Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:A jak przeczuwasz? Ciąża?
-
nick nieaktualnyTolik123-gratuluję! !!Malutkielove- osobiście sądzę że beta nie ma sensu, chociaż zawsze malutka szansa jest. Hopeless bardzo możliwe, niech się zagnieżdza malenstwo. Ja póki co dalej pełna dobrych przeczuc- czas zweryfikuje☺
Tolik123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAiCha4811 wrote:tolik gratulacje
Tulę dziewczyny które dostały@
Mi Lejdi to w końcu przyszła wredna czy tylko plamienie bo nie zrozunialam chyba
Barbarah życzę Ci plusika z całego serca ale nie nastawiaj się po objawach, ja miewalam cykle gdzie wszystko mi mówiło że jestem no wszystko, i rozczarowanie było gorzkie.
Roślinka ej uda sie a jeśli nie ? Będziesz miała dzień wolny ! Umów się do kosmetyczki a jak będzie pozytyw to odwolasz
Witajcie,
Gratulacje Tolik!
Dziewczyny z @ - oby Nowy Rok był lepszy
Mi Lejdi a może przez alkohol tempka wzrosła, spadnie zaraz, nie martw się niepotrzebnie.
AiCha musi się udać! A gdyby nie to jadę z mężem na zakupy bo prezenty Ja jestem z tych "niekosmetyczkowych"
A gdzie dzisiejsze testujące?
Annie czekam na Twój pozytyw! :*
Annie1981, AiCha4811, Tolik123 lubią tę wiadomość
-
Tolik gratulacje!
MalutkieLove trzymam kciuki.
U mnie temp znowu w górę. Plamienie dziś koleny dzień, ale juz tylko beżowe.
Życzę kolejnych II następnym testującym :*MalutkieLove, Tolik123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkieLove trzymam kciuki za dobry wynik.
Potforzasta - tulę
Lola wydaje mi się, że można go uznać za pozytywny, zrób jeszcze jeden po południu i zobaczysz czy kreska ciemnieje czy nie. Ja rzadko mam dwie identyczne kreski więc takie uznaje za pozytyw. A który to dc? Bierz faceta w obrotyMalutkieLove, Lola83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lola83 wrote:Dziewczyny, prosba o porade, pierwszy razy robie testy owu. Czy to pozytywny?
https://zapodaj.net/4d5e923103c82.jpg.htmlLola83 lubi tę wiadomość
-
Tolik123 wrote:Kochane zrobilam test i pozytywny!!!
Robilam test Pepino (4zl) i wyszla biala kreska 11dpo, 12 i 13 juz rozowiutka i coraz wyrazniejsza, 11dpo temp 36,3 (przed owu 35,5), po 13dpo temp. 36,6 takze temp u mnie chyba nie ma znaczenia
GratulujePiotruś
Helenka
-
Lola83 wrote:I co teraz? Naczytalam sie, ze z jednej strony powinam teraz zabrac sie za meza po 12 h, ale bylo dzisiaj o 4 rano i te plemniki nie beda takie sprawne po tych 12 h...
Co robic?
Oszalec mozna z tymi wsztstkimi zasadami -
nick nieaktualnyLola83 wrote:I co teraz? Naczytalam sie, ze z jednej strony powinam teraz zabrac sie za meza po 12 h, ale bylo dzisiaj o 4 rano i te plemniki nie beda takie sprawne po tych 12 h...
Co robic?
Oszalec mozna z tymi wsztstkimi zasadami