Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Pigułka90. Witaj i powodzenia życzę.
MalutkieLove. Nie jestem za robieniem bety. Specjalna wizyta w celu pobrania krwi na pewno robi większe nadzieję, więc i większe rozczarowanie potem. Jeszcze niedawno myślałam, że zrobię betę jak zobaczę dwie kreski, ale teraz i z tego zrezygnowałam. Dziewczyny opisują, że to straszny stres czekać na wyniki i porównywać przyrost. Okazuje się jednak, że przy prawidłowych wynikach i tak można stracić ciążę a przy złych ją donosić, więc jak dla mnie to stres zupełnie niepotrzebny.
Tempka mierzona dwie godziny wcześniej ma prawo być niższa, bo ona rośnie w miarę upływu czasu.
Tolik123. Gratuluję
barbarah. Przykro mi.
Roslinka. A gdzie Twój test?
U mnie dziś 12 dpo i negatyw niestety. Zatestuję jeszcze jutro a w poniedziałek powinna przyjść @. Jest mi trochę przykro, co jest normalne w tej sytuacji, ale nie ma tragedii, mimo sporego nakręcenia się. Zobaczymy jak będzie jak przyjdzie @
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Pigułka90. Witaj i powodzenia życzę.
MalutkieLove. Nie jestem za robieniem bety. Specjalna wizyta w celu pobrania krwi na pewno robi większe nadzieję, więc i większe rozczarowanie potem. Jeszcze niedawno myślałam, że zrobię betę jak zobaczę dwie kreski, ale teraz i z tego zrezygnowałam. Dziewczyny opisują, że to straszny stres czekać na wyniki i porównywać przyrost. Okazuje się jednak, że przy prawidłowych wynikach i tak można stracić ciążę a przy złych ją donosić, więc jak dla mnie to stres zupełnie niepotrzebny.
Tempka mierzona dwie godziny wcześniej ma prawo być niższa, bo ona rośnie w miarę upływu czasu.
Tolik123. Gratuluję
barbarah. Przykro mi.
U mnie dziś 12 dpo i negatyw niestety. Zatestuję jeszcze jutro a w poniedziałek powinna przyjść @. Jest mi trochę przykro, co jest normalne w tej sytuacji, ale nie ma tragedii, mimo sporego nakręcenia się. Zobaczymy jak będzie jak przyjdzie @
Przykro mi
Annie1981 lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Witam się z rana(wstać nie mogłam)
Migrena nie odpuszcza:-(((
Monika piękny wykresik -
Annie1981 wrote:Pigułka90. Witaj i powodzenia życzę.
Tolik123. Gratuluję
barbarah. Przykro mi.
Ktoś tu napisał kiedyś mądrze-dopóki @ nie ma piłka w grze.Przejrzałam tu wiele wykresów ciążowych i testowanie w 12dpo nie zawsze jest wiarygodne...może fasolek zagnieździł się później bo chciał najpierw pozwiedzać :-*
MalutkieLove lubi tę wiadomość
-
kania85 wrote:Ktoś tu napisał kiedyś mądrze-dopóki @ nie ma piłka w grze.Przejrzałam tu wiele wykresów ciążowych i testowanie w 12dpo nie zawsze jest wiarygodne...może fasolek zagnieździł się później bo chciał najpierw pozwiedzać :-*MiniMini
-
nick nieaktualnyAnnie przecież ja testuję jutro Powtórz test jutro, mocno Ci kibicuję żeby już się druga krecha pojawiła. Tzn. jutro razem wysikujemy II kreseczki Normalne, że jest Ci przykro, ja też przeżywałam rozczarowanie widząc biel wizira, tylko, że u mnie najczęściej pojawiało się już różowe plamienie, to się z tym liczyłam.
Barbarah - przykro mi
Kania życzę zdrówka.
Lecę dalej sprzątać
kania85 lubi tę wiadomość
-
kania85 wrote:Ktoś tu napisał kiedyś mądrze-dopóki @ nie ma piłka w grze.Przejrzałam tu wiele wykresów ciążowych i testowanie w 12dpo nie zawsze jest wiarygodne...może fasolek zagnieździł się później bo chciał najpierw pozwiedzać :-*
Jutro powtarzam test, zobaczymy
Roslinka. Myślałam, że dziś też się skusisz To trzymam kciuki za nasze jutrzejsze testy
MalutkieLove wrote:Zrobilam bo sie nie cierpliwilam hehe w razie czego nastawie sie szybciej do nowego cyklu:)
Ja obiecałam sobie po ostatnim lataniu na betę-never again,tylko niepotrzebny stres
Poprzedni cykl-dzień przed @ poleciałam na betę bo zamiast okresu plamienie(7 lat temu z takiego plamienia moja Wiki się zrodziła)i co? wróciłam do roboty i po godzinie @ przyszła...nawet nie zdążyłam odebrać wyników
Dlatego w tym cyklu nie testuję,dopiero jak @ nie przyjdzie zrobię testAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
I w sumie cieszę się że ostatni tydzień grudnia mam zawalony robotą,przynajmniej nie będę myśleć za wiele;-)
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
kania85 wrote:Ja obiecałam sobie po ostatnim lataniu na betę-never again,tylko niepotrzebny stres
Poprzedni cykl-dzień przed @ poleciałam na betę bo zamiast okresu plamienie(7 lat temu z takiego plamienia moja Wiki się zrodziła)i co? wróciłam do roboty i po godzinie @ przyszła...nawet nie zdążyłam odebrać wyników
Dlatego w tym cyklu nie testuję,dopiero jak @ nie przyjdzie zrobię testMiniMini -
Annie1981 wcale nie rzadko,popatrz na wykresy ciążowe,wiele testowań w 12dpo dawało negatyw,najlepsze efekty w 14dpo ....zresztą te testy różnią się czułością
-
kania85. No może masz rację Ja sama jestem za testowaniem dopiero w dzień spodziewanej @, ale w tym cyklu nie mogłam się doczekać
MalutkieLove. Jak to Twój pierwszy cykl to rozumiem tą niecierpliwość Każda musi przez to przejść i żadne tłumaczenia nie pomogą Sama potem wyciągniesz wnioskiAiCha4811 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAnnie, przykro mi ze negatyw, nadzieje trzeba mieć do końca, chociaż doswiadczenie mówi swoje. Mnie dzisiaj niestety zaczął pobolewajacy brzuca jak co miesiąc 8dpo, troszkę to ostudzilo mój zapal- ale zobaczymy, w końcu miałam przeczucie ze jest córeczka. Wszystkie dziewczyny do których przyszła wredna tule - marnym ale zawsze pocieszeniem jest to ze będzie można poszaleć w Sylwestra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 11:51
kania85, Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Mam do oddania dwa opakowania Ziol O. Sroki nr 3 (jedno troche napoczelam). Kupilam 3 paczki a jedna starczyla mi na prawie 3 miesiace. Jest to mieszanka z allegro taka: http://allegro.pl/ciaza-owulacja-100g-tylko5-5zl-ziola-sroki-nr-3-i6600598906.html Moze ktos chce to moge w wolnej chwili przeslac.
-
evve wrote:Annie, przykro mi ze negatyw, nadzieje trzeba mieć do końca, chociaż doswiadczenie mówi swoje. Mnie dzisiaj niestety zaczął pobolewajacy brzuca jak co miesiąc 8dpo, troszkę to ostudzilo mój zapal- ale zobaczymy, w końcu miałam przeczucie ze jest córeczka. Wszystkie dziewczyny do których przyszła wredna tule - marnym ale zawsze pocieszeniem jest to ze będzie można poszaleć w Sylwestra.
Ja tez sobie tak tlumacze. Jak sie nie uda to przynajmniej mozna bedzie sie bawix w okresie okoloswiatecznym. W prawdzie ja testuje dopiero 28go, ale jakos w poprzedniej ciazy juz po tyg od owu mialam objawy i jakos teraz tez mi sie wydaje, ze bede wiedziec jesli sie uda przed testami.Piotruś
Helenka
-
Annie1981 wrote:kania85. No może masz rację Ja sama jestem za testowaniem dopiero w dzień spodziewanej @, ale w tym cyklu nie mogłam się doczekać
MalutkieLove. Jak to Twój pierwszy cykl to rozumiem tą niecierpliwość Każda musi przez to przejść i żadne tłumaczenia nie pomogą Sama potem wyciągniesz wnioskikania85 lubi tę wiadomość
MiniMini -
zFolwarku wrote:Mam do oddania dwa opakowania Ziol O. Sroki nr 3 (jedno troche napoczelam). Kupilam 3 paczki a jedna starczyla mi na prawie 3 miesiace. Jest to mieszanka z allegro taka: http://allegro.pl/ciaza-owulacja-100g-tylko5-5zl-ziola-sroki-nr-3-i6600598906.html Moze ktos chce to moge w wolnej chwili przeslac.
-
nick nieaktualny