GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia.kak wrote:Dziewczyny! sama nie wierze w to co się dzieje. Bardzo się cieszę, ale jednoczesne bardzo bardzo boję:
https://zapodaj.net/192d3c702ef07.jpg.html
To najcudowniejszy prezent jaki mogłam dostac na gwiazdkę! -
gosia gratuluje
u mnie dzis 10 dpo sikaniec czulosc 10 negatywny. ale powiem wam ze sie nie ludze pisalam do gin wczoraj i napisala ze raczej juz szans nie ma na ten cykl.
tak czytalam w internetach i szansa moglaby byc gdyby beta byla powyzej 1. bo jesli dojdzie do zaplodnienia to beta jestmin. 1 i potem od zagniezdzenia zaczyna rosnac.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Powiem tak w tym miesiącu opuściliśmy, więc test zrobiłam tylko dla pewności, aby móc się napić na imprezie służbowej. Nie mierzyłam temperatury, nie robiłam testów owu. Dziś 28 dzień cyklu
...
Czyżby?
https://m.fotosik.pl/zdjecie/2b15cd9e7d08ea28Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2017, 15:15
zuza88, NiecierpliwaOna, Lavendova, SylwiaLu lubią tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Gosia gratulacje super
Pumka kochana mysle, że też mogę już gratulować :-* widocznie dwie kreseczki :-* auhh zazdroszcze, ale bardzo się cieszę :-*
Staraczka24 zmartwiłas mnie bardzo w tamtym miesiącu spóźniał mi się @ dosyć sporo, sikaniec negatyw, beta (tylko nie pamiętam w którym dc ale dość późno <1.2, za kilka dni (chyba 2-3) powtórzyłam ale wynik taki sam i gin dał mi leki na wywołanie @, mowil, że na taki wynik to nie ciąża, mam nadzieję, że sama sobie nie zaszkodzilam co myslicie? W tym cyklu @ w 40 dniu, ale taka jak zawsze.pumka1990 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia27 wrote:Gosia gratulacje super
Pumka kochana mysle, że też mogę już gratulować :-* widocznie dwie kreseczki :-* auhh zazdroszcze, ale bardzo się cieszę :-*
Staraczka24 zmartwiłas mnie bardzo w tamtym miesiącu spóźniał mi się @ dosyć sporo, sikaniec negatyw, beta (tylko nie pamiętam w którym dc ale dość późno <1.2, za kilka dni (chyba 2-3) powtórzyłam ale wynik taki sam i gin dał mi leki na wywołanie @, mowil, że na taki wynik to nie ciąża, mam nadzieję, że sama sobie nie zaszkodzilam co myslicie? W tym cyklu @ w 40 dniu, ale taka jak zawsze.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
pumka1990 wrote:Powiem tak w tym miesiącu opuściliśmy, więc test zrobiłam tylko dla pewności, aby móc się napić na imprezie służbowej. Nie mierzyłam temperatury, nie robiłam testów owu. Dziś 28 dzień cyklu
...
Czyżby?
https://m.fotosik.pl/zdjecie/2b15cd9e7d08ea28
Bardzo Ci gratuluję, świetna wiadomośćpumka1990 lubi tę wiadomość
-
Karolcia27 wrote:Tak, wiem, ale piszesz, że ewentualne zapłodnienie od 1? A mój wynik <1.2 czyli poniżej 1.2? Czyli brak zapłodnienia?Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
To mam nadzoeje, że u mnie nie doszło, poza tym beta by chyba wzrosła po kilku dniach. Muszę sprawdzić kiedy ja robiłam. Ale myślę że gin by mi coś powiedział a nie dawał leki na wywołanie. A zaczęłam się martwic, bo mam z mężem konflikt serologiczny.
-
pumka1990 wrote:Powiem tak w tym miesiącu opuściliśmy, więc test zrobiłam tylko dla pewności, aby móc się napić na imprezie służbowej. Nie mierzyłam temperatury, nie robiłam testów owu. Dziś 28 dzień cyklu
...
Czyżby?
pumka1990 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Karolcia27 wrote:To mam nadzoeje, że u mnie nie doszło, poza tym beta by chyba wzrosła po kilku dniach. Muszę sprawdzić kiedy ja robiłam. Ale myślę że gin by mi coś powiedział a nie dawał leki na wywołanie. A zaczęłam się martwic, bo mam z mężem konflikt serologiczny.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Dzieki, to chciałam usłyszeć a wracając do tematu, to prawdziwy wysyp fasolek przed świętami zarazajcie kochane wiruskami styczniowe testerki :-*
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
...
Czyżby?
genialna niespodzianka i prezent świąteczny!pumka1990 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
gosia.kak wrote:mąż jeszcze nie wie o porannym sikańcu;) dowie sie dopiero wieczorem, bo nie chciałam budzic go rano tylko zeby powiedzieć (i pokazac kreseczki;) a potem wyjśc jakby nigdy nic do pracy. Chce zebysmy tę nowinę przezyli razem, dlatego na razie wiecie tylko Wy
Ja widze, że większośc tatusió (o ile nie wszyscy) dowiaduja sie dopiero po staraczkachWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Ineczka wrote:Tak tak tak )) gratulacje kochana zastanawiałam się ostatnio co u Ciebie i widxe, ze wszystko dobrze My dzisiaj mamy usg genetyczne boje się troszkę, ale nie będę wam tutaj wątku zmieniać dam znać po czy wszystko oki Dalej trzymam kciuki za reszte
Odpuściłam, bo stwierdziłam, że za bardzo się nakręcam... Dlatego tylko raz w tygodniu czytałam co u Was
Kochana, trzymam kciuki i dawaj znaćEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
nick nieaktualny
-
U mnie nadal brak @ ale test negatywny i plamienia. Nawet przy przesunięciu owu (co na moje miało miejsce) juz by raczej cos wyszło na teście gdyby miało wyjsć. No coz, trzeba próbować dalej. gratuluje dzisiejszych pozytywów
zuza88, moli5 lubią tę wiadomość