Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBella1412 wrote:Cykle mam do 32 dni, wg aplikacji @ powinna być 4 dni temu, ale ponieważ kiedyś miałam nieregularne cykle to teraz może mi się przesunąć coś z nowu. Wg testów owulacyjnych owulacja powinna być jakoś 26/27 listopad. Strasznie boję się kolejnego rozczarowania i uporczywie czekam co będzie, do tego to znajome pobolewanie w podbrzuszu uswiadamia mi że nic z tego...
Molyx, Najmłodsza_staraczka, kania85 lubią tę wiadomość
-
Mamao wrote:Mam pytanie do dziewczyn którym się udało - ile dni przed terminem @ zobaczyłyście 2 kreseczki? Czy czekałyście do terminu @ z testowaniem??
Dzisiejsza beta 116, przyrost 61%, pocichutku juz sie ciesze. W poniedzialek robie bete ostatni raz.
Karola czekam na Twoje wyniki.
-
evve wrote:matko, ja 10 dpo nie mogę się powstrzymać przd zrobieniem testu - do 18 dpo osiwiałabym!
-
Asieńka_86 wrote:Jednak 58,1 %, troche sie matrwie... Hednak zrobie bete w piatek.
-
Hopeless wrote:Przyrost masz na granicy normy. Ale powiem szczerze że masę historii z takim przyristem zakończonych happy endem czytałam. Zobacz mój przyrost o 180% skończył się źle. Głowa do góry!
Dziękuję, jestem zestresowana ale dobrej mysli
-
HEJ, pisałam dwa dni temu że moja beta hcg wyszła 55,54
dzisiaj powtórzyłam i wyszło 162,64
Czy to dobry przyrost czy za mało??
zaczelam juz brac leki ktore lekarz mi kazal brac jak sie dowiem od razu że jestem w ciazy :luteina,encorton i strzykawki clexane
kaka470 lubi tę wiadomość
dagak -
Hej! Gratuluje kolejnych fasolek. Oby zdrowo rosły :*
Dagak jak dla mnie przyrost piękny A clexane bierzesz zapobiegawczo czy masz zdiagnozowany problem z krzepliwością?
Asieńka ja bym powtórzyła jeszcze raz. Trzymam kciuki!
A u mnie dziwne rzeczy. Temperatura podskoczyła i miałam nadzieję, że jak jutro jeszcze wzrośnie to of wyznaczy owu a tu dziś różowe plamienie się pojawiło. Co prawda jednorazowe i jeszcze sprawdzałam w srodku i biały śluz. Już sama nie wiem co mam myśleć... -
dagak wrote:Makowa_Panna - zapobiegawczo biore
-
a ja dzisiaj spokojna jak nigdy...cieszę się bo dzisiaj była owulacja;-)czuję to chociaż nie powinnam się nakręcać,poprzedni cykl nic nie czułam a w tym wszystkie objawy,temp,pik LH spadł,dziś był szczyt śluzu i szyjka bardzo otwarta....ciągle czuję taki ścisk w podbrzuszu jakby tam armagedon przeszedł:-)tak czuję pismo nosem że coś zmajstrowali my dzisiaj…;-p chyba te poranne mdłości były też następstwem owulacji i zmiany hormonów
-
aria40 wrote:Kurcze nie wiem czy wigilia to dobry dzień na testowanie. W końcu ani się pochwalić, a ciężko trzymac w tajemnicy. No i w przypadku negatywu dołek , ja chyba zostawię ten moment na po świętach, a jak @ przyjdzie wcześniej to będzie dzień jak codzień
no wlasnie, trafna uwaga. Ja bym nie wytrzymala zeby sie nie pochwalic a z drugiej strony gdyby to nie byl jescze czas to ciezko by mi bylo sie cieszyc rodziną i urlopem, no ale mam testowac przed sylwestrem i zmartienie podobne -
nick nieaktualnykania85 wrote:a ja dzisiaj spokojna jak nigdy...cieszę się bo dzisiaj była owulacja;-)czuję to chociaż nie powinnam się nakręcać,poprzedni cykl nic nie czułam a w tym wszystkie objawy,temp,pik LH spadł,dziś był szczyt śluzu i szyjka bardzo otwarta....ciągle czuję taki ścisk w podbrzuszu jakby tam armagedon przeszedł:-)tak czuję pismo nosem że coś zmajstrowali my dzisiaj…;-p chyba te poranne mdłości były też następstwem owulacji i zmiany hormonów
-
Dziewczyny odebrałam wyniki bety myślę że jest ok 889 ale za to progesteron mnie zmartwił bo spadł z 22 na 16 ;( Mam dzwonić do gina dzisiaj i zobaczymy co powie ...
kaka470, Annie1981, rosax3, InBlue, anciaa lubią tę wiadomość