Forum Starając się - ogólne Grudzień - szczęśliwy miesiąc
Odpowiedz

Grudzień - szczęśliwy miesiąc

Oceń ten wątek:
  • Malvinka Autorytet
    Postów: 327 264

    Wysłany: 19 grudnia 2012, 17:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ten spadek przed- i wczorajszy mnie martwi trochę. Pozatym dość nisko jednak ta temperatura. Nie osiągnęła 0.2 nad linią podstawową nawet :( Zobaczymy co dalej. Mimo wszystko nadzieja się gdzieś tam tli ;)

  • Malvinka Autorytet
    Postów: 327 264

    Wysłany: 19 grudnia 2012, 17:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej! Post wyżej mi stuknęła 100 :D

    Nina lubi tę wiadomość

  • Nina Autorytet
    Postów: 3522 4055

    Wysłany: 19 grudnia 2012, 18:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malvinka wrote:
    No ten spadek przed- i wczorajszy mnie martwi trochę. Pozatym dość nisko jednak ta temperatura. Nie osiągnęła 0.2 nad linią podstawową nawet :( Zobaczymy co dalej. Mimo wszystko nadzieja się gdzieś tam tli ;)

    U mnie też tempki niskie, ledwo nad kreską, poczekamy- zobaczymy:) życzę Ci powodzenia!

    e53e05ea65b0a02334f42c9e97218266.png

    ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 1826 1140

    Wysłany: 19 grudnia 2012, 19:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki moje kochane żucie oczkiem na mój wykres tempka coś mi zaczyna płatać figle... Jak myślicie mogę już jutro rano zrobić test? Bo nie mogę już wytrzymać z ciekawości:)

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne 12t3d


    467a0965ac.png
  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 1826 1140

    Wysłany: 19 grudnia 2012, 19:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ef5fb537b85c7ca1912dbd59efa153c3.png

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne 12t3d


    467a0965ac.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 grudnia 2012, 19:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzastina2005 wrote:
    Dziewczynki moje kochane żucie oczkiem na mój wykres tempka coś mi zaczyna płatać figle... Jak myślicie mogę już jutro rano zrobić test? Bo nie mogę już wytrzymać z ciekawości:)

    dzastina daj linka do wykresu!!;-)

  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 1826 1140

    Wysłany: 19 grudnia 2012, 19:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    dzastina2005 wrote:
    Dziewczynki moje kochane żucie oczkiem na mój wykres tempka coś mi zaczyna płatać figle... Jak myślicie mogę już jutro rano zrobić test? Bo nie mogę już wytrzymać z ciekawości:)

    dzastina daj linka do wykresu!!;-)

    ef5fb537b85c7ca1912dbd59efa153c3.png

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne 12t3d


    467a0965ac.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 grudnia 2012, 19:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test może wyjść jeszcze negatywnie a na kiedy @ się spodziewasz!!

  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 1826 1140

    Wysłany: 19 grudnia 2012, 19:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio miałam 34 dniowy cykl owulacja była 3 dni wcześniej niż teraz. Więc jeśli bym się miała nim sugerować to było równe 14 dni od owulacji czyli spodziewana miesiączka przypadała by na dzień jutrzejszy.

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne 12t3d


    467a0965ac.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 grudnia 2012, 19:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to albo rano zrób jutro albo poczekaj!!!czy się @ pojawi czy nie!!powodzenia i 2 kresek!!;-)

  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 1826 1140

    Wysłany: 19 grudnia 2012, 19:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuję żeby nie zapeszyć była bym bardzo szczęśliwa jeśli by się w końcu ukazały te wymarzone 2 kreski:)

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne 12t3d


    467a0965ac.png
  • Nina Autorytet
    Postów: 3522 4055

    Wysłany: 19 grudnia 2012, 19:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzastina ja się nauczyłam i wcześniej niż dzień spodziewanej @ nie testuje, żeby się zbytnio nie rozczarować jak nie wyjdzie, bo za wcześnie np...ale trzymam kciuki, żeby Ci się udało!

    ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 1826 1140

    Wysłany: 19 grudnia 2012, 19:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacham się nad tym testem bo z jednej strony chciała bym juz wiedzieć a z drugiej boje się żeby się nie rozczarować :(

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne 12t3d


    467a0965ac.png
  • Kleopatra Autorytet
    Postów: 4163 5429

    Wysłany: 19 grudnia 2012, 20:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro masz jutro dzień spodziewanej miesiączki to testuj rano.

    l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Mery82 Koleżanka
    Postów: 44 24

    Wysłany: 20 grudnia 2012, 05:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Strasznie mi się nie podobają te programowe przesunięcia terminu owulacji. Najpierw 14, teraz 16 dc, a za niedługo okaże się że ovu wcale nie było...:(

    9d7f260ac3b53edea62c57375f586e58.png

    „Cierpliwości wiele trzeba;
    Niech się dzieje wola Nieba.” (Z nią się zawsze zgadzać trzeba)
  • Kleopatra Autorytet
    Postów: 4163 5429

    Wysłany: 20 grudnia 2012, 06:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak dzastina?

    l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Mała Autorytet
    Postów: 403 288

    Wysłany: 20 grudnia 2012, 09:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Mała wrote:
    A Ja się zastanawiam,staram się mierzyć tempkę ok 7, czasem jest miedzy 630, a 8. To duża różnica? W @ miałam tak ok 36,3 , a teraz 8dc, i mam 35,2...ehh mogę powiedzieć ze Ja z reguły mam raczej niską,wiec chyba to oki??
    nie nie i nizej to raczej nie schodzi, ale Ja nawet przy zachorowaniach nie mam temperatury...Zobaczę co się bedzie działo jutro i dalej bo 1 wszy cykl mierze temperaturę, a ogolnie jestem tu 3 ci:)

    ja tez taka zimnkorwista jestem takze nie stanowi to wiekszego problemu mysle, po prostu taka nasza uroda :) jak chcesz to zawsze mozesz zerknac na moj wykres :) jestem jeszcze zimniejsza niz ty :)

    a to moj poprzedni cykl https://ovufriend.pl/graph/26df3646fc8ec120444d0e3a0d8adfa9

    Ooo, no faktycznie, Ja miałam pzredwczoraj 35,20, wczoraj 36, 30, dzis 36,50/mierze 1 wszy cykl, staram sie regularnie. Mało zaglądam, bo moja mała dostala w ciagu paru godzin ostrego zapalenia migdałów, po prostu w szoku byłam, i na szybko lekarz itd, bo noc wcześniej mi na pogotowiu (z dąsem) powiedziała doktorka, ze nic nie ma, potem wczoraj po 14 lekarz był , ze troszke, a po 16 leciała z rąk, i prywatnie juz,ze ma i to dosc, i zatkany przełyk i nosek. No zła jestem bo sie tak umeczyła , że masakra. Ale, tak juz u Nas bywa w służbie Z:)
    A dziękuję za udostępnienie. ja juz 3 ci cykl, ehh chyba w tym miesiacu na luzaczka jeszcze bardziej bi sie stresowac zaczynam...
    Miałam kupic testy, dzis mam 10 dc, ale nie dam rady wyskoczyc no i sie niestety obejdę w tym miesiącu bez :-(

  • LuSiA:) Autorytet
    Postów: 257 110

    Wysłany: 20 grudnia 2012, 09:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam dziewczyny słychać jak przygotowania do świąt?:)
    de6631f4fd1c123fc3e142344b38af5f.png

  • Beata Autorytet
    Postów: 4860 5943

    Wysłany: 20 grudnia 2012, 14:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja juz wiem że mi w grudniu sie nie udało
    ale jeszcze sylwestrowa owulacje... hehe wiec jest szansa

    dzastina i jak testowałaś?

    Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet
    Postów: 4860 5943

    Wysłany: 20 grudnia 2012, 14:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia wykres masz narazie bardzo ladny ale na ten wczorajszy test to troszkę za wcześnie.. ile zwykle trwa u ciebie fl?

    Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego