Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
AiCha4811 wrote:Jeska dziewczyny wstyd się przyznać ale dzisiaj też lampka wina bo mąż wrócił z delegacji i dostał białe wino za 70 zł butelka. Nas normalnie nie stać na takie luksusy ale to z delegacji darowane tak jakby, ja załamana dzisiejszą tempka stwierdziłam że nie będę mierzyć i zasadą hopeless do pozytywu żyje normalnie. NIGDY w czasie okoloowulacyjnym nie zdarzało mi się wypić choćby łyka alkoholu ale tym razem jakoś ta temperatura mnie tak źle nastawiła ze olałam wszystko. Zobaczymy co będzie. Tulę bardzo bardzo mocno dziewczynki które spędza święta jeszcze w okrojonym składzie i życzę wam aby nowy rok był o wiele szczęśliwy niż ten :-* :-* :-* :-*
Córka zdrowa, chodzi do drugiej klasy w podstawówceW 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Gratulacje fasolkom! Rety, ale duzo w tym miesiacu, az milo patrzec
Nadia, nie pekaj! Moja mama sie o mnie starala 4 lata z hakiem. Ja teraz walcze o drugie prawie dwa i pol. Bedzie dobrze
mi_lejdi ja mam dokladnie tak samo, po owu fruwam pod sufitem a potem mam doly takie, ze mi sie nic nie chce. Spoko. Wyczytalam ostatnio, ze hormony tak na nas dzialaja, to naturalne W pierwszej fazie cialo sie przygotowuje, nowy poczatek, nowe nadzieje. A potem bach i lezysz. Wieeem. Damy rade, zobaczysz.
A ja mam wizyte u gina za tydzien w czwartek, wiec pewnie sikne na wszelki. Okolo 3 dni przed spodziewana @ powinno juz byc. Albo nie byc. Zis is de klestionNadia83, mi_lejdi, InBlue, AiCha4811 lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Dziewczyny mierze sobie temperatureo d kilku dni. Rano wynosi ona 37.2 a wieczorem np teraz 37.4 . Mam okropne wzdecia Bol brzucha(nie na malpe, troche inny takie skurcze)i bol piersi. Biale uplawy. Do @ jeszcze 4 dni. Nie wiem juz sama nie wiem czy zdaze zrobic bete jutro. Chociaz mam dziwne przeczucie ze nic z tego .MiniMini
-
tsk zawsze w jednym miejscu. Rano jak sie budzę odrazu mam termometr pod reka .pierwszy raz zmierzyłam 3 dni temu. Hmm a teraz leze od 20 na godz zasnelam i z ciekawości zmierzylam teraz i wyszla 37.4. Nie znam sie na tych temperaturach tyle co z niektórych komentarzy wyczytalam. ale nie wiem czy jest normalna czy dopiero w dzien @ spadaMiniMini
-
Życzę Wam z samego rana dużo słońca i radości bez względu na to czy tempka wzrosła czy spadła:-D
życie jest piękne!ja się w końcu dzisiaj wyspałam na nowym materacu i mój kręgosłup chyba mi opłaca dobrym nastrojem.Do świat obrzydliwy młyn w pracy więc nie będę mogła Was śledzić,niemniej trzymam kciukasy za Was aby pod koniec grudnia wszystkie wykresy zakwitły na zielono:-*AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Dzień dobry, dziewczyny! Jeszcze kilka godzin i weekend! W końcu!
U mnie dziś znów wzrost. Ovu przesunęło oeulke z niedzieli na wtorek, kompromisowo uznaje, że była w poniedziałek.
Życzę Wam dobrego dnia! -
rzepakowepole wrote:Niby tak, ale we wtorek zero śluzu płodnego, żadnych objawów. Ale prawdę mówiąc nie ma to dla mnie żadnego znaczenia oprócz tego, że akurat we wtorek nie było .
Ja tez czułam owu wieczorem poprzedniego dnia a seksy dobrze jak są wcześniej żeby armia czekała na jajo -
rzepakowepole wrote:Hopeless piękny ten Twój wykres!
-
theagnes87 wrote:Hopeless, faktycznie Twój wykres jest wzorowy...oby teraz piął się tylko w górę...
Kiedy testujesz?AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Widzę, że nie jestem sama mi of też przesunęło owu z poniedziałku na wtorek. U mnie dodatkowo jakieś dziwne plamienia. W środę jednorazowy różowy ślad na papierze w środku czysto. Dziś kilka nitek żywej krwi na papierze i teraz pomarańczowe ślady na papierze. Tłumaczę sobie, że to przez clexane i acard jakieś naczynko pękło podczas .
Hopeless trzymam kciuki żeby temperatura szla już tylko w górę :*
_Hope_ lubi tę wiadomość
-
Hopeless..Widzę że my miałyśmy owulkę jednego dnia... przynajmniej tak program twierdzi...
Ja z testowaniem wstrzymam się do środy...
Tyle że moja owulka była baaaaaaaaaaaaaardzo późna bo aż w 33 dniu cyklu...
Zobaczymy czy z takiego cyklu coś się wykluje