Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny - ja oczywiscie nie wytzymalam i siknęlam - 10 dpo, sikany w południe - test negatywny. Wiem, ze to nie znaczy nic, ale miałam mikro nadzieję, ze może jednak się pokaze bladzioch. Kłuje mnie ciążowo, w poprzednich miesiącach w ten dzień to już mnie konkretnie małpowo bolało. Łudzę się, mam nadzieję. Kurcze - zła jestem na to, ze nie mam za grosz cierpliwosci, to taka piękna cnota.
aria40, anciaa, Meginka, AiCha4811, kania85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEve jeszcze nic straconego, może jest jeszcze za wcześnie na testowanie. Weź pod uwagę, że test zrobiłaś w południe, więc można go uznać za mało wiarygodny.
Ja się trzymam mojej cierpliwości resztkami sił, wczoraj trochę pękłam i kupiłam test, ale mam nadzieję że wytrzymam do piątku z testowaniem:-) -
karo_la wrote:Sikać będę na pewno o ile @ nie przyjdzie przed terminem...
Jeszcze jak patrzę na mój wykres to kompletnie nie wiem co myśleć jedna wielka niewiadoma
W każdym razie dziękuję za rady :-*
Karo_la to rzeczywiście zrób betę jutro, powinna już drgnąć, najwyżej powtórzysz w piątek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny... kolo 11 siknelam. Nie wiem czemu, ot tak. Nawet nie z porannego moczu. Liczylam na negatywa, ale nie moglam sie powstrzymac. Wyszedl bladzioch. Zrobilam bete i JESTEM W CIAZY!! Nie mige uwierzyc...
Najmłodsza_staraczka, Katiś, evve, Annie1981, Gosia1989, anciaa, Meginka, JednazWielu, _Hope_, AiCha4811, -Monika-, Skrzydlata, Karola555, roslinka, kania85, Migracja lubią tę wiadomość
-
Molyx wrote:Dziewczyny... kolo 11 siknelam. Nie wiem czemu, ot tak. Nawet nie z porannego moczu. Liczylam na negatywa, ale nie moglam sie powstrzymac. Wyszedl bladzioch. Zrobilam bete i JESTEM W CIAZY!! Nie mige uwierzyc...
Aaaaaaaaaa zajebiscie !!!!!! Mega gratuluje. Cudownie cudowniePola
Hania -
Molyx wrote:Dziewczyny... kolo 11 siknelam. Nie wiem czemu, ot tak. Nawet nie z porannego moczu. Liczylam na negatywa, ale nie moglam sie powstrzymac. Wyszedl bladzioch. Zrobilam bete i JESTEM W CIAZY!! Nie mige uwierzyc...
GRATULUJĘ !
Jak cudownie, !!!!!!
Aaaaa!!! Ale się cieszę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 14:00
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Beta niecala 10, ale dzis dopiero 10dpo. Sikanirc robilam 20 i wyszedl blady. Dlatego pobieglam na bete )
Boze, az boje sie cieszycanciaa, rosax3, kaka470, Lola83, magroz26, InBlue, Kat83 lubią tę wiadomość
-
Molyx wrote:Beta niecala 10, ale dzis dopiero 10dpo. Sikanirc robilam 20 i wyszedl blady. Dlatego pobieglam na bete )
Boze, az boje sie cieszyc
Przez Ciebie korci mnie żeby biec po test!!!
Ale onicalam sobie że do dnia @ nie zatestuje. Matko ale ćwiczę silna wolę.AiCha4811 lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny