Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
edka85 wrote:To znaczy jakie pozycje są preferowane?
A przy przodzie zgięcia jeszcze nie wiem ale podejrzewam że na pleckach i po nogi to goryWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 10:21
-
AiCha4811 wrote:Jak masz tylozgiecie to gin polecają od tylu z pupa do góry
A przy przodzie zgięcia jeszcze nie wiem ale podejrzewam że na lekcjach i po nogi to gory
Piszesz z telefonu? Strasznie zabawne są niektóre Twoje posty.Figa8787, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Karola555 wrote:Rosax witaj kochana Jak tam się czuje mamusia
Ja się wystraszyłam bo magnez się bierze po konsultacji z ginem i nie wiem czy brać dalej
A jak pijesz kawe to juz w ogole magnezu brak a w ciazy jest on potrzebny.Karola555 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Eh, patrzę na swój wykres jak zaczarowana - taki jest piękny. Temperatura ładnie w górę, nie to co te góry i doliny z zeszłego cyklu. I nawet jak dzisiejsza temperatura jest zaburzona, bo wstawałam w nocy chyba z 3 razy na siku, jak nigdy, to nic mnie to nie obchodzi - grunt to dobre nastawienie.
Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
aria40 wrote:Aicha, a Ty nie jesteś przed owulacją lub w trakcie? Na usg uwidoczniono oba jajniki? Miałaś typowy monitoring czy jednorazowe usg? Masz zaufanie do lekarza? Powiem Ci, że ja już przeszłam trochę monitoringów i niektórzy lekarze takie bzdury mówili, że śmiałam się pod nosem.
-
Molyx wrote:Dzień dobry Drogie Panie
Spalam tak dobrze, że ledwo zwlekłam się rano z łózka. Niecierpie porannych pobudek
Kurcze zła jestem, bo zamówiłam coś 2 tygodnie temu na allegro i do dzis nie doszło. A miało byc pod choinkę. Zapłaciłam za priorytet. Ehh... nasza kochana poczta polska.
U mnie wg OF 6dpo, bardzo powoli leci mi czas - a tak bardzo chciałabym wiedzieć czy udalo się nam w tym miesiącu ... -
Ania83_NS wrote:Witam sie z rana. Dzisiaj robilam test i wyszly 2 kreski. Troche sie martwie jestem bardzo przeziebiona. A pozatym nie wiem co mam robic ide na bete, pracuje w szpitalu jako pielegniarka no i jest troche dzwigania starszych pacjentow. Teraz sie nie dostane do ginekologa a nie wiecie czy todzinny mi wypisze zwolnienie lekarskie??
Girl przykro mi kochana
Rosax dzięki to biorę tak jak brałam jedną
Ania83_NS lubi tę wiadomość
-
AiCha4811 wrote:Wiesz co dosyć ufam mojej gin, ma bdb opinie aczkolwiek odnośnie samego prowadzenia i "ratowania" ciąży a nie wiem jak z oceną ale zawsze mi pokazuje monitor i tłumaczy, oba jajniku mi pokazała zmierzyła, w lewym były malutkie jajeczka, czyli uśpione w tym cyklu a w prawym był płyn i plama w kształcie gwiazdki widziałam to, plama zajmowała mniej więcej tyle co we wcześniejszych cyklach pęcherzyk dominujący, nie wiem czy można bardziej potwierdzić owulke ? dzień wcześniej miałam mocny pozytyw na teście owu i silny ból jajnika a w tym samym dniu lekki ból czyli tak jak po pęknięciu. Hmmm ok tempka się już nie przejmuje jeszcze ma faktycznie ze dwa dni żeby wzrosnąć ale zastanawiam się teraz jak mogłabym lepiej sprawdzić ginekologa który mnie bada. Na ust rzadko co widzę dopóki mi nie pokaże co jest gdzie. Ty masz jakąś wiedzę medyczną ze wiesz kiedy gin mówi pierdoły?
A ja nie, lekarzem nie jestem, ale przeszłam tyle wizyt, że dowiedziałam się m. in. że ciałko żółte można pomylić z pęcherzykiem, płynu w zatoce douglasa nie widać na złej jakości sprzętach, jednego dnia pęchrzyk dominujący uwidacznia się drugiego znika itp. Nie każdy ginekolog potrafi dobrze czytać usg niestety. Ja trafiłam na kilku, którzy wróżyli z fusów. -
rzepakowepole wrote:Piszesz z telefonu? Strasznie zabawne są niektóre Twoje posty.
-
Ania83_NS wrote:Witam sie z rana. Dzisiaj robilam test i wyszly 2 kreski. Troche sie martwie jestem bardzo przeziebiona. A pozatym nie wiem co mam robic ide na bete, pracuje w szpitalu jako pielegniarka no i jest troche dzwigania starszych pacjentow. Teraz sie nie dostane do ginekologa a nie wiecie czy todzinny mi wypisze zwolnienie lekarskie??
Ogromne gratulacje!Ania83_NS lubi tę wiadomość
-
AiCha4811 wrote:Ja pieprzem nie mogę z tym telefonem! ! Na podniesienie proga wg mojego telefonu biorę zupkę a nie dupka. . xD muszę zainwestować w nowy tel bo w tym muszę co chwilę czyścić dane klawiatury żeby się pokazała w ogóle, a jak słownik łysy to potem takie pierdoły wrzuca
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
aria40 wrote:A w tym cyklu tylko raz byłaś na usg? Faktycznie jak masz takie objawy to chyba wszystko się zgadza. Trzymam kciuki za tempkę.
A ja nie, lekarzem nie jestem, ale przeszłam tyle wizyt, że dowiedziałam się m. in. że ciałko żółte można pomylić z pęcherzykiem, płynu w zatoce douglasa nie widać na złej jakości sprzętach, jednego dnia pęchrzyk dominujący uwidacznia się drugiego znika itp. Nie każdy ginekolog potrafi dobrze czytać usg niestety. Ja trafiłam na kilku, którzy wróżyli z fusów.
Tulę dziewczyny z @ -
Ja ssalam prenalen gardło, nie dość że lagodzilo drapanie to jeszcze jest smaczny i nie powala cena.prenalen też jest syrop
Dziewczyny też pisały ze paracetamol jest bezpieczny gdybyś miała temperaturę
Podobno duomox to jedyny antybiotyk bezpieczny w ciąży ale to musisz z lekarzem ustalićWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 11:22
-
Girl25 wrote:Właśnie albo naturalne środki albo powiedz farmaceucie ze jestes we wczesnej ciąży i niech Ci da coś co jest bezpieczne
-
Mam wynik bety 12,8 @ mam dostac 20 grudnia test ciazowy zrobilam tylko dlatego ze chcialam sobie zaaplikowac cos mocniejszego ale cos mnie piklo i zrobilam test z porannego moczu a tam tylko kreska ledwo widoczna ale byla test robilam o czulości 10. I bylam bardzo zdziwiona ze wogole cos wyszlo.
rosax3, karo_la, evve, Skrzydlata, kaka470, ktosiowa, AiCha4811, roslinka, Mamao, Lovi89, InBlue, eMM, anciaa, Kat83, Gosia1989 lubią tę wiadomość
Patryk 2008
Lena 2014