Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka92 wrote:Dodatkowo mąż cały czas co chwile pyta czy mam już okres. No zabije go dzisiaj
To powiedz mu żeby w końcu się zamknął i niech nie będzie takim chojrakiem Albo zapytaj go czy miał już to co mają faceci jak kobiety mają @stokrotka92 lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Jedyny przypadek który znam gdzie beta trochę spadła a było ok to bliźniaki z których jeden umarł. Tylko to trochę na późniejszym etapie gdzie wartości bety były w tysiącach. Ja się nie dziwię ze tli się w Tobie nadzieja. Wiem ze pragniesz żeby było dobrze. Ale ja bym się jednak nastawila na najgorszeZ góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam
-
mi_lejdi wrote:abcd beta nie powinna spaść w ogóle, ona w ciąży codziennie istotnie przyrasta A lekarz nic nie zasugerował? jak Ty się czujesz, brzuch Cię nie boli?Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Nie ma za co kochana lekarz ma obowiązek poinformować cię o istotnych sprawach takich jak: tydzień ciąży, data porodu kiedy wypada według ostatniej @, będziesz miała wywiad tzw środowiskowy u niego i zada ci masę pytań np. jak się czujesz i kiedy była ostatnia @ oczywiście pierwszy dzień potem zrobi usg dopochwowo i jeśli nie miałaś robionego badania cytologicznego w tym roku to to powinno być zrobione przed usg.
-
Paula. wrote:gratuluję wszystkim zafasolkowanym
-
Hopeless wrote:Paulus co u Ciebie?
słońca łan, BabyBoom25, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualnyWitajcie, jestem tu nowa
po 14 cyklach staran poczulam ze musze zrobic dzis test, wyszła druga blada kreska, 13dpo
od razu pobiegłam na bete, wyszła 55,3.. i sie zastanawiam czy powinnam sie cieszyc czy lepiej jeszcze nieOlciuska lubi tę wiadomość
-
Stokrotka ludzie to są barany. Moja corka ma przeszlo 5. i tez nieraz juz byly komentarze:
ojej jaka duza bedzie roznica
ojej nie dogadają się
ojej bedzie z niej rozpieszczona jedynaczka
ojej ale staracie sie
ojej bardzo dlugo
ja to mam w d.. zawsze odpowiadam, ze jak będzie odpowiedni czas to bedzie i dziecko. ja nikomu pod koldre nie zaglądam i proszę aby i mniei nie zaglądano. -
Cześć kochane :*
Nie mam szczerze mówiąc siły was nadrabiać, podczytywałam coś w czasie dnia, ale myślami i głowa byłam i tak daleko
Są jakieś nowe ciążę ? Bo nic nie wyczytałam.
Na fiolecie wieje nudą...
Olciuska spokojnie kochanie, wszystko będzie dobrze :*
Jeżeli chodzi o mnie, to czuje się dobrze
Jedyne co doskwiera mi bardzo ból głowy i bóle miesiączkowe. Paraduje w sportowym staniku, więc od bólu piersi odpoczywam.
Jestem bardzo ale to bardzo przestraszona tą sytuacja... cieszę się jak cholera, ale do poniedziałku i kolejnego hcg pewnie nadal będę się bardzo bać.
We wtorek mam wizytę u lekarza, musze ogarnąć co z lekami itd. Już się nie mogę doczekać, mimo że wiem, że pewnie nic nie zobaczę
Mam nadzieję, że jeszcze przed nowym rokiem usłyszę serduszko
Wynik hcg na pewno nie jest pozostałością ovitrelle, nie ma w ogóle takiej opcji
Nie na tym poziomie i nie po tylu dniach od zastrzyku
Mój D. bardzo się ucieszył. Byłam aż zdumiona jego reakcją, bo w sumie wczoraj stwierdziliśmy, że zawieszamy starania do lata, bo trochę rzeczy wyszło, które trzeba poukładać. No ale nic, dzidzia teraz jest najważniejsza i po prostu nagniemy trochę rzeczywistość i plany jak będzie trzeba.
Jestem w szoku, bo to w sumie 1 cs z owulacją. I już zaskoczyło.. naprawdę, przecieram oczy ze zdumienia jak patrzę na wynik bhcg.
Droga tutaj nie była może bardzo długa ( staram się od maja) ale na pewno bardzo bardzo bardzo bardzo intensywna.
Jeżeli chodzi o rzeczy, którymi się wspomagałam to :
- ubichinol - brałam go pierwszy raz właśnie w tym cyklu w dawce 100 mg
- dhea - tak jak wyżej
- od tego cyklu piłam równiez siemie lniane i brałam berberyne
od dłuższego czasu brałam :
- dong quai
- zioła ojca sroki
- inofem
-acard
- kompleks witamin
- wiesiołek
Leki od lekarza :
- euthyrox
- metfromina
- clo 2-6 dc , a potem 8 , 10 i 12 dc
- ovitrelle na pęknięcie
- witamina d3 w dużych dawkach
Jeżeli coś pominęłam to najmocniej przepraszam i uzupełnię później
To tyle jeżeli chodzi o mnie.
Aha i jeszcze - jestem dowodem na to, że bez luzu w gaciach też można zajść
Serio, nie wyluzowałam w żadnym calu w tym cyklu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 20:33
Annie1981 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
dobuska wrote:Aż się popłakałam razem z Tobą kochana moja!!!!!!!!!!!!!:*:*:*:*:*:*:*:*:*:**:
Mam nadzieję, że za chwilę do mnie dołączysz !!!02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Paula. wrote:Jakoś się wegetuje... Przeszłam na dietę, skoro mam i tak "wolny" czas to warto wycisnąć coś z niego jedynie do czego odliczam to do ślubu, albo chociaż do wakacji mam nadzieję, że wtedy dopiero coś ruszy. A co tam kochana u Ciebie? :*
A ja walczę. Musze odzyskać to co mi zabrano! Niestety następna @ wypada centralnie w święta i jeśli w tym cyklu się nie udało to będzie baaardzo ciężko. Kolejny kryzys w marcu bo wtedy powinnam tulic swoje szczęście. Ale walczę! Co innego można robić? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny