Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszytko może się wydarzyć! Bądź dobrej myśli! 🤞🤞🤞
Madziq6 lubi tę wiadomość
11.22- 5t cb 💔
14.02.23- ⏸️ beta 37,2 🍀
13.10.23- Oliwka ♥️
-
Emka06 wrote:Przepraszam, że tak zasmęcę teraz, ale trochę mi dzisiaj ciężko. Macie czasem takie zwątpienie, że się kiedykolwiek uda? Mnie czasem takie myśli nachodzą i nie zawsze sobie z tym radzę. Czasem mam tyle pozytywnej energii, a czasem jest mi po prostu źle. Wiem, że do roku powinno się starać na luzie, ale jakoś nie potrafię o tym nie myśleć. Dla mnie starania o pierwsze dziecko to taka jedna wielka niewiadoma.. Czasem się po prostu boję, że nigdy się nie doczekam 😔
Emka06 lubi tę wiadomość
-
Mam dzisiaj właśnie taki zjazd emocjonalny. Jak dobrze, że jest takie miejsce, gdzie można się wyżalić i wyrzucić te złe emocje. Nikt tak nie zrozumie tych wątpliwości jak druga staraczka. Świadomość, że nie jestem sama daje mi naprawdę dużo siły. Dziękuję dziewczyny! ☺️Dobrze, że jesteście 🤗
Madziq6, oloska, Poziomka9204, ChocoMonster, paprotka17, A-6, Anett93, Atram30 lubią tę wiadomość
2024 - trzy nieudane IUI ❌️
01/2025 - rozpoczęcie stymulacji do IVF💉
„Słońce, przestań się już bać,
Wysuń się zza chmur i świeć.” ☀️ -
Namisa wrote:Kurde, dziewczyny - wiem, że nie powinnam i trzeba było czekać w spokoju do jutra ale ja nie moge najwidoczniej miec wiecej niz jednego testu w domu bo wtedy cieżko mi sobie dać na wstrzymanie xD Sikłam na strumieniowego facelaka i taki oto wynik. Możecie nic tam nie zobaczyć bo mój telefon jest lewy, ale na żywo jest różowy, dość wyraźny cień. Mam w pamieci że były tu przypadki perfidnych oszustw tych testów wiec jeszcze biore temat na chłodno i mam w zapasie ten bardziej wiarygodny paskowy na jutro rano. Wiem że mogę sie jutro mocno zderzyć z ziemią ale mam w pamięci ciagle ten cień który mi wyszedł w czerwcu - właśnie 12dpo po południu, czyli tak jak dziś... Teraz to oczywiście nic nie zmieni, ale trzymajcie za mnie kciuki
tumblr españolNamisa lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Powiem ci że u mnie jak było daleko od owu to kreska była nic niewidoczna wrecz biel a u ciebie takie nooo dość pokaźne więc wiesz 🤞✊✊
-
Emka06 wrote:Przepraszam, że tak zasmęcę teraz, ale trochę mi dzisiaj ciężko. Macie czasem takie zwątpienie, że się kiedykolwiek uda? Mnie czasem takie myśli nachodzą i nie zawsze sobie z tym radzę. Czasem mam tyle pozytywnej energii, a czasem jest mi po prostu źle. Wiem, że do roku powinno się starać na luzie, ale jakoś nie potrafię o tym nie myśleć. Dla mnie starania o pierwsze dziecko to taka jedna wielka niewiadoma.. Czasem się po prostu boję, że nigdy się nie doczekam 😔
Kochana rozumiem Cię mam dokładnie to samo 😔 -
Emka06 wrote:Mam dzisiaj właśnie taki zjazd emocjonalny. Jak dobrze, że jest takie miejsce, gdzie można się wyżalić i wyrzucić te złe emocje. Nikt tak nie zrozumie tych wątpliwości jak druga staraczka. Świadomość, że nie jestem sama daje mi naprawdę dużo siły. Dziękuję dziewczyny! ☺️Dobrze, że jesteście 🤗
Emka06 lubi tę wiadomość
-
Emka06 lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Ewiwi wrote:mam to samo. dzisiaj gin rzucił w pani wieku... potem przeprosił. ale zastanawiam się czy nam sie jeszcze uda. dzisiaj pomyślałam, że byłabym w 24 chyba tygodniu... teraz mam czekać albo wywoływać okres, a ja myslę czy brać te leki bo szkoda mi kolejnej owulacji, którą mogłyby zatrzymać. takie dni pzynoszą zwątpienie, nie jesteś sama.05.2019r- 7tc💔
06.2020r- Nasze szczęście Synuś💙
19.11- ⏸️cień cienia 10dpo🍀
21.11- beta 56.1mIU/ml 12dpo🙏 prg 32,3ng/ml
07.12- mamy ❤6+1
21.12- 1,69cm kropka ❤8+1
19.01- prenatalne 🙏 niskie ryzyka , 6,27cm szczęścia ❤12+2
24.03- połówkowe🙏wszystko prawidłowo/455g🩷21+3
23.05- usg III trym- Mamy już 1730g panienki 🩷30+0
25.07- Nasze drugie szczęście Córeczka 🩷 39+0
⏰️13:07
⚖️3000g
🪈54cm
-
Ja też głęboko wierzę, że każda z nas doczeka się deóch kresek i zdrowego maleństwa, tylko niektóre mogą potrzebować ciut więcej czasu.
Grunt, że tu jesteśmy i wspieramy się wzajemnie i w dobrych, i w słabszych momentach 🤗Emka06, Malgosiaa lubią tę wiadomość
-
NaszCud wrote:A miałaś jakiś pęcherzyk dominujący?*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Emka06 wrote:Mam dzisiaj właśnie taki zjazd emocjonalny. Jak dobrze, że jest takie miejsce, gdzie można się wyżalić i wyrzucić te złe emocje. Nikt tak nie zrozumie tych wątpliwości jak druga staraczka. Świadomość, że nie jestem sama daje mi naprawdę dużo siły. Dziękuję dziewczyny! ☺️Dobrze, że jesteście 🤗
Ja mam często takie dni, ale rzadko tutaj bywamz braku czasu.. a często też dlatego, bo strasznie przeżywam biel na teście...
Dziś 11dc, byłam na monitoringu -pecherzyk ogromny 3,5mm... Pani doktor mnie pocieszyła, bo miała pacjentkę z pęcherzykiem 4mm, która zaszła w ciążę.
Tak więc odrazu, jak wróciłam do domu mój partner zrobił mi zastrzyk na pęknięcie i mamy działać, ale już czuję, że po prostu nic z tego nie będzie.. -
Dziewczyny, co Wy tak lecicie z tymi stronami? Mam 25 stron do nadrobienia i to aż niemożliwe..
Od jutra będę mieć ciut więcej czasu.
Oczywiście testowałam i biel i na pewno to się nie zmieni
Biorę się za nadrabianie, choć trochę. Buziaki 😗siesiepy, Madziq6 lubią tę wiadomość
👩30 🧔29
👩🧔2016
👰🤵♂️2020
Starania o pierwszą dzidzię od 12.2021 💙
07.11.2022 - 12dpo ⏸️ - beta 17.7 🤰
24.11.2022 - (6+2) 0.3cm widocznego zarodka 🥰
08.12.2022 - (8+2) 1.5cm Dzidzi z bijącym ❤️
29.12.2022 - (11+2) 4.5cm Małego Cuda ❤️
12.01.2023 - (13+2) I prenatalne,
6.7cm prawdopodobnie chłopiec 💙🧑
16.02.2023 - (18+2) 244g szczęścia 💙
02.03.2023 - (20+2) II prenatalne, 340g zdrowego chłopca 💙
16.03.2023 - (22+2) 475g 💙
13.04.2023 - (26+2) Wojtuś 770g 💙
11.05.2023 - (30+2) 1607g 💙
15.05.2023 - (30+6) III prenatalne, 1645g 💙 zdrowy🧑
01.06.2023 - (33+2) Klocuś 2446g 💙🙈😅
29.06.2023 - (37+2) 3190g 💙
14.07.2023 - (39+3) Wojtusiowi się nie spieszy 🤷♀️
18.07.2023 - (40+0) wizyta, wychodź synku 💙💚
25.07.2023 - (41+0) Wojtuś na świecie 💙🧑 -
Namisaaaa jak jutro nie będzie znowu kreskow i bety to Cię pogryze. Ale wiesz, zero presji.
oloska, Namisa lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Namisa wrote:Kurde, dziewczyny - wiem, że nie powinnam i trzeba było czekać w spokoju do jutra ale ja nie moge najwidoczniej miec wiecej niz jednego testu w domu bo wtedy cieżko mi sobie dać na wstrzymanie xD Sikłam na strumieniowego facelaka i taki oto wynik. Możecie nic tam nie zobaczyć bo mój telefon jest lewy, ale na żywo jest różowy, dość wyraźny cień. Mam w pamieci że były tu przypadki perfidnych oszustw tych testów wiec jeszcze biore temat na chłodno i mam w zapasie ten bardziej wiarygodny paskowy na jutro rano. Wiem że mogę sie jutro mocno zderzyć z ziemią ale mam w pamięci ciagle ten cień który mi wyszedł w czerwcu - właśnie 12dpo po południu, czyli tak jak dziś... Teraz to oczywiście nic nie zmieni, ale trzymajcie za mnie kciuki
tumblr español
Widać i to dość wyraźnie ^^ myślę, że to nie oszukaniec bo u mnie ten cień to raczej był dosłownie cieniem, może kontrolna, a Ty masz ładna różowa kreseczke także trzymam kciuki 🤰😊Namisa lubi tę wiadomość
Ona👱♀️ 27
On🧔 28
Starania 👶 od 12.2021
05.05.2022-->CP w p.jajowodzie
29.07.2022-->HSG, ok
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat,kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wew. i usunięcie l. jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> 1 stymulacja😍--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ mamy 5 zarodków ^^ świeży transfer 5AA i 4 ❄️
5DPT 12.8 mIU/ml❤️6DPT 26.0 mIU,Prog.17.4 ng/ml,7DPT 46.5 mIU, 9DPT 131,0 mIU😍 Prog. 23.0 ng/ml 11DPT 285.0 mIU, 12DPT 412.0 mIU,
14DPT 858.0 mIU Prog. 35.4 ng/ml
16 DPT 1758,0 mIU pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥹😍
21DPT CRL 1.8 mm Orzeszka z bijącym ❤️🥹
6w6d CRL 1,11 cm Orzeszka z bijącym ❤️
8w6d CRL 2.16 cm Orzeszka z bijącym ❤️
-
Anett93 wrote:Dziewczyny, co Wy tak lecicie z tymi stronami? Mam 25 stron do nadrobienia i to aż niemożliwe..
Od jutra będę mieć ciut więcej czasu.
Oczywiście testowałam i biel i na pewno to się nie zmieni
Biorę się za nadrabianie, choć trochę. Buziaki 😗
Anet, na spokojnie jutro zatestuj, widzę że jesteś dość wczesnie po owu, więc nie wszystko stracone.Anett93 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
oloska wrote:Paprota9418, (starałam się spamiętać cyferki, żeby nie było wątpliwości 😉😎) hmmmm... a bierzesz pod uwagę wydłużony cykl i zbliżającą się właśnie owulację?
Sama nie wiem bo nie miałam monitoringu u gina jestem tylko na testach owu (w następnym cyklu monitoring ) nie wiem czy pamiętasz ale wtedy miałam (według mnie i objawow) piękny pik z full objawami za to 7 dpo prog 2,43…
Nieudolnie obserwuje szyjkę i miałam wtedy nisko i otwarta potem wysoko tak ze ledwo dosięgałam i zamknięta teraz znowu wczoraj bardzo nisko i otwarta..
sama już zgłupiałam.. złe się czułam ostatnio było mi ciagle niedobrze, bolał mnie żołądek i ten metaliczny posmak ale obstawiałam ze jak wyszedł ten prog to to ze stresu wszystko a ten posmak od tych nudności.
Może moje LH po prostu szaleje w ciągu cyklu i robi psikusy
-
Emka06 lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵