Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Aicha. Taka informacja w noc sylwestrowa to jak z bajki Trzymam kciuki
Hopless. Nie przeszkadza? Moze u Ciebie grzybek pojawil sie juz po owu? Ja czytalam, ze zmienia PH na takie, w ktorym plemniki gina, dlatego troche sie martwie.
Roslinka. Ja mam termin @ na poniedzialek, ale w tym cyklu tak bardzo wierze, ze nie moge sie doczekac i bede testowac w sobote i w niedziele Wychodze z zalozenia, ze tylko w weekendy testuje, bo jakby mi wyszla druga kreseczka w dzien powszedni to nie bylabym w stanie pojsc do pracy taka bym byla przejetaAiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyA ja widzę ,że jestem jeszcze na liście Napisałam gdzieś wcześniej prosząc o wykreślenie gdyż okazało się ,że z tego cyklu nici. Pęcherzyk nie pękł .
A dzisiaj przyszła @ więc już na 100 % grudzień to nie mój miesiąc....
Powodzenia dla reszty :*AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi_lejdi a kiedy testujesz? Bo my razem rozpoczęłyśmy cykl, ale u mnie owu się przesunęła, a planowałam na początku dzisiaj
Annie to tak jak ja - nawet wzięłam urlop na poniedziałek, aby trochę emocje zeszły ze mnie jak zobaczę w niedzielę II kreseczki Trzymam kciuki, żeby już w sobotę Tobie test wyszedł pozytywny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHelloł dziewczyny
Ja jestem dopiero po owulacji ale tą szyjkę miałam jakby dziwnie zamknieta nie mam dołeczka w niej. A dzień po owulacji maz stwierdzic ze jest strasznie goraco w środku, no ale na takie objawy jeszcze za wczesnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 19:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Aicha. Taka informacja w noc sylwestrowa to jak z bajki Trzymam kciuki
Hopless. Nie przeszkadza? Moze u Ciebie grzybek pojawil sie juz po owu? Ja czytalam, ze zmienia PH na takie, w ktorym plemniki gina, dlatego troche sie martwie.
Roslinka. Ja mam termin @ na poniedzialek, ale w tym cyklu tak bardzo wierze, ze nie moge sie doczekac i bede testowac w sobote i w niedziele Wychodze z zalozenia, ze tylko w weekendy testuje, bo jakby mi wyszla druga kreseczka w dzien powszedni to nie bylabym w stanie pojsc do pracy taka bym byla przejetaAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:Nie. Na bank nie po owu. Jak idiotka czułam ze coś się dzieje. Potajemnie smarowalam clotrimazolum ale nic mężowi nie mówiłam żeby jeszcze seks zaliczyć i ostatni sex z grzybek był dzień przed skokiem a ze coś się kluje czułam jeszcze ze 2 dni wcześniej.
-
-Monika- wrote:Mąż z grzybka nie zadowolony pewnie
Edit. Poza tym dostał za swe męki córkę mogę miec i 3 grzyby za drugie dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 20:13
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:A nie sprzedalam mu faceci się trudniej zarazaja
Edit. Poza tym dostał za swe męki córkę mogę miec i 3 grzyby za drugie dziecko
Taki piękny ze az chce sie przygladac. A córka jak się udała przed owulacją czy w trakcie?
-
-Monika- wrote:U Ciebie wykres zwiastuje że bedziesz w ciąży.
Taki piękny ze az chce sie przygladac. A córka jak się udała przed owulacją czy w trakcie?
Na moje oko wyszła przed owu. Potem szalał grzyb i nie dałam rady się sexicWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 20:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane staraczki, ja na razie roztropnie milknę. Hormony PMS-owe dają się we znaki, nie chcę tu niepotrzebnie czegoś palnąć ani dołować.
Szyjkę mam nisko, miękką, dziś się już otworzyła. Trzymajcie kciuki, żebym najlepiej jutro a najdalej pojutrze dostała okresu, bo powtarza się historia z tego cyklu, w owulację (14dc-18dc) będziemy w gościach.
Dam znać, kiedy @ oficjalnie przyjdzie. Będę zaglądać! Za wszystkie trzymam mocno kciuki, życzę najwspanialszych dwukreskowych prezentów! Wesołych Świąt!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 21:22
Annie1981 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
mi_lejdi wrote:Oh w owulację i po owulacji to ja miałam same najlepsze przeczucia... taki był spokój we mnie... ale już nie stękam
Kochana jesteśmy z Tobą :-* :-* :-* jeśli nie teraz to Nowy rok nowe nadzieje Ale dopóki@ nie przylezie nie poddawaj sięWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 21:46
mi_lejdi lubi tę wiadomość
-
Jeska dziewczyny wstyd się przyznać ale dzisiaj też lampka wina bo mąż wrócił z delegacji i dostał białe wino za 70 zł butelka. Nas normalnie nie stać na takie luksusy ale to z delegacji darowane tak jakby, ja załamana dzisiejszą tempka stwierdziłam że nie będę mierzyć i zasadą hopeless do pozytywu żyje normalnie. NIGDY w czasie okoloowulacyjnym nie zdarzało mi się wypić choćby łyka alkoholu ale tym razem jakoś ta temperatura mnie tak źle nastawiła ze olałam wszystko. Zobaczymy co będzie. Tulę bardzo bardzo mocno dziewczynki które spędza święta jeszcze w okrojonym składzie i życzę wam aby nowy rok był o wiele szczęśliwy niż ten :-* :-* :-* :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 22:05