Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooo ile tu juz plusikow *_* G R A T U L U J E dziewczyny a za reszte zaciskam kciuki
stokrotka92, dobuska, AiCha4811, Annie1981, InBlue lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Dużo jest prawdy w tym, że jak się odpuścić to łatwiej zajść. Ja w poprzednim cyklu wyluzowalam. Nastawiłam się, że plemniki muszą dojść bo siebie po długiej antybiotykoterapii i pewnie przez 3-4 miesiące się nie uda. I tak owu miałam 29 września. 1 października wieczór panieński kuzyki, 8 października tłuczki a 15-ego było wesele (wyskakalam się za wszystkie czasy) i powinnam dostać @. Tego dnia rano jeszcze było dość ostre . W niedzielę wyjeżdżała na szkolenie a @ nadal nie było. Od nie chcenia wrzuciła test do kosmetyczki. W poniedziałek rano postanowiłam siknąć żeby z czystym sukieniem wypić drinka. Nasikałam i odłożyłam. Po jakimś czasie podeszłam sprawdzić ze 100% przekonaniem, że będzie jedna kreska i mało co się nie przewrociłam jak zobaczyłam II tak wyraźne jak jeszcze nigdy wcześniej. Choć skończyło jak się skończylo....
Wiem jak to jest jak inni mówią wluzuj i się uda. Ja takim mam ochotę tętnice przegryźć, ale jak widać wrzucenie na luz jednak pomaga. -
stokrotka92 wrote:prolaktyna 6,4
beta<2 czyli nie ma zdziwienia. Dziewczyny co z tą prolaktyną ? po owulacji w ogole coś ona nam mówi?
Prolaktyna jest bardzo ładna. Gdyby byla za wysoka mogłaby namieszać w cyklu i blokować owulacje. Sam poziom prolaktyny Nie mowi nam nic o owu ani ciąży. Jeśli dobrze pamiętam to prolaktyna rośnie między 2 a 3 miesiącem ciąży dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 18:51
-
mi_lejdi wrote:myshka inofem mówisz... zainteresuję się w następnym cyklu ewentualnie, jeśli taki nastąpi
dobuska, a co to znaczy, że testy ovu nigdy nie wychodziły Ci mocno? bo ja mam wrażenie, że nigdy nie miałam takiej idealnie mocnej krechy, co najwyżej podobnej intensywności co kontrolna. na dupku wyszły mocne?
nie pisałam, ale ginekolog we mnie zasiał niepokój... patrzył na usg i pyta mnie, czy nie mam trądziku? nie mam i jestem bardzo szczupła. więc ja: mysli pan dr o PCO? a on: nie, tylko bardzo dużo ma pani pęcherzyków, ale wygląda pani na zdrową...
hm... jak w tym miesiącu nie wyjdzie, idę do zaufanej doktor.
Nie było u mnie kreski testowej tak mocniej jak kontrolna. Teraz przy dupku nic nie mierze i nie sprawdzam. Nie wiem czy była owulka, ale mam wielką nadzieję.
-
U mnie Inofem chyba narobił bałaganu. Po braniu Inofemu wydłużyły mi się cykle. MMonitoring też wykazał, że nie pękł pęcherzyk. Czytałam, że może wydłużyć, tak się kilka kobietek żaliło.
Odstawiłam go i od razu śluz płodny szybciej i owulka chyba szybciej. -
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Dziewczyny strasznie się czuję...
Ciągnie mnie podbrzuszę przy siadaniu czuję dyskomfort (ból z odbicia), czuję ze dół mam taki opuchniety tak samo brzuch. wczesęniej troche pobolewało jak na okres. Czy to owulacja? Czy moze zapowiedz? -
myshka84 wrote:
Został mi jeden taki sam test, obym zobaczyła taki sam wynik za kilka dnimyshka84 lubi tę wiadomość
01.2017 - ciąża biochemiczna -
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Mi gin mówiła, że taki ból powstaję jak pęka pęcherzyk. Ja czasami tak mam, że ledwo chodzę, bo tak mi na nogę promieniuje a sidanie to już w ogóle skomolikowane
W tym cyklu to jakaś masakra! Nie ma bata dzisiaj męża zamęcze
Ale mi się gęba rechoczedobuska, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Ciągnie mnie podbrzuszę przy siadaniu czuję dyskomfort (ból z odbicia), czuję ze dół mam taki opuchniety tak samo brzuch. wczesęniej troche pobolewało jak na okres. Czy to owulacja? Czy moze zapowiedz?
Monika ja też tak w tym cyklu miałam, aż miałam ochotę na gorący prysznic, żeby to podbrzusze sobie wymasować. No i na męża następnego dnia mi ulżyło.14.04.2018 Théo -
Ciągnie mnie podbrzuszę przy siadaniu czuję dyskomfort (ból z odbicia), czuję ze dół mam taki opuchniety tak samo brzuch. wczesęniej troche pobolewało jak na okres. Czy to owulacja? Czy moze zapowiedz? -
nick nieaktualny
-
Tak was czytałam i kiwalam głową. Szczególnie na temat wścieklizny jak ktoś (zwłaszcza kto sir nie stara albo miał szybko dziecko) mówi mi weź wyluzuj i samo się zrobi
Oprócz tego widzę że wiele z Was ma teraz płodne dni,ja tez ale dopiero początek, w poniedziałek jednak umowilam się do gin bo jajniki pobolewaja niemal od samej miesiączki i się martwię czy tam ok.
Co do inofemu to to moj drugi cykl i wydluzylo mi sir krwawienie ale za to brzuch o wiele mniej boli, lepsze samopoczucie przed@ .
Trzymam mocno kciuki za rzucające się na swoich facetów w ten weekend ja z moim jestem poklocona teraz wczoraj w nocy zdarzyło nam się przez sen alr atmosfera nadal napięta. Przesunął dla mnie ten wyjazd o jeden dzień więc może nawet jest szansa jesli będzie owu oczywiście. A do poniedziałku na pewno się pogodzimy -
nick nieaktualnyAiCha4811 wrote:Tak was czytałam i kiwalam głową. Szczególnie na temat wścieklizny jak ktoś (zwłaszcza kto sir nie stara albo miał szybko dziecko) mówi mi weź wyluzuj i samo się zrobi
Oprócz tego widzę że wiele z Was ma teraz płodne dni,ja tez ale dopiero początek, w poniedziałek jednak umowilam się do gin bo jajniki pobolewaja niemal od samej miesiączki i się martwię czy tam ok.
Co do inofemu to to moj drugi cykl i wydluzylo mi sir krwawienie ale za to brzuch o wiele mniej boli, lepsze samopoczucie przed@ .
Trzymam mocno kciuki za rzucające się na swoich facetów w ten weekend ja z moim jestem poklocona teraz wczoraj w nocy zdarzyło nam się przez sen alr atmosfera nadal napięta. Przesunął dla mnie ten wyjazd o jeden dzień więc może nawet jest szansa jesli będzie owu oczywiście. A do poniedziałku na pewno się pogodzimy
. -
mi_lejdi wrote:rosax co u Ciebie? rośniecie?
Molyx lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp