Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Dziewczyny ale żeście naskrobały tutaj od wczoraj
Najmłodsza trzymam kciuki może się w końcu coś poprawi
Stokrotka nie wolno się denerwować szczególnie przed testowaniem Tobie prędzej czy później też się uda kochana tylko trzeba trochę dać sobie na wstrzymanieDag_Mara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Wiem że się uda kiedyś ale szlag mnie trafia.jak nam się w tym cyklu nie uda to później powiedzą że pozazdroscilam.normalnie dawno już nie byłam tak wkurwiona.
Nie ma co się przejmować innymi trzeba wziąć się w garść i działać po prostu ale też nie za często bo wtedy może się nie udać jeśli staracie się o maluszka to przynajmniej jeden dzień przerwy musi być A tak ogólnie twój M nie chce dziecka? że tak za przeproszeniem chamsko do ciebie powiedział i to przez tel. -
Stokrotka ja tez kiedyś się przejmowalam co powiedzą inni zajde w tym czy tamtym miesiącu, w tym czy w innym momencie. Szczerze? ZAWSZE znajdzie się ktos kto będzie mędził i wymyślał, zawsze ludzie będą gadać. Ja marzylam o chłopcu, koniecznie na rocznicę lub urodziny,miałam cały plan, bardzo niepokornie. Teraz proszę Boga o dziecko, nie ważne kiedy, nie ważna płeć, nie ważne kto w tym czasie ma lub nie ma ciąży, tylko żeby kiedyś to dziecko było z nami. Jak będziesz się przejmować tym ze ktoś Ci cos powie to tylko nerwowo sie wykonczysz. Ale znam twoje odczucia bo mam w rodzinie i w pracy osoby uszczypliwe i dogadujace. Mąż mnie uświadamia ze to ich zazdrość przemawia i należy tylko się cieszyć z tego co sie ma a im życzyć żeby byli szczęśliwi i zajęli się sobą a nie innymi
stokrotka92, mi_lejdi, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
karolka22 wrote:Najmłodsza kiedy wyniki? Bo ja siedzę jak na szpilkach
Nie mam pojęcia.
Wybłagałam panią w laboratorium o cito, a teraz siedzę i odświeżam stronę z wynikami jak potrzaskana.
Ten wynik jeżeli wyjdzie, to pewnie i tak będzie oscylować w granicach 2-10 i dalej będę w wielkiej niepewności..02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Nie ma co się przejmować innymi trzeba wziąć się w garść i działać po prostu ale też nie za często bo wtedy może się nie udać jeśli staracie się o maluszka to przynajmniej jeden dzień przerwy musi być A tak ogólnie twój M nie chce dziecka? że tak za przeproszeniem chamsko do ciebie powiedział i to przez tel.
to zdecydowanie za duzo jak na moje nerwyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 10:39
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Nie mam pojęcia.
Wybłagałam panią w laboratorium o cito, a teraz siedzę i odświeżam stronę z wynikami jak potrzaskana.
Ten wynik jeżeli wyjdzie, to pewnie i tak będzie oscylować w granicach 2-10 i dalej będę w wielkiej niepewności.. -
Nadia83. Jest jakieś wytłumaczenie na tą sodę? Myślę, że niepotrzebnie robisz sobie nadzieje.
Molyx. Zgadzam się, nie da się nie myśleć. Z tego co wyczytałam w necie, nawet nie ma takiej potrzeby. Chodzi tylko o to, żeby myśleć o staraniach w taki sposób, który nas nie spina i nie stresuje. To też trudne, ale jak dla mnie bardziej wykonalne nić nie myśleć wcale
Najmlodsza. Kciukasy zaciśnięte, mam nadzieję, że zaraz pojawią się wyniki
stokrotka92. Rozumiem, to musi być dla Ciebie przykre.
Jeżeli chodzi o męża to wątpię, żeby mu chodziło o Twoje studia. Pogadaj z nim szczerze i dowiedz się o co tak naprawdę chodzi.
AiCha4811. Muzyka ma wpływ na nasze emocje, ja też w to wierzę. Ja robię teraz te wizualizacje, to tam właśnie jest taka spokojna muzyka, która wycisza i to pomaga.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Stokrotka, a może on jest zmęczony presją? może tak bardzo, że chce przerwy?
Ja dzis sobie uświadomiłam jedna prostą rzecz, że w 8 dpo naprawde już niewiele mogę zrobić i gdzieś tam juz wiadomo czy będzie @ czy nie jedyne co zalezy ode mnie to jaki będzie ostatni dzień cyklu, wolę go spedzić z usmiechem. dzis jedziemy po choinkę14.04.2018 Théo -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Nadia83. Jest jakieś wytłumaczenie na tą sodę? Myślę, że niepotrzebnie robisz sobie nadzieje.
Molyx. Zgadzam się, nie da się nie myśleć. Z tego co wyczytałam w necie, nawet nie ma takiej potrzeby. Chodzi tylko o to, żeby myśleć o staraniach w taki sposób, który nas nie spina i nie stresuje. To też trudne, ale jak dla mnie bardziej wykonalne nić nie myśleć wcale
Najmlodsza. Kciukasy zaciśnięte, mam nadzieję, że zaraz pojawią się wyniki
stokrotka92. Rozumiem, to musi być dla Ciebie przykre.
Jeżeli chodzi o męża to wątpię, żeby mu chodziło o Twoje studia. Pogadaj z nim szczerze i dowiedz się o co tak naprawdę chodzi.
AiCha4811. Muzyka ma wpływ na nasze emocje, ja też w to wierzę. Ja robię teraz te wizualizacje, to tam właśnie jest taka spokojna muzyka, która wycisza i to pomaga. -
Annie 1981 nie powiedziałam, że robię sobie nadzieję. Czekam na termin swojego testowania a soda to ciekawe doświadczenie. Chciałabym potwierdzić albo obalić mit. Za kilka dni dowiemy się czy działa.
AiCha4811 lubi tę wiadomość
01.2017 - ciąża biochemiczna -
nick nieaktualnymi_lejdi wrote:Stokrotka, a może on jest zmęczony presją? może tak bardzo, że chce przerwy?
Ja dzis sobie uświadomiłam jedna prostą rzecz, że w 8 dpo naprawde już niewiele mogę zrobić i gdzieś tam juz wiadomo czy będzie @ czy nie jedyne co zalezy ode mnie to jaki będzie ostatni dzień cyklu, wolę go spedzić z usmiechem. dzis jedziemy po choinkę
ale ja na nim nie wywieram presji. on nawet nie wie kiedy ja mam pozytywne testy owulacyjne. nie ważne. nie chce to nie. Nie będę taką, która go w dziecko wrobi. -
DZIEWCZYNY!
O BOŻE!
CAŁA SIĘ TRZĘSĘ !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36ce58c6cfd0.pngstokrotka92, roslinka, karo_la, lottinka, karolka22, zFolwarku, inaa, evve, kaka470, _Hope_, santoocha, AiCha4811, ktosiowa, Molyx, Skrzydlata, InBlue, Olciuska, Lovi89, Migracja, anciaa, Anet85 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:DZIEWCZYNY!
O BOŻE!
CAŁA SIĘ TRZĘSĘ !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36ce58c6cfd0.png
no chociaż ty poprawiłaś mi nastrój Strasznie się cieszeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 10:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny