Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Ja też miałam szczyt sluzu i bóle owulacyjne jak nigdy i tego dnia prawdopodobnie nie miałam owulacji więc działajcie dalej. No chyba że monitorujesz cykle.
dlatego pisałam że nie chcę się nastawiać,zamierzam nie kończyć z serduchowaniem aż do dnia kiedy szyjka się zamknie i pojawi się kleisty śluz a temp.wzrośnie znacząco.
-
Karola555 wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki bety myślę że jest ok 889 ale za to progesteron mnie zmartwił bo spadł z 22 na 16 ;( Mam dzwonić do gina dzisiaj i zobaczymy co powie ...
Karola ja na wszelki wypadek poprosiłabym o wypisanie progesteronu i od jutra zaczęła przyjmować.Napisz jak będziesz po rozmowie z ginem -
Karola555 wrote:Kania hmmm dzwoniłam powiedział że mam się nie przejmować narazie i czekać do wizyty 22 to będą najdłuższe moje dni chyba. Sama nie wiem ...
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
dagak wrote:rok temu w czerwcu poronienie, we wrzesniu ciaza w jajowodzie,a w tym roku w maju ciąża obumarła
dagak lubi tę wiadomość
-
Karola555 wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki bety myślę że jest ok 889 ale za to progesteron mnie zmartwił bo spadł z 22 na 16 ;( Mam dzwonić do gina dzisiaj i zobaczymy co powie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 21:28
Karola555 lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Karola prog jest wydzielany pulsacyjnie. Wahania są normalne. Powiem Ci szczerze ze mój gin nie zaleca badania Proga. Jeśli nie plamisz to się tym spadkiem wcale nie przejmuj.
właśnie! ja też słyszałam że groźne może być plamienie,jeśli go nie ma nie ma co siać paniki;-*Karola555 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a u mnie owulacja jednak jest! Ból prawego jajnika jest, test owu pozytywny (dwie tłuste kreski identycznego koloru!) No to dziś i czekam na efekty!
Molyx, AiCha4811, santoocha, Karola555, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Tynastka. U mnie w przychodni to samo mowia, ze beta nic nie wnosi a pacjentki tylko niepotrzebnie sie stresuja.
I takich chwilach przydaje mi sie abonament w medicover. Jak chcę betę, piszę maila :)Uwielbiam te nfzetowskie bełkoty o bezzasadności badania, a w tle oszczędności.....Mamao, Najmłodsza_staraczka lubią tę wiadomość
-
No ja mam też ubezpieczenie z pracy i nie wyobrażam już sobie czekać ze wszystkim na NFZ jak kiedys
Dziewczyny dziś rano się zmartwilam bardzo. Jestem 3dpo a temperatura jedynie wczoraj ciut wyżej a dziś W dół do temperatur sprzed owu, od dziś biorę dwie tabletki dupka ale jestem w ciężkim szoku że moja tempka nic nie rośnie a przecież pierwszy raz w życiu mam potwierdzoną co do dnia owulke
Mój wykres
https://ovufriend.pl/graph/91d8057a5fdd25d26650751da8a0a3f8Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 07:57
-
Karolcia trzymam kciuki żeby starania były owocne.
Ps na wizycie u gin dowiedziałam się ze mam przodo- a nie tylozgiecie macicy jak kiedyś mi powiedziała inna gin i od półtora roku kochamy się w złej pozycji.... tej do tyko zgięcia, aczkolwiek nie wydaje mi się ze pozycja ma aż takie znaczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 07:12
Karola555 lubi tę wiadomość
-
AiCha4811 wrote:No ja mam też ubezpieczenie z pracy i nie wyobrażam już sobie czekać ze wszystkim na NFZ jak kiedys
Dziewczyny dziś rano się nastawiłam bardzo. Jestem 3dpo a temperatura jedynie wczoraj ciut wyżej a dziś W dół do temperatur sprzed owu, od dziś biorę dwie tabletki zupka ale jestem w ciężkim szoku że moja tempka nic nie rośnie a przecież pierwszy raz w życiu mam potwierdzoną co do dnia owulke
Mój wykres
https://ovufriend.pl/graph/91d8057a5fdd25d26650751da8a0a3f8 -
aria40, ale to był Luxmed i nie wiem czy tu przemawiają oszczędności, bo we wrześniu jak chcieliśmy się zacząc starać, to dostałam komplet badań, żeby się sprawdzić - pozostaje mi zaufać na razie, bo trochę w tym prawdy, że nerwy by mnie zjadały od bety do bety. Dziś powtórzyłam test i jest ok, więc miałyście rację - to była kwestia sika Następny zrobię około poniedziałku, a na razie postaram się nie stresować
Mamao lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Ale masz potwierdzone pęknięcie pęcherzyka? Lekarz widział ukształtowane ciałko żółte?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 07:55