GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za dobre słowo:) Ja się martwię bardziej czy to nie wina moich operacji. 10 lat temu usunięte całej jelito grube. Wiem ze jeden jajnik ma lekko zrośnięty jakby do tyłu macicy( z tego owu mnie bardzo boli). Tona zrostów w jamie brzusznej to normalne. Ale jak pytam każdego nowego ginekologa (prywatnych z poleceń czy z super opinii na znanymlekarzu.pl) to mówią, że wszystko wygląda ok. Endokrynolog mówi że moje tsh 0.08 nie przeszkadza w zajściu i utrzymaniu ciązy. Muszę brać 200mg euthyroxu bo jestem po nowotworze złośliwym tarczycy a taka dawka zapobiega odrastaniu. Więc jestem ciężkim przypadkiem heh. Ale mamy zamiar pobadać się od A do Z. Już namierzylam nowego gina co zajmuje się też naprotechnologią itp. Muszę ochłonąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 07:46
Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
Nie zdązyłam rano zrobić dzis testu bo zaspałam do pracy ;/ Pól nocy nie mogłam dziś spać bo stresowałam się dzisiejszym testowaniem aż zasnęłam dopiero nad ranem i potem musiałam lecieć do pracy na złamanie karku.
Dziewczyny, czy ma to duże znaczenie czy test ciążowy robi się rano, czy np. wieczorem?
Nie wiem jak wysiedze dzis te 8h...

-
nick nieaktualny
-
Przepraszam że się wtrące ale podczytuje Was , sama zaczynam starania od stycznia
powiem Wam że w mojej pierwszej ciąży w dniu spodziewanej @ robiłam test wieczorem i na drugi dzień rano.druga Kreska była tak samo słaba rano jak wieczorem
więc ja bym próbowała testować wieczorem, jeśli się nie możesz doczekać
powodzenia

-
Hej.
Oczywiscie nie wytrzymalam dzisiaj i zrobilam kolejny test. 12dpo wiem wiem sama tak mowilam by nie patrzec na test po dluzszym czasie. Zrobilam i oczywiscie biel vizira spojrzalam po okolo h i nic ale pod swiatlo cos tam widze. Chyba juz mam shizy. Jutro wyjezdzamy do Polski wiec w czwartek polece pewnie na bete by miec calkowita pewnosc18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Ewelka, własnie nie moge sie doczekać wiec pewnie zrobie jeden juz dzis wieczorem

Przynajmniej jak wyjdzie negatywny to bede miała usprawiedliwienie, że to jeszcze nic nie znaczy
Póki co, spodziewanej dziś @ jeszcze nie ma, wiec nadzieja rośnie, bo po dupku cykle mam w miare unormowane, aczkolwiek w jednym cyklu dostałam @ 4tego dnia po ostatniej tabletce dupka wiec nie zapeszam....
Majaaa lubi tę wiadomość

-
staraczka24 wrote:dziewczyny jestem ... glupia!
dzis 9 dpo a ja pojechalan sobie na bete haha
hehe, a ja zawsze myślałam ze to ja jestem niecierpliwa
Korci mnie, zeby też dzis pojsc zrobic badanie krwi.
Mozemy bete zrobić niezaleznie od pory dnia,i nie trzeba byc na czczo, prawda ?
-
prawdagosia.kak wrote:hehe, a ja zawsze myślałam ze to ja jestem niecierpliwa

Korci mnie, zeby też dzis pojsc zrobic badanie krwi.
Mozemy bete zrobić niezaleznie od pory dnia,i nie trzeba byc na czczo, prawda ?
a ktory masz dpo?
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:prawda
a ktory masz dpo?
28 dzien cyklu. Dzien owulacji cięzko stwierdzic, bo byłam na monitoringu u mojej gin 14 dc i mowila ze urosły 3 pecherzyki (mam PCOS, jestem na clo + dupek w II fazie) ale bóle w jajnikach odczuwałam jeszcze przez 3-4 kolejne dni.
Nie sprawdzałam wcześniej testów, bo strasznie bałam się, że zobaczę 1 kreske i potem sie od tego nie oderwe - codziennie bede sprawdzać i tak w kółko sie nakręcać. Juz to przeżywałam i teraz postanowiłam wyluzować i spr. dopiero w okolicy @

-
Cześć, mogę się dołączyć, u mnie dziś 15 dpo,kiedy moę zrobić test taki normalny?,temperatura u mnie wzrasta,ale myślę że może wzrasta przed @,już sama nie wiem.Doszukuję się wszędzie objawów @ (w poprzednim cyklu byłam pewna że się udało),nie chcę się rozczarować.Już chyba mam urojenia,czuje takie rozpieranie,jakby rozciąganie w podbrzuszu,piersi mnie bolą(już sama nie wiem czy bolą na @ czy na coś innego),wmawiam sobię że to na @.Któraś z Was tak miała?ignite
-
tak samo mam co miesiąc i hak co miesiąc zatestowalam i duża jedna kreska więc okres zaraz przyjdzie jak zwykle chwila po teście:(ignite wrote:Cześć, mogę się dołączyć, u mnie dziś 15 dpo,kiedy moę zrobić test taki normalny?,temperatura u mnie wzrasta,ale myślę że może wzrasta przed @,już sama nie wiem.Doszukuję się wszędzie objawów @ (w poprzednim cyklu byłam pewna że się udało),nie chcę się rozczarować.Już chyba mam urojenia,czuje takie rozpieranie,jakby rozciąganie w podbrzuszu,piersi mnie bolą(już sama nie wiem czy bolą na @ czy na coś innego),wmawiam sobię że to na @.Któraś z Was tak miała?

Styczeń 2007 synek ❤
Październik 2010 córcia ❤
Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
Listopad 2018 synek 💗