Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Biedronka, Justyna dzięki kochane 😘😘😘 ale już mi się zdarzało np ze w 27 dc temp 36,4 (nigdy nie mam wyższych po owu) a w dniu terminu @ czyli 28dc spadała do 35,8. U mnie raczej nie spada stopniowo przed okresem tylko trach, z dnia na dzień gwałtownie i w 90% mam pewność że do końca dnia przyjdzie 😜
A nie testuję nie dlatego że grzesze cierpliwością, a dlatego że się boję 😘 tyle się nsczytalam o ciążach biochemicznych ☹️ 😘
Laila chyba na Twoim miejscu skusilabym się na tescik jutro rano -
motylek1909 wrote:Laila chyba na Twoim miejscu skusilabym się na tescik jutro rano
Mnie codziennie rano kusi, bo mam dwa testy w łazience 😂😂😂
ale plan jest taki :
Niedziela: 26dc, ok. 14 dpo, pierwszy termin @
Poniedziałek : 27dc, ok. 15 dpo, wynik progesteronu
Wtorek : 28dc, ok. 16dpo, drugi termin @, sikam na test, jak wyjdzie to lecę na betę i nic nie mówię mężowi
Sroda: odbieram wynik bety, ogłaszam radosną nowinę mężowi 😂
Czwartek: powtarzam betę
Puatek: odbieram wynik i cieszę się prawidłowym przyrostem 😂
Co Wy na to? 🤣🤣🤣Sylwucha, Klaudia9212, doomi03, *KasiaS*, in_co_gni_to, Niedziela_2007, megson91 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Mnie codziennie rano kusi, bo mam dwa testy w łazience 😂😂😂
ale plan jest taki :
Wtorek : 28dc, ok. 16dpo, drugi termin @, sikam na test, jak wyjdzie to lecę na betę i nic nie mówię mężowi
Co Wy na to? 🤣🤣🤣Lalia lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Dobry plan 🖒
Sylwia, to były oczekiwania 😂😂😂
A rzeczywistość będzie taka, że dostanę okres z soboty na niedzielę w nocy 🤣🤣🤣 -
Justyna1719 wrote:Hej 😊 witamy 😊 to długo się staras z 1 maluszkiem??? Ale była jakaś przyczyna wtedy ze tak długo nie mogłaś zajść? Czy po prostu tak wyszło??
Ciężko powiedzieć po roku niepowodzeń zrobiliśmy z mężem większość badań i wszystkie wyniki były super.
W październiku w akcie desperacji zrobiłam badanie drożności jajowodow. Wynik niby był ok, że wszystko w porządku. A po badaniu w grudniu udało się zejść w ciążę więc w sumie podejrzewam że to badanie miało znaczenie. Może coś odetkalo?
Pracowałam w pierwszej ciąży 27 tygodni i też wszystko było ok, ciąża książkowa. A 3 dni po przejściu na L4 trafiłam do szpitala z przedwczesna akcja porodowa. Całe szczęście udało się ja powstrzymać, ale potem ostatnie miesiące ciąży przelezalam w łóżku
Więc mam nadzieję że teraz pójdzie nam lepiej pod każdym względem 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 22:45
-
ale plan jest taki :
Co Wy na to? 🤣🤣🤣
Ja też oduczyłam się za wcześnie testować, jakoś bardziej rozczarowuje mnie biały test niż rozpoczynająca się @.
Nona lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:A w ogóle ktoś edytuje listę? Właścicielki chyba nie ma. Może ktoś przeklei listę do swojego posta z 1 strony?
Onuai, kilka dni temu Mrs.C była, tylko pisała że ma jakiś ciężki czas 😘 zrobiła wtedy akutalizacje😉 jak wróci w tym tygodniu to ją zapytamy czy ktoś kto jest tu tegularnie może przekleic listę na swój post 🙂
Mrs.C, wracaj do nas!motylek1909, megson91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:Cześć wszystkim!
Czy Wam też czas pędzi jak szalony? Mam wrażenie że listopad przeleciał nie wiadomo kiedy... I do rze, bo grudzień to piękny miesiąc kiedy zaczynacie stroic mieszkania/domy? Ja chyba zacznę w niedzielę, a od 6.12 będę włączać światełka. Lubię tą Magię Świat, chociaż miło by było, żeby chociaż na Wigilię spadł śnieg, prawda?
Co do pracy - pracuje w korporacji austriackiej, zajmuje się obróbka kont bankowych. Typowa praca przy biurku, 8h, pon pt ale uwielbiam ta prace, bo pracuje i posługuje się wyłącznie językiem niemieckim, a kocham ten język
Moja córcia od wczoraj w domku, zamiast w zlobku - zapalenie płuc, antybiotyk... Minimum do wtorku w domu. Biedna, nie może się wykurowac i znów jest chora szkoda mi jej bo się męczy bidulka. Za to ja jutro mam urlop, więc zamierzam wziąć się za ogarnianie mieszkania wreszcie, bo w tyg to wiecznie czasu brakuje.. A to zakupy, a to lekcje.. Ach
Bierzecie jakieś witaminy w trakcie starań czy zwykły kwas foliowy? Z synem brałam w trakcie starań tylko kwas foliowy, a z malutka nie zdążyłam nic brać wcześniej... Co teraz jest polecane?
Ja biorę kwas foliowy, witaminę D3, niepokalanek od tego cyklu i do niedawna bralam jeszcze magnez +B6, ale już mi się skończył i jeszcze nie dorobilam zapasu. Wcześniej bralam zestawy witamin z kwasem takie jak femibion 0 czy prenatal uno.
No i letrox na tsh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 23:14
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale plan jest taki :
Co Wy na to? 🤣🤣🤣
Brzmi jak plan idealny -
nick nieaktualnyLalia wrote:Mnie codziennie rano kusi, bo mam dwa testy w łazience 😂😂😂
ale plan jest taki :
Co Wy na to? 🤣🤣🤣 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a jakie macie plany na nadchodzący weekend? Praca? Zakupy świąteczne? Mikołaj już blisko a ja nadal nie mam prezentu dla mojego męża... Chociaż w sumie 6.12 mam testować, więc wymarzonym prezentem byłby dodatni test, ale jakoś na to kompletnie nie liczę.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:U mnie 12dpo biel. Niestety. Nie ten cykl.1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka