GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nikusiaa nic mi nie mow. u mnie w pracy to samo. przyszlan dzis pierwszy dzien do pracy od zeszlej środy i juz mnie wpisali na szkolenie i nie ma zmiluj wrrr
Nikusiia lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:prosze wpiszcie mnie ka 24.12
Czyżby szczęśliwa Wigilia i wymarzony prezent pod choinkąWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Nikusiia wrote:Karolkaa22 i Ty jeszcze nie testowałaś? Szacun hihi Tak zrobiłam, zobaczyłam, nic nowego... Jeśli @ nie pojawi się to będę testować za parę dni. Nie czuje się ani @ ani "b". Jeśli teraz się nie uda idę na badania hormonów bo mam też znowu problem z trądzikiem
#29dc
#6cs
Miałam jeden test w domu i w piątek nie wytrzymałam i zrobiłam, ale żadna kreska mi nie wyszła, nawet testowa. Może test wadliwy czy stary był... Dzisiaj jeszcze się wstrzymałam, zobaczę jak sytuacja się rozwinie
Trzymam mocno kciuki za następny test u ciebie, żeby był pozytywnyNikusiia lubi tę wiadomość
-
Czy ktos moze looknac na moj wykres? Po spadku kilka dni slaba temp spisalam ten cykl na marne ale dzisiaj tempka skoczyla chociaz tyle dobrego. Czy to mozliwe zeby dopiero po kilku dniach skok ?
Prosze o przepisanie na 20.12 dluzszy cykl18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
MARIKA12 wrote:Czy ktos moze looknac na moj wykres? Po spadku kilka dni slaba temp spisalam ten cykl na marne ale dzisiaj tempka skoczyla chociaz tyle dobrego. Czy to mozliwe zeby dopiero po kilku dniach skok ?
Prosze o przepisanie na 20.12 dluzszy cykl
Zrobione!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 11:31
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hej Dziewczyny dawno tu nie zaglądałam ,ale postanowiłam odpocząć trochę od tego planowania i myślenia i w sumie dobrze mi to zrobiło Gratulację tym którym się udało i cieszę się razem z Wami Dla mnie to cykl olewacyjny hehe , bo nawet nwm czy owu była.. Niby pęcherzyk 19mm był w 17dc , ale to jeszcze nic nie znaczy więc.. Czekam teraz na @ do 12.18 i raczej na nic się nie nastawiam Życzę Wam wszystkim miłego i spokojnego dnia :*
-
Chyba sam diabeł mnie podkusil i kupiłam test i chyba nie dam rady powstrzymać się, by go nie użyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 12:19
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
MARIKA12 wrote:Czy ktos moze looknac na moj wykres? Po spadku kilka dni slaba temp spisalam ten cykl na marne ale dzisiaj tempka skoczyla chociaz tyle dobrego. Czy to mozliwe zeby dopiero po kilku dniach skok ?
Prosze o przepisanie na 20.12 dluzszy cykl
Moim skromnym zdaniem możliwe wielokrotnie czytałam ze skok moze byc do 3 dni przed i 3 dni po owu -
Majaaa wrote:Chyba sam diabeł mnie podkusil i kupiłam test i chyba nie dam rady powstrzymać się, by go nie użyć
Maja, na kiedy masz termin spodziewanej @ ?
Bo dziś czy jutro to chyba za wcześnie - jesteś wpisana na 16.12, jeśli to Twój termin @ to ja bym w czw. najwcześniej zatestowała💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc, no właśnie staram się sobie jednak wytłumaczyć, ze za wcześnie. Termin @ mam dopiero w poniedziałek, wiec piątek to już wcześnie. Mam nadzieje, ze wytrzymam, a jak nie, to będę miała nauczkę.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa wrote:Magda - mbc, no właśnie staram się sobie jednak wytłumaczyć, ze za wcześnie. Termin @ mam dopiero w poniedziałek, wiec piątek to już wcześnie. Mam nadzieje, ze wytrzymam, a jak nie, to będę miała nauczkę.
A jak nie wytrzymasz, to mam nadzieję, że kupiłaś kilka na zapas, żeby Ci coś na poniedziałek wystarczyłoNina26, Majaaa, pumka1990 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Przepisałam Cię!
Mamy podobną sytuację, mnie też przestawiło i teraz czekam
Dziękuję mi ovu z 18 dc na 31dc zmieniło ciekawe co z tego bedzie ale normalnie idzie zwariowac
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Zrobiłam test i negatywny . @ powinna być wczoraj ale jej nie ma ... Jutro powtórzę test bo dziś zrobiłam go po południu i o czułości 25 bo takie mam tylko w domu na tą chwilę. Dziś jest dopiero 13dpo więc nadzieję jeszcze mam chociaż pewnie głupia jestem ze się łudzę po negatywnym teście.
Nikusiia lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Hej kobitki chciałam się dołączyć do grudniowego testowania:) Obiecałam sobie, że zatestuję dopiero 22 grudnia, no ale chyba nie wytrzymam więc przekładam termin na 19 grudnia oczywiście jeśli nie przyjdzie ta okropna @ ! A od wczoraj właśnie tak się czuję jakby miała niebawem się pojawić... Ogólnie to mój pierwszy cykl starań, pierwszy z mierzeniem tempki i owufriend - ale ilu tutaj przydatnych informacji można uzyskać - gdyby tylko w szkole tak edukowali Jestem rok po odstawieniu anty, na początku wszystko było okej, teraz cykle się bardzo wydłużyły, poprzedni był wywoływany...no a do tego wszystkiego biorę bromka na prolaktynę zerknijcie proszę na mój wykres
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
karolkaa22 współczuję i tulę mocno:* ja też mam takie przeczucie, że ta wstrętna małpa do mnie prędzej czy później przyjdzie... nie wiem czy to pocieszenie, ale będziemy w takim razie w styczniu testować a przynajmniej w Nowy Rok napijemy się szampana:)
karolkaa22 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G