Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie do dziewczyn którym się udało - ile dni przed terminem @ zobaczyłyście 2 kreseczki? Czy czekałyście do terminu @ z testowaniem??
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Mamao wrote:Mam pytanie do dziewczyn którym się udało - ile dni przed terminem @ zobaczyłyście 2 kreseczki? Czy czekałyście do terminu @ z testowaniem??
Mamao lubi tę wiadomość
-
kasiakasia11 wrote:Potwierdzę w piątek kolejnym badanem z krwi, ale tak cichutko i skromnie poproszę o wpisanie pozytywu.
Dzisiaj u mnie 37dc, jakoś 17 dpo, pobolewa mnie brzuch coś jak na @, troszkę piersi, ale boję się zrobić test, Nie mogę się przełamać, ale o tym już gdzieś tu pisalam:(Syn ur. 2011 r.
-
Nie, nie bolał, nie miałam takiego charakterystycznego dla mnie mrowienia w podbrzuszu. Natomiast tak jak zwykle wyskoczyły mi pryszcze na dekolcie i kłóciłam się o byle co. Z nowych objawów to niewielkie upławy/śluz na około tydzień przed spodziewanym okresem.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
kasiakasia11 wrote:Bella a jak długie masz cykle? Już powinna @ przyjść?Syn ur. 2011 r.
-
Tynastka wrote:Idę za 2h do lekarza i zobaczymy co powie, pewnie coś w stylu "gdzie mi tu pani w czwartym tygodniu przyłazi" xD
Jesteście najlepsze, od razu się jakoś uspokoiłam, dziękuję :*
I jak u lekarza kochanie ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Witajcie.Ale wysyp będzie mamus.Gratulacje dwóch kreseczek a tym co przyszla wredna tule mocno.Ja 12.12 bylam u ginka i stwierdził widoczny pęcherzy ciążowy,ciąża umiejscowiona prawidłowo 21.12 mam znowu wizytę serduszkowa(mam nadzieje ze będzie pięknie boje się).Lekarz powiedzial żeby odpoczywać bo na tym etapie wszystko możliwe.
-
nick nieaktualny
-
Bella1412 wrote:Cykle mam do 32 dni, wg aplikacji @ powinna być 4 dni temu, ale ponieważ kiedyś miałam nieregularne cykle to teraz może mi się przesunąć coś z nowu. Wg testów owulacyjnych owulacja powinna być jakoś 26/27 listopad. Strasznie boję się kolejnego rozczarowania i uporczywie czekam co będzie, do tego to znajome pobolewanie w podbrzuszu uswiadamia mi że nic z tego...
-
Najmłodsza staraczka, właściwie nijak - bety za bardzo robić nie chciał, bo mówił że pacjentki potem się stresują i wyliczają procenty. Kazał wrócić za dwa tygodnie, chyba że zacznę plamić, wtedy od razu. Poszłam do innego lekarza niż ostatnio i szczerze powiedziawszy jestem średnio zadowolona, więcej chyba do niego nie pójdę...
-
Tynastka wrote:Najmłodsza staraczka, właściwie nijak - bety za bardzo robić nie chciał, bo mówił że pacjentki potem się stresują i wyliczają procenty. Kazał wrócić za dwa tygodnie, chyba że zacznę plamić, wtedy od razu. Poszłam do innego lekarza niż ostatnio i szczerze powiedziawszy jestem średnio zadowolona, więcej chyba do niego nie pójdę...
Edit. Ale jeśli go nie polubilas to zmień koniecznie bo teraz będziesz go często oglądałaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 15:00