Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki
Ktos tam cos nowego wysikal? Bo idziecie jak burza w tym miesiacu
Rany, taki mialam zapal, takie przeczucia swietne od poczatku cyklu. A teraz po owu mnie znowu dolek lapie, ze i tak sie nie uda Bleee. Sikam zaraz przed swietami, na szczescie bede miala duzo na glowie.
Jak przygotowania? Ja sie jeszcze trzymam twardo, brytyjczycy sasiedzi juz od 1-go grudnia maja choinki w oknach haha60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej dziewczyny, ja dziś pogodzona z mężem ale niestety nie było bo mąż stwierdził że kumulujeny zolnierzyki na poniedziałek. Piękne macie wyniki
Trymam mocno kciulasy za karolke olciuske i najmłodsza, i za nas plodzace obecnie no i oczywiście za hopeless !Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejku przepraszam dopiero wrocilismy pojechalismy na noc me zakupy do tesco...
Ja dalej mysle ale to normalne.
Jest pecherzyk!! 2mm. Ciaza wewnatrz maciczna. Przysrost mam sprawdzic w poniedizalek. Dostalam prog w tabletakch ale ogolnie mowil ze jest dobry. Powyzej 20 w ciazy jest ok. Tak jak mowilyscie przysrost (troche zaluje ze zaczelam swoja przygode z beta,nie chce jej robic ale trudno m mnie meczy) bardzo sie martwilam ze moze byc groszek po za macica. I szook ze bete 212.1 a widac pecherzyk. Takze kochane moje wszystko czasem odbiega od normy! A my sie stresujemy ja sie uspokoje w pon. Bedzie to co musi byc. Groszek da rade! ❤ dziekuje za troske :* 3ymam kciuki za was ze 2 kreski!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 00:52
Lovi89, lottinka, Paula55, ktosiowa, anciaa, Gosia1989, dobuska lubią tę wiadomość
-
Olciuska. No w koncu Ciesze sie, ze wszystko w porzadku. Masz racje, nie ma co sie przejmowac malo ciemniejaca kreska czy nizsza niz sie spodziewalysmy beta Latwo powiedziec a trudniej wykonac Mam nadzieje, ze nie bede tak swirowac, ale pewnie bede
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Olciuska. No w koncu Ciesze sie, ze wszystko w porzadku. Masz racje, nie ma co sie przejmowac malo ciemniejaca kreska czy nizsza niz sie spodziewalysmy beta Latwo powiedziec a trudniej wykonac Mam nadzieje, ze nie bede tak swirowac, ale pewnie bede
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie spadek tempki
To jeszcze nic nie znaczy słońce, temperatura nadal jest wysoko
Kiedy chcesz testować?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Chciałam jutro ale chyba się wstrzymam. Szkoda mi testu
Podziwiam za wytrwałość !
Ile dpo?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Pozytywny test miałam 29 dc więc chyba 11dpo . Wytrwała nie jestem ale mam w głowie cały czas ten negatyw z krwi dlatego nie chce testować
Jeśli dzisiejszy spadek to implantacja to testy możesz zacząć robić dopiero za 2 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 07:44
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:No zobaczymy. Mnie się nie spieszy
Chociaż i tak widzę minę mojego ginekologa jak mu powiem że mam cykle ponad 40 dniAnnie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny