Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Mierze sobie tempke bo zasnelam na 2h ciezki dzien i teraz mam 37.7 Dziwne to wszystko. Piersi jak malone i pelne fioletowych żył. Tak wczesniej nie mialam zeby byly az tak opuchniete i mialy te fioletowe zylki. Ale 12 dpo a test negatywny.MiniMini
-
Najmłodsza! Nie poznałam ze to Ty bo po awatarze patrzyłam
Muszę się przestawić. Gratulacje z kuli bety ! Tak trzymać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 08:49
-
MalutkieLove wrote:Mierze sobie tempke bo zasnelam na 2h ciezki dzien i teraz mam 37.7 Dziwne to wszystko. Piersi jak malone i pelne fioletowych żył. Tak wczesniej nie mialam zeby byly az tak opuchniete i mialy te fioletowe zylki. Ale 12 dpo a test negatywny.
MalutkieLove ja bym na Twoim miejscu zrobiła jutro rano test, bo inaczej będziesz myśleć i myśleć, i cały weekend z głowy!
W każdym cyklu jest inaczej, mnie pierwszy raz piersi bolały do samego okresu i wciąż dziś tkliwe.14.04.2018 Théo -
mi_lejdi wrote:MalutkieLove ja bym na Twoim miejscu zrobiła jutro rano test, bo inaczej będziesz myśleć i myśleć, i cały weekend z głowy!
W każdym cyklu jest inaczej, mnie pierwszy raz piersi bolały do samego okresu i wciąż dziś tkliwe.MiniMini -
Witam wszystkie staraczki. Jestem tu nowa. Na wejściu chciałabym pogratulować wszyskim, którym się udało i życzyć powodzenia wszystkim, które wciąż czekają. Ja czekam na testowanie do środy. To mój 15 cykl starań. W październiku niestety fasolka się nie utrzymała. Teraz od jakiegoś tygodnia czuję że coś we mnie kiełkuje. Bolą mnie piersi, okresowo nan lekkie nudności i czasem czuję ciągnięcie w dole brzucha. Czuję całą sobą, że to będzie szczęśliwy cykl i będziemy mieli cudowny prezent na święta
-
Annie1981 wrote:MalutkieLove. Przed terminem @ test robi sie tylko z porannego moczu. Siknij jutro, ale ja bym bety nie robila
Fruska. Przykro mi. Powodzenia w styczniu.MiniMini -
Pigułka90 wrote:Witam wszystkie staraczki. Jestem tu nowa. Na wejściu chciałabym pogratulować wszyskim, którym się udało i życzyć powodzenia wszystkim, które wciąż czekają. Ja czekam na testowanie do środy. To mój 15 cykl starań. W październiku niestety fasolka się nie utrzymała. Teraz od jakiegoś tygodnia czuję że coś we mnie kiełkuje. Bolą mnie piersi, okresowo nan lekkie nudności i czasem czuję ciągnięcie w dole brzucha. Czuję całą sobą, że to będzie szczęśliwy cykl i będziemy mieli cudowny prezent na świętaMiniMini
-
witam dzieclwczynki
od jakichs 4 dni miwrze tempke po przebudzeniu i m 37,2,37,4 ,a dzis. tylko 37(choc tempka mierzona o 2 godziny wczesniej niez przez poprzednie dni)
Wiem ze nie powinnam bo mierzy sie aby porównać przy fazie piwrwszej ale chcialam wypróbować . Brzuch dzis boli troszeczke jak na @ . test negatywny poranny .Milego Dnia dziewczynki: trzymajcie kciuki.)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 06:33
MiniMini -
witam dzieclwczynki
od jakichs 4 dni miwrze tempke po przebudzeniu i m 37,2,37,4 ,a dzis. tylko 37(choc tempka mierzona o 2 godziny wczesniej niez przez poprzednie dni)
Wiem ze nie powinnam bo mierzy sie aby porównać przy fazie piwrwszej ale chcialam wypróbować . Brzuch dzis boli troszeczke jak na @ . test negatywny poranny .Milego Dnia dziewczynki: trzymajcie kciuki.)MiniMini -
Kochane zrobilam test i pozytywny!!!
Robilam test Pepino (4zl) i wyszla biala kreska 11dpo, 12 i 13 juz rozowiutka i coraz wyrazniejsza, 11dpo temp 36,3 (przed owu 35,5), po 13dpo temp. 36,6 takze temp u mnie chyba nie ma znaczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 08:45
eMM, santoocha, karo_la, kaka470, Molyx, Gosia1989, anciaa, InBlue, Migracja lubią tę wiadomość
PCOS, tylozgiecie, wysoka insulina, MTHFR++
-
Tolik123 wrote:Kochane zrobilam test i pozytywny!!!
Robilam test Pepino (4zl) i wyszla biala kreska 11dpo, 12 i 13 juz rozowiutka i coraz wyrazniejsza, 11dpo temp 36,3 (przed owu 35,5), po 13dpo temp. 36,6 takze temp u mnie chyba nie ma znaczeniaMiniMini -
nick nieaktualnyTolik123 wrote:Kochane zrobilam test i pozytywny!!!
Robilam test Pepino (4zl) i wyszla biala kreska 11dpo, 12 i 13 juz rozowiutka i coraz wyrazniejsza, 11dpo temp 36,3 (przed owu 35,5), po 13dpo temp. 36,6 takze temp u mnie chyba nie ma znaczeniaTolik123 lubi tę wiadomość
-
tolik gratulacje
Tulę dziewczyny które dostały@
Mi Lejdi to w końcu przyszła wredna czy tylko plamienie bo pisałaś że tempka jeszcze wysoko i nie zrozunialam chyba
Barbarah życzę Ci plusika z całego serca ale nie nastawiaj się po objawach, ja miewalam cykle gdzie wszystko mi mówiło że jestem no wszystko, i rozczarowanie było gorzkie.
Roślinka ej uda sie a jeśli nie ? Będziesz miała dzień wolny ! Umów się do kosmetyczki a jak będzie pozytyw to odwolaszWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 12:32
Tolik123 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś implantuje swojego dziedzica
-Monika-, Molyx, Gosia1989, Annie1981, AiCha4811, anciaa lubią tę wiadomość