Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hopeless wrote:Kurcze to trochę niska ta beta napisz koniecznie jak będziesz miała drugi wynik. Trzymam kciuki i mocno tulę!Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Dziewczyny czy to normalne że jestem tak zazdrosna o siostrę i wściekła na nią czy jestem jakaś nienormalna?
Na pewno nie jesteś nienormalna! Wiem co czujesz... bo moja siostra jest w 8 tygodniu ciąży... z czwartym dzieckiem! I oczywiście to wpadka jak każde jedno... A ja prawie półtora roku i zajść nie mogę! A jak usłyszałam, że ona go nie cche i najlepiej to by usunęła to nie kurwica strzeliła! ehhh... Nie denerwuj się kochana :*stokrotka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Dziewczyny czy to normalne że jestem tak zazdrosna o siostrę i wściekła na nią czy jestem jakaś nienormalna?
stokrotka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Dziewczyny czy to normalne że jestem tak zazdrosna o siostrę i wściekła na nią czy jestem jakaś nienormalna?
To jest chyba normalne i każda z nas przeżywa takie rzeczy na swój sposób. Głowa do góry na nas też przyjdzie czas :-* -
nick nieaktualnyNajmłodsza gratulacje ja bym poczekala i powtórzyła bete i dopiero przekazała wspaniałą nowinę
Stokrotka wiem co czujesz bo mialam podobne sytuacje, zazdroscilam koleżankom, siostrom,szwagierce i kuzynkom a pozniej coś się działo z tymi ciazami.. albo plamily albo jakieś inne komplikacje miały.. także ja już nigdy nikomu nie zazdroszczę tylko sie cieszę razem z nimi. Stokrotka przede wszystkim wyluzuj bo bardzo się spinasz a to ci w zajsciu na pewno nie pomoże. Na każdą przyjdzie w końcu pora. Ja staralam się 3 lata o pierwsze a ty dopiero 3 cykl i zobacz jak to wszystko przezywasz kochana. Ja o drugie 6 cykl zaczelam takze widzisz znow lekko nie jest. Ale ciagle licze na kolejny cud.Trzymam kciuki bo uda się na pewno:)stokrotka92, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
InBlue wrote:Najmłodsza gratulacje ja bym poczekala i powtórzyła bete i dopiero przekazała wspaniałą nowinę
Stokrotka wiem co czujesz bo mialam podobne sytuacje, zazdroscilam koleżankom, siostrom,szwagierce i kuzynkom a pozniej coś się działo z tymi ciazami.. albo plamily albo jakieś inne komplikacje miały.. także ja już nigdy nikomu nie zazdroszczę tylko sie cieszę razem z nimi. Stokrotka przede wszystkim wyluzuj bo bardzo się spinasz a to ci w zajsciu na pewno nie pomoże. Na każdą przyjdzie w końcu pora. Ja staralam się 3 lata o pierwsze a ty dopiero 3 cykl i zobacz jak to wszystko przezywasz kochana. Ja o drugie 6 cykl zaczelam takze widzisz znow lekko nie jest. Ale ciagle licze na kolejny cud.Trzymam kciuki bo uda się na pewno:)Syn ur. 2011 r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny