Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
karolka22 wrote:Przez swoją niecierpliwość będę mieć pełna głowę w nocy. Zrobiłam teraz wieczorem test. Jestem 12 dzień po pregnylu. No i ten wieczorny test wygląda jak ten z wczoraj z rana. I pytanie. Czy dalej to pregnyl czy już nie pregnyl a fasol. Kreska jest naprawdę jasniusienka ale nie trzeba się zbytnio przyglądać żeby ją zauważyć. Ta wczorajsza jest taka sama. Zobaczymy co pokaże poranny test. Trzymajcie kciukasy
I jak kochanie sytuacja na froncie?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Tule mocno
Ile dpo?
Może jeszcze za szybko na test?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
12 dpo, nie za szybko. Możecie mi wpisać @.
Trudno. Mam clo na jeszcze jeden cykl, wezmę ostatni raz. Jak się nie uda znaczy że nie jest pisane mi mieć dziecko i kupię sobie kota, bo psa już mam. Trudne święta to będą dla mnie, bo każdy wie że się już długo staramy i w ten jeden dzień q roku każdy życzy nam tego małego szczęścia, bo tak poza tym nikt nas o to nie wypytuje. Więc chyba zaznaczę z góry ze nie chce takich życzeń bo będę płakać pół wigilii.. -
karolka22 wrote:Sory ja nie wierze w późne testy jedynie w przesunięte owulacja. Ja mam monitoring więc wiem kiedy jajeczko pękło.w tym cyklu aż dwa i co? I dupa..
Przykro mi -
Kciuki zaciśnięte za testujące Olciuśka będzie dobrze
U mnie dziś test ovu domowe lab o czułości 30 pozytywny, a ten z allegro o czułości 10 taki bledszy i bądź tu mądry, ta sama próbka moczuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 10:44
-
Olciuska wrote:Jejku przepraszam dopiero wrocilismy pojechalismy na noc me zakupy do tesco...
Ja dalej mysle ale to normalne.
Jest pecherzyk!! 2mm. Ciaza wewnatrz maciczna. Przysrost mam sprawdzic w poniedizalek. Dostalam prog w tabletakch ale ogolnie mowil ze jest dobry. Powyzej 20 w ciazy jest ok. Tak jak mowilyscie przysrost (troche zaluje ze zaczelam swoja przygode z beta,nie chce jej robic ale trudno m mnie meczy) bardzo sie martwilam ze moze byc groszek po za macica. I szook ze bete 212.1 a widac pecherzyk. Takze kochane moje wszystko czasem odbiega od normy! A my sie stresujemy ja sie uspokoje w pon. Bedzie to co musi byc. Groszek da rade! ❤ dziekuje za troske :* 3ymam kciuki za was ze 2 kreski!!!
Mówiłam kochana że wszystko jest ok trzeba się cieszyć a nie zamartwiać na zapas teraz tylko będzie lepiej wierz mi mamusia Ogromnie ci gratuluję i pamiętaj nie ma czarnych myśli od tej pory bo to nie zdrowe. Powiedział ci może który to tydzień? Głowa do góry tak jak mówiłam wcześniej a wszystko będzie ok i się sprawdziło jupiiiii -
aria40 wrote:Kciuki zaciśnięte za testujące Olciuśka będzie dobrze
U mnie dziś test domowe lab o czułości 30 pozytywny, a ten z allegro o czułości 10 taki bledszy i bądź tu mądry, ta sama próbka moczu
Nie przejmuj się.
Mi przy bhcg prawie 40 test o czułości 10 wyszedł taki, że nikt poza mną kreski nie widział...
No i gratuluję ! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 09:40
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
U mnie dziś test domowe lab o czułości 30 pozytywny, a ten z allegro o czułości 10 taki bledszy i bądź tu mądry, ta sama próbka moczu
To może jednak się udało jak myślisz>? Może pokaż foto z tych 2 testów jak możesz. -
nick nieaktualny
-
Jak po poronieniu sikalam co drugi dzień żeby sprawdzić czy beta spada to na allegro wychodzi była biel vizira a 2 dni później bobotest 25 jeszcze słaba kreskę pokazał -
Oj dużo się tu dzieje, a mnie totalnie rozłożyło, chyba jakoś wirus od syna przeszedł na mnie:(, a tak z rzeczy codziennych to dzisiaj 14 dpo, na szczęście @ się jeszcze nie stawiła, brzuch mnie raczej nie boli, tylko piersi, ale to jest mój comiesieczny objaw na @, Nie wiem sama co myśleć...
Aria gratulacje:)Syn ur. 2011 r.
-
Dobra kobietki z piekła rodem zajrzę do was na forum później gdyż mam mnóstwo roboty dzisiaj. I nie rozczulać mi się tutaj czasem Chcę czytać same pozytywne nastawienia haha
Olciuska się denerwowała a wyszło na moje i wszystko jest ok i tak ma zostać również u was zero nerwów bo to do niczego nie prowadzi
Jeszcze raz moje gratulacje dla Olciuski i Arii -
barbarah wrote:Czekanie na testowanie jest najgorsze...
Dziś 8dpo. We wtorek muszę sobie zrobić badanie krwi i tak sobie myślę czy 10dpo mogę zrobić bete. Czy może jeszcze za wcześnie?
Ja bym jeszcze poczekała... Ja w listopadzie testowałam za wczesnie i potem schizy miałam... Proponuję testować w dzie @Annie1981, stokrotka92, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Bella1412. To kiedy testujesz?
barbarah. Zgadzam się, czekanie jest trudne. U mnie dopiero 6dpo, więc jeszcze sporo czekania
Niby możesz zrobić betę 10dpo, ale jak źle obliczyłaś owu to się tylko możesz rozczarować niepotrzebnie. Im później tym lepiej
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔