Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Dziewczyny ja też chyba się poryczę zaraz nie wiem dlaczego znowu zaczęłam wymiotować jak tylko wypiłam herbatę z cytryną myślałam że umrę Chyba oszaleje jak znowu będę musiała wrócić do szpitala
Ja mam doła. -
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Może to tylko jednorazowa akcja kochana.
Ja mam doła.
Mam taką nadzieję bo chyba inaczej oszaleje jak znowu zostanę przypięta do tych cholernych rurek Jeśli chodzi o doła to głowa do góry prędzej czy później to on pierwszy będzie chciał dziecka a ty wtedy mu zrób na złość A tak w ogóle skąd ta zmiana decyzji u niego pytałaś może? -
Olciuska wrote:To byla moja pierwsza beta...
Dzis ide do lekarza na 21.
Od dnia ostatniej miesiaczki minelo 5 tyg. A ja mam bete 212.2 chyba za malo ale dziekuje Wam :*
To tym bardziej nie masz czym się przejmować skoro to twoja pierwsza beta i już jest taka ładna więc następna będzie większa głowa do góry i zero stresu bo to szkodzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Mam taką nadzieję bo chyba inaczej oszaleje jak znowu zostanę przypięta do tych cholernych rurek Jeśli chodzi o doła to głowa do góry prędzej czy później to on pierwszy będzie chciał dziecka a ty wtedy mu zrób na złość A tak w ogóle skąd ta zmiana decyzji u niego pytałaś może?
A jeszcze to info o ciąży siostry mnie dobiło -
mi_lejdi wrote:abcd staramy się tu wspierać i mówić sobie same pozytywne rzeczy, ale myślę, że lepiej będzie, jak nastawisz się, że przy takiej becie i krwawieniu żywą krwią, szanse na utrzymanie ciąży są bardzo małe choć wiem, że nadzieja umiera ostatnia. a co powiedział lekarz? kiedy kolejna beta? wspieram mocno!
Najmłodsza wyobrażam sobie stres! Już za chwilę wszystko się wyjaśni! Trzymam kciuki!!!Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam