Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kea. Przykro mi. Powodzenia w nowym cyklu.
Roslinka. Dziekuje za kciuki To
widze, ze tez mocno wierzysz skoro urlop wzielas
Hopeless. To mnie pocieszylas z grzybkiem, dzieki
MiLejdi. Trzymam kciuki
MalutkieLove. U mnie temp spadala dzien przed @ ale to roznie bywa. U niektorych dziewczyn spada dopiero po @. Mysle, ze nie powinnas sie teraz sugerowac temp, bo nie mierzylas jej w pierwszej fazie. Tu chodzi o spadek do poziomu z I fazy, wiec ciezko bedzie cos wywrozyc, bo nie masz porownania.
Aha, i wieczorem sie nie mierzy, bo to nic nie wnosi
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
hej kobietki. Gratuluje przyszłym mamuśką ! ja raczej na pewno moge sie zapisac nastyczen , owu przewaznie byla w 16 dc a w tym miesiacu jakies cuda. zaraz po okresie duzo sluzu . ale nie typowo czystego. ale naprawde mokro bylo . az czulam niekomforotowo sie , nawet z wkladka. . i tak z 2 dni . a w dni ktore powinny byc plodne wilgotno ale bez szalu. sluzu plodnego nie bylo ... czyzby owulacji nie bylo? temp nie mierze.
-
Hej dziewczyny! Mi też niestety ovu przeniosło owulację z niedzieli na wtorek. A nie dorobiliśmy z mężem serduszka i teraz się martwię, że plemniczki przez te 2 dni nie przetrwały
-
Mi OF przesuwało owulację 3x wg pierwszego wyznaczenia powinnam byc 2 dni do przodu, czyli nie 7 a 9 dpo. Dzisiaj odnotowałam wzrost, głębowo wierzę, ze "cos" z tego będzie
Witam się piątkowo.
Ja dzisiaj mam wolne, zaliczyłam szybkie zakupy, upolowałam w lidlu spodnie przy okazji )
Dzisiaj mam w planach zrelaksować się, bez sppiny i nawąłu obowiązków. Taki piatek, piateczek, piątunioWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 09:31
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Ja dzisiaj siknęłam sobie na test, ale raczej po to, żeby sprawdzić, czy nie ma już pregnylu. No i negatyw, więc przynajmniej już wiem że jak już zobaczę te 2 kreski to będą one prawdziwe Dziś 10-11 dpo i nie wiem czy wytrzymam do Wigilii z testowaniem
Dziewczyny które już zafasolkowały- oooooogromne gratki! -
nick nieaktualny
-
Cześć kochane
Zaglądam i kibicuje wam z kropkiem z całych sił
Ja powtórzyłam dzisiaj bhcg - 512 , przyrost 144 %
Progesteron 35 ng/ml/
Kropek rośnie i dzielnie walczyJednazWielu, karo_la, aria40, _Hope_, kaka470, BitterSweetSymphony, Edycik, roslinka, Molyx, Annie1981, InBlue, AiCha4811, anciaa lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza gratuluję, przyrost wręcz bliźniakowy
U mnie 4 DPO, dobrze, że kalendarz mam wypchany po brzegi, nie dłuży mi się ten czas tak bardzo. Fajnie czekać na święta i ciążę jednocześnie. Oczywiście śnił mi się pozytyw.
Zafasolkowane, piszcie o pierwszych objawach, mogę o tym czytać bez końca....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 11:13
-
MalutkieLove wrote:12 dpo na bete to nie za wczesnie?
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Kea. Przykro mi. Powodzenia w nowym cyklu.
Roslinka. Dziekuje za kciuki To
widze, ze tez mocno wierzysz skoro urlop wzielas
Hopeless. To mnie pocieszylas z grzybkiem, dzieki
MiLejdi. Trzymam kciuki
MalutkieLove. U mnie temp spadala dzien przed @ ale to roznie bywa. U niektorych dziewczyn spada dopiero po @. Mysle, ze nie powinnas sie teraz sugerowac temp, bo nie mierzylas jej w pierwszej fazie. Tu chodzi o spadek do poziomu z I fazy, wiec ciezko bedzie cos wywrozyc, bo nie masz porownania.
Aha, i wieczorem sie nie mierzy, bo to nic nie wnosi
Dziękuję Kochana :*Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki
Gratuluję nowym mamusiom które zobaczyły II kreseczki, za wszystkie które niedługo testują
Te którym się nie udało tulę :*roslinka, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnie to prawda, że mocno wierzę, tylko obawiam się że dupa będzie mocniej bolała w przypadku porażki
Najmłodsza - trzymajcie się mocno
Czy ja trafiłam na dobry wątek?! Jak tu "cicho"
Edit: Dziękuje Karola :* Nie puszczaj kciuków do końca miesiąca, albo do ostatniej testującej A jak się czujesz? Nowe objawy doszły? Bliscy już wiedzą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 12:54
Karola555 lubi tę wiadomość
-
roslinka wrote:Annie to prawda, że mocno wierzę, tylko obawiam się że dupa będzie mocniej bolała w przypadku porażki
Najmłodsza - trzymajcie się mocno
Czy ja trafiłam na dobry wątek?! Jak tu "cicho"
Edit: Dziękuje Karola :* Nie puszczaj kciuków do końca miesiąca, albo do ostatniej testującej A jak się czujesz? Nowe objawy doszły? Bliscy już wiedzą?
Zaciskam mocno
Ja nie czuję w sumie póki co objawów, brak apetytu, mdłości, bólu piersi, od wczoraj trochę ziewam. Zaczął mi się dłużyć czas do wizyty... -
nick nieaktualnyMigracja wrote:Witam serdecznie gratuluję wszystkim fasolek a ja melduję już nie stety @ pozdrawiam
Cisza - pewnie wszystkie testujace czekają na sobotę Czuję w sobotni poranek wysyp zdjeć z dwoma kreseczkami! Cóż, ja jeszcze mam 8 dni do testowania - chyba że nie wytrzymam i zrobię wcześniej - odciążę trochę ten wigilijny poranek. Mam niecny plan, ze jak się uda to mężowi zapakuję teścik do koperty i dołożę do prezentu pod choinkę Juz sobie wyobrażam jego minę - teraz tylko trzeba wysikać dwie kreski...ale na to już teraz wpływu nie mam...Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Ucichło to ja sie pozale.
Wymyslilam sobie robienie testow owulacyjnych. 14 dc wczoraj i kreska bledziuchna, zaczynam wiec miec schizy, ze na pewno nie bedzie owulacji...
Dodatkowo utrudnione kontakty mezowo-zonowe, bo albo maz na wyjezdzie, a do soboty w domu mam tesciowa
Ostatnio jak zaszlam w ciaze nic a nic nie kontrolowalam, chyba niepotrzebnie robie sobie zamieszanie w glowie...Piotruś
Helenka