X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
Odpowiedz

Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie

Oceń ten wątek:
  • abcd246 Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Kurcze to trochę niska ta beta :( napisz koniecznie jak będziesz miała drugi wynik. Trzymam kciuki i mocno tulę!
    Nie dziekuje narazie na szczęście! Pewnie że dam znać. Niedlugo się wybieram na bete. Mam cien nadziei że to jakiś świąteczny cud i się uda!

Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam :)
  • abcd246 Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I gratulacje dla Najmłodsza! Trzymam kciuki żeby rosła beta. Cudny prezent na święta ☺❤

Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam :)
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najmłodsza serdeczne gratulacje! co za emocje! super, bardzo się cieszymy <3 <3 niedługo do Ciebie dołączam ;)

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • Molyx Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotko wez moze ciepłą (ale nie gorącą) kąpiel ? Moze nospę wez ?

Marzę. A marzenia się spełniają.
    Córcia 08.2011 <3
    xrotugpjr97fwzji.png

5767bfd8e8d9c8ca7f55e88c370d74ee.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nospe już brałam. Zaraz mnie zaleje czuję

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najmlodsza Gratulacje raz jeszcze:)

Stokrotko a ten brzuch to pierwszy raz Cie tak boli i o tym czasie?

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nigdy przed okresem mnie nie bolał w trakcie to się zdarza. Już myślałam że mnie rano po seksie ruszy i nic nawet z nerwów mnie nie zalało nie wiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy to normalne że jestem tak zazdrosna o siostrę i wściekła na nią czy jestem jakaś nienormalna?

• Karooolcia :) Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    Dziewczyny czy to normalne że jestem tak zazdrosna o siostrę i wściekła na nią czy jestem jakaś nienormalna?

Na pewno nie jesteś nienormalna! Wiem co czujesz... bo moja siostra jest w 8 tygodniu ciąży... z czwartym dzieckiem! I oczywiście to wpadka jak każde jedno... A ja prawie półtora roku i zajść nie mogę! A jak usłyszałam, że ona go nie cche i najlepiej to by usunęła to nie kurwica strzeliła! ehhh... Nie denerwuj się kochana :*

stokrotka92 lubi tę wiadomość

p19u9jcg3tfx7olo.png

Ignaś ❤ 11.09.2017

👼 ❤ Poronienie zatrzymane 11tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    Na pewno twoja reakcja jest naturalna i przypuszczam, że wszystkie staraczki na wieść o ciąży w rodzinie poczuły zazdrość. Tylko każdy przykleja uśmiech i składa gratulację. Dopóki ta zazdrość nie objawia się agresją, to jest całkowicie normalna.

stokrotka92 lubi tę wiadomość

• mi_lejdi Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najmłodsza, ale juz ogłaszacie? może choć chwilkę się wstrzymajcie?

<3 14.04.2018 Théo <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje bo juz myslalam że coś ze mną jest nie tak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:

Normalne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    Ja zareagowałam podobnie na wieść o ciąży mojej przyjaciółki co przypłaciłam wypłakiwaniem w rękaw męża i kilkudniowym dołem. Jedno wiem nie warto! Chociaż ostatnio też ryczałam gdy ode mnie wyszła, a wczesnej opowiadała o ciąży.
    To jest chyba normalne i każda z nas przeżywa takie rzeczy na swój sposób. Głowa do góry na nas też przyjdzie czas :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najmłodsza gratulacje :) ja bym poczekala i powtórzyła bete i dopiero przekazała wspaniałą nowinę :)

Stokrotka wiem co czujesz bo mialam podobne sytuacje, zazdroscilam koleżankom, siostrom,szwagierce i kuzynkom a pozniej coś się działo z tymi ciazami.. albo plamily albo jakieś inne komplikacje miały.. także ja już nigdy nikomu nie zazdroszczę tylko sie cieszę razem z nimi. Stokrotka przede wszystkim wyluzuj bo bardzo się spinasz a to ci w zajsciu na pewno nie pomoże. Na każdą przyjdzie w końcu pora. Ja staralam się 3 lata o pierwsze a ty dopiero 3 cykl i zobacz jak to wszystko przezywasz kochana. Ja o drugie 6 cykl zaczelam takze widzisz znow lekko nie jest. Ale ciagle licze na kolejny cud.Trzymam kciuki bo uda się na pewno:)

stokrotka92, AiCha4811 lubią tę wiadomość

• Bella1412 Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najmłodsza_staraczka wrote:
    DZIEWCZYNY!
    O BOŻE!
    CAŁA SIĘ TRZĘSĘ !!!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36ce58c6cfd0.png
    Gratulacje Najmłodsza:), właśnie takie historie dają mi nadzieję:)

Syn ur. 2011 r.
    8p3oebkmqwdbvisw.png
  • Bella1412 Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    InBlue wrote:
    Najmłodsza gratulacje :) ja bym poczekala i powtórzyła bete i dopiero przekazała wspaniałą nowinę :)

Stokrotka wiem co czujesz bo mialam podobne sytuacje, zazdroscilam koleżankom, siostrom,szwagierce i kuzynkom a pozniej coś się działo z tymi ciazami.. albo plamily albo jakieś inne komplikacje miały.. także ja już nigdy nikomu nie zazdroszczę tylko sie cieszę razem z nimi. Stokrotka przede wszystkim wyluzuj bo bardzo się spinasz a to ci w zajsciu na pewno nie pomoże. Na każdą przyjdzie w końcu pora. Ja staralam się 3 lata o pierwsze a ty dopiero 3 cykl i zobacz jak to wszystko przezywasz kochana. Ja o drugie 6 cykl zaczelam takze widzisz znow lekko nie jest. Ale ciagle licze na kolejny cud.Trzymam kciuki bo uda się na pewno:)
    Zgadzam się, niestety wychodzi na to że stres i nerwy nie są najlepszymi kompanami przy starania się o dzidziusia, ja też czuję zazdrość jak widzę kobiety w ciąży, a teraz jak na złość wszędzie je widzę, ale wychodzę z założenia że skoro im jakoś się udało to i mi pewnie się uda, tym bardziej że już w jednej ciąży byłam, czasami jednak dopada mnie zwątpienie na myśl że może wszystkich dotyczy ciążą tylko nie mnie:(, no ale cóż czasem jest to silniejsze...

Syn ur. 2011 r.
    8p3oebkmqwdbvisw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze że was mam bo już myślałam że sfiksowalam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie beta 212.1 miu prog. 25 nie za malo??? Ostatnia @ 04.11 owulka 21.11
    Kurde dziewczyny myslalam ze bedzie wiecej :( :( zaraz sie porycze!

• lottinka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska więcej bety czy proga? Progesteron ok, w normie. A beta pierwsza czy juz przyrost? Na pewno będzie dobrze, staraj się nie denerwować :*

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ