Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
rzepakowepole wrote:Mnie to nie przekonuje. Nie wiem, skąd miałby się wziąć progesteron, skoro nie ma owulacji jeszcze i ciałka żółtego. Być może wzrost jest spowodowany wyrzutem LH, ale nigdzie takich informacji nie doczytałam.
-
Tynastka wrote:Dziewczyny z ciekawości powtórzyłam dziś test i wydaje mi się, że kreska zbladła... Czy to może znaczyć coś złego?
-
Tynastka wrote:Dziewczyny z ciekawości powtórzyłam dziś test i wydaje mi się, że kreska zbladła... Czy to może znaczyć coś złego?
A może mocz, jego koncentracja ma wpływ na intensywność kreski?W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Tynastka wrote:Mamao, no możliwe... wczorajszy który wrzuciłam był z pierwszego siusiania, dziś powtórzyłam koło 11. Cały czas ten sam test.
-
Tynastka wrote:Pewnie będę panikować pierwsze... gdzieś tak 38 tygodni, a potem... kolejne 40 lat...
Tynastka lubi tę wiadomość
-
Kurcze nie wiem czy wigilia to dobry dzień na testowanie. W końcu ani się pochwalić, a ciężko trzymac w tajemnicy. No i w przypadku negatywu dołek , ja chyba zostawię ten moment na po świętach, a jak @ przyjdzie wcześniej to będzie dzień jak codzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 12:00
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
aria40 wrote:Kurcze nie wiem czy wigilia to dobry dzień na testowanie. W końcu ani się pochwalić, a ciężko trzymac w tajemnicy. No i w przypadku negatywu dołek , ja chyba zostawię ten moment na po świętach, a jak @ przyjdzie wcześniej to będzie dzień jak codzień
A tak serio dziewczyny, to gdyby mi się udało to nie wiem kiedy powiedzieć rodzinie? Mam kuzynkę z którą jestem dość blisko i razem się staramy o maluszka i mimo że podchodzimy do tego dojrzale to będzie smutno gdy jednej się uda a drugiej nie
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
kasiakasia11 wrote:Potwierdzę w piątek kolejnym badanem z krwi, ale tak cichutko i skromnie poproszę o wpisanie pozytywu.
kasiakasia11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny