Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:No niestety dla mnie to nadal negatyw jeśli nie żal Ci kasy to zrób tą betę
No właśnie szkoda mi chyba kasy na betę. Do tego zawsze jest tak że dostaje okresu zaraz po pobraniu. Dopoki nie wyjdzie mi wyraźna kreska to nie ide 😤 -
Twinsowa wrote:Dziewczyny, negatyw 🙄
Czyli muszę czekać na @
https://naforum.zapodaj.net/227419298bbd.jpg.html
U mnie tak wygladal test jak testowalam 10dpo, co mowilam, ze aparat nawet nie chce zlapac. Dnia nastepnego beta byla ponad 62. Idz na beteTwinsowa lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
tym_janek wrote:U mnie tak wygladal test jak testowalam 10dpo, co mowilam, ze aparat nawet nie chce zlapac. Dnia nastepnego beta byla ponad 62. Idz na bete
Akurat jutro mam wolny dzień. Może odwioze chłopców do szkoły i pojadę na tą betę. Boję się tego badania. Testy zawsze zostawiają nadzieję, a beta stawia sprawę jasno.
Na wszelki wypadek kontuuje luteine dopochwowo. Ostatnio jak nie wzięłam to beta wynosiła 2 a prog 0.5
Gdyby coś się zagniezdzalo to wolę nie żałować.tym_janek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
1. Kagu3 -👶, Doomi03 🍷 , joana_aska89 -? , Ounai - 🍷
2.
3 . Agus92? , Laila - 🍷
4. Samosiowa88- 🍷
5. AleOla26 🍷
6. Mrs.C 👶, Biedronka 89 🍷, Pszczolka36l 🍷, izqa88 🍷, Annia 🍷
7.
8. Megson91 👶 , Kitka87 (-)
9. Turkusowa90 🍷, *KasiaS* 🍷
10. Mała_Gwiazdka👶 , Jasminum 🍷, Kitka_87 🍷
11. Mama Alicji 👶, Edyciak 🍷, tym_janek 👶
12. Morwa 🍷
13. boo123 🍷, Klaudia9212 🍷, Sleepyhead (-) , Justyna1719 🍷, BB__Anna 🍷
14. lorinka9191
15.
16. Twinsowa, Anet.kaa
17. Niedziela_2007, Inaa89
18. KR, Skrzydlata, kic83
19. bebetka.b, marczelinka2112
20. MO46IKA 👶, Sylwucha, Ignissa, Miśka 91, chanelka, Migotka
21. Evelle28, motylek1909
22.
23. StarającaSię, Nadzieja94
24.
25.
26. Ounai
27. Wilk89
28. Nynka
29. doomi03
30. Laila, Pszczolka36l
31. agniesia8899, Nona, AleOla26
Legenda:
BOBO-👶
NOWY CYKL-🍷 -
Cześć dziewczyny 😘
życzę Wam miłego dnia 😘
U mnie wszystko wskazuje że ten cykl prawdopodobnie stracony, nie dość że ta prolaktyna nie wiadomo jaka, to mój mnie trochę wkurzył, bo wiecznie zmęczony i 💓 było tylko w 11 dc, a dzisiaj już 14 dc i chyba jestem po owu bo tempka stopniowo rośnie, chociaż w tym cyklu nie miałam żadnego bólu owulacyjnego więc nie wiadomo czy w ogóle była..
Skupie się na świętach, nie chce stracić z ich magii bo to mój ulubiony czas w roku 😉 -
Twinsowa wrote:Teoretycznie 12 dpo.. Wczoraj nie było nawet cienia na takim samym teście, dziś coś tam przebija. Teraz po wyschnięciu jest jakby dużo jaśniejsza ale jakby lekko różowa.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wiem, że ja durna jestem...
Test na górze wczoraj - 8dpo
Test na dole dzisiaj - 9dpo
To są te z biedronki Pink test Eco.
Widzicie coś? To chyba niemożliwe w moim przypadku...
https://zapodaj.net/33d486945d938.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2019, 13:04
Klaudia9212 lubi tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Dziewczyny, wiem, że ja durna jestem...
https://zapodaj.net/33d486945d938.jpg.html
Na tym dolnym jakby coś się pokazało.
Czyli jutro razem ze mną beta?motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szpilkka wrote:Teorettycznie do zagniezdzenia moze dosc do 10dpo. Szla bym na bete bo na testy szkoda kasy i domyslow
U mnie tylko nie do końca wiadomo, kiedy owulacja była. Plodny śluz miałam od 9 do 22 dc. Jakiś czas temu jak chodziłam na monit to owulacje miałam w 17-18 dc. Teraz aplikacja mówi, że w 16. Dlatego ja nie sugeruje się jakoś tym dniem. Jutro termin @, będę myślała cała noc czy iść na betę. -
motylek1909 wrote:Nieee, ja na betę skoczę dopiero jak wyjdą 2 prawdziwe kreski, a nie cienie. Takie, że będę pewna że to ciążowe może być.. :p
No właśnie ja chyba też tak zrobię. Jakoś te 10 zł za test nawet wydane po kilka razy nie boli tak jak beta. U mnie prawie 50 zł -
Twinsowa wrote:No właśnie ja chyba też tak zrobię. Jakoś te 10 zł za test nawet wydane po kilka razy nie boli tak jak beta. U mnie prawie 50 zł
A sprawdzalas w innych laboratoriach? U mnie w przychodni beta kosztuje 17 zł, a w medyku ok 30 chyba 🤔 -
Lalia wrote:A sprawdzalas w innych laboratoriach? U mnie w przychodni beta kosztuje 17 zł, a w medyku ok 30 chyba 🤔
Mieszkam w małym miescie, tutaj wszystko zdominowane przez Alab -
motylek1909 wrote:Dziewczyny, wiem, że ja durna jestem...
https://zapodaj.net/33d486945d938.jpg.htmlMutacja genu m1ap u męża
Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
15.10 3 komórki zapłodnione
19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
04.2024 inseminacja nasieniem dawcy -
nick nieaktualny
-
Ja jutro tobie sikanego. Dopiero jak coś wyjdzie to ide na betę. Nie będę przesadzać, trochę cierpliwości potrzeba tutaj i tyle.
Poza tym szyjka twarda i raz nisko, raz wysoko. Pobolewa mnie lewy jajnik.