Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
siesiepy wrote:Laska czy ty odpalasz ciążę mnogą?😍
Czizas nie wiem xDD 😆😁 Może to dlatego że ta beta wyjściowo była taka niska i stąd ten przyrost z komosu, bo u mnie w rodzinie nigdy bliźniaków nie było, sama w życiu nawet nie brałam pod uwagę takiej opcji 😳siesiepy lubi tę wiadomość
-
Namisa wrote:Czizas nie wiem xDD 😆😁 Może to dlatego że ta beta wyjściowo była taka niska i stąd ten przyrost z komosu, bo u mnie w rodzinie nigdy bliźniaków nie było, sama w życiu nawet nie brałam pod uwagę takiej opcji 😳
siesiepy, Namisa, oloska, Niaha, Anett93 lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
siesiepy wrote:Laska czy ty odpalasz ciążę mnogą?😍
Namisa gratulacje I trzymam kciuki 🤰😊siesiepy, Namisa lubią tę wiadomość
Ona👱♀️ 27
On🧔 28
Starania 👶 od 12.2021
05.05.2022-->CP w p.jajowodzie
29.07.2022-->HSG, ok
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat,kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wew. i usunięcie l. jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> 1 stymulacja😍--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ mamy 5 zarodków ^^ świeży transfer 5AA i 4 ❄️
5DPT 12.8 mIU/ml❤️6DPT 26.0 mIU,Prog.17.4 ng/ml,7DPT 46.5 mIU, 9DPT 131,0 mIU😍 Prog. 23.0 ng/ml 11DPT 285.0 mIU, 12DPT 412.0 mIU,
14DPT 858.0 mIU Prog. 35.4 ng/ml
16 DPT 1758,0 mIU pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥹😍
21DPT CRL 1.8 mm Orzeszka z bijącym ❤️🥹
6w6d CRL 1,11 cm Orzeszka z bijącym ❤️
8w6d CRL 2.16 cm Orzeszka z bijącym ❤️
-
MalaEw wrote:Dla spokoju ducha zrobie test w środę lub czwartek. Mój ginekolog nie daje złudzeń i powiedział bym bety już nie powtarzała bo ciąży nie ma.
Tak czy siak wcześniejsze moje bety wynosiły poniżej 2. Dlatego poprosiłam Was o rady. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi 😻❤️
Edit: to chyba już Paranoja. Spójrzcie na to. Czy moja podświadomość chce coś zobaczyć??
https://iv.pl/image/aa653e0c-4642-4441-99a4-0d0c1296f03f.GIWARvnMalaEw lubi tę wiadomość
-
Oloska jutro tylko endo. Poobserwuje się, na monitoring zawsze mogę skoczyć bez umawiania.
oloska lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
MakaEw ja ci nie wpisuje żadnej @ ani bieli. Masz dosikac i dorobić betę. 😎
MalaEw, ChocoMonster, Madziq6, kropka27, Ona11, edka85 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
MalaEw, taki cień i ja mam, więc coś musi być u ciebie na rzeczy No u dwóch różnych bab z forum nie może się mylić 😊
siesiepy, MalaEw, Beezi, Madziq6, Ona11 lubią tę wiadomość
-
Super Namisa, ogromnie Ci gratulucje, jesteś w ciąży 💓
U mnie w domu rodzinnym dzieje się bardzo źle, tragicznie wręcz. Macie czasami wrażenie że wasze życie jest jak film? Ale nie taki pozytywny, a mroczny dramat... Nikomu nie mogę się wygadać, no bo tu nie ma co mówić. Dobrze że mój mąż jest dla mnie oparciem. Czasami zazdroszczę niektórym problemów, dla mnie wydają się tak błache, mimo że nie powinnam tak mówić, ale chciałabym mieć takie problemy. Boli mnie brzuch, nic nie jem od wczoraj i nawet mnie nie cieszy jutrzejsze testowanie. Będę w domu dopiero wieczorem jutro.Namisa lubi tę wiadomość
29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
Suple 👱♀️: inozytol, olej z wiesiołka, zioła ojca sroki, pregnastart
Suple 👨🦱: kwasy omega 3, wit D
🍀✊ -
Cotakoza mój PCOS jest dość ciekawym przypadkiem, bo zdiagnozowali go w wieku ok 15 lat, kiedy dopiero jajniki na dobrą sprawę rozpoczynają pracę (przynajmniej u mnie). Kilka sporych kat żarcia tabletek (z , a potem nie miałam w ogóle cykli i kontynuacja diagnozy PCOS, gdy jajniki po szoku (termicznym :p) jeszcze nie umiejąc pracować, musiały uczyć się tego znowu. No i tak sobie jestem. 🧐walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
Namisa wrote:Czizas nie wiem xDD 😆😁 Może to dlatego że ta beta wyjściowo była taka niska i stąd ten przyrost z komosu, bo u mnie w rodzinie nigdy bliźniaków nie było, sama w życiu nawet nie brałam pod uwagę takiej opcji 😳
A przypadkiem u Ciebie nie jest 3 dniowy przyrost ? Pierwsza beta w piątek, druga dzisiaj ? To byłoby 72 h i by tłumaczyło taki duży przyrost, chyba że coś pokićkałam 🙄
Mała widać cień, koniecznie jutro do powtórki 🤞🏻🤞🏻MalaEw, Namisa lubią tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton) -
PaniJulietta wrote:Super Namisa, ogromnie Ci gratulucje, jesteś w ciąży 💓
U mnie w domu rodzinnym dzieje się bardzo źle, tragicznie wręcz. Macie czasami wrażenie że wasze życie jest jak film? Ale nie taki pozytywny, a mroczny dramat... Nikomu nie mogę się wygadać, no bo tu nie ma co mówić. Dobrze że mój mąż jest dla mnie oparciem. Czasami zazdroszczę niektórym problemów, dla mnie wydają się tak błache, mimo że nie powinnam tak mówić, ale chciałabym mieć takie problemy. Boli mnie brzuch, nic nie jem od wczoraj i nawet mnie nie cieszy jutrzejsze testowanie. Będę w domu dopiero wieczorem jutro.siesiepy lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Madziq6 wrote:Widzę cień cienia😍🙏🤞✊
Ja tez widzę cień
@MalaEw a czemu mowilas lekarzowi o tej becie? Czy wspominalas ze ona jest z 9dpo. Wedlug mnie robiona duzo za wczesnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2022, 18:10
MalaEw, EwelinaNowa 😊, Madziq6 lubią tę wiadomość
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
Psprotka, zawsze jako 1dc liczę
O ja cię, Livka! Witaj kochana,jak dobrze cię tu widzieć 😁 no widzisz, sam się pali do roboty 😏
Siesiepy, zaczaruj te jajniory
Ewelina, mama już lepiej? No z ciśnieniem to trzeba uważać.
Putka, mam bardzo fajnego rodzinnego, ale krzywej też nie bardzo chciała mi wypisać, bo za duże obciążenie organizmu (nie żebym nieraz na czczo nie zeżarła paczki cukierków czy ciasta 😅) no ale nie będzie powodu można je wykonać raz na pół roku. Insulinowa jest niestety płatne.
Positive, witaj, jak to się mówi, obyś nie zabawiła tu długo 😉🤞☺️
MalaEw, ale dlaczego się tak złościsz skoro jesteś dopiero 9dpo? 🙃
Edit: no i widzisz, jest wyraźny cień
Namisa, to może trojaczki? 🙊😁 (Żarcik kosmonaucik)
Paulina, walczymy w listopadzie 🤞
Claire, a myślałam że u mnie 34 zł to drogo 😂
Emka, u mnie widoczny gołym okiem był, głównie na bieliźnie.
Julietta, cokolwiek by się nie działo w końcu przeminie, jak coś pisz, zawsze ktoś cię tu wysłucha 🤗
Pytanko, czy na zwolnieniu mogę prywatnie zrobić próg? Czy nie bardzo (bo wyjście z domu jednak rejestrowane w systemie)? Niby na badania można, ale to nic związanego z chorobskiem 😅 Choroba może jakoś wpłynąć na wyniki progesteronu?Livka, siesiepy, ChocoMonster, Emka06, Putka2022, paprotka17, Namisa lubią tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
Pilnujcie swoich najbliższych, przede wszystkim dzieci przed złym towarzystwem. Obserwujcie nastolatków, żeby całe życie nie było walką z tym gownem. Narkotyki zabijają całą rodzinę od środka... Niby czekałam na ten moment, bo to była kwestia czasu, ale nie umiem się pogodzić.
Cotakoza lubi tę wiadomość
29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
Suple 👱♀️: inozytol, olej z wiesiołka, zioła ojca sroki, pregnastart
Suple 👨🦱: kwasy omega 3, wit D
🍀✊ -
natkurka wrote:Ja tez widzę cień
@MalaEw a czemu mowilas lekarzowi o tej becie? Czy wspominalas ze ona jest z 9dpo. Wedlug mnie robiona duzo za wczesnie
Kieruje mną od prawie roku, mówiłam, że to dopiero 9dpo, uznałam, że powinien wiedzieć.... Nie wiem. Może uznał, że z moją płodnością to mało prawdopodobne, aby była ciąża.
A-6 - chyba nie ma znaczenia, że jesteś na l4 by zrobić badanie tzn wyjść z domu. Nie wydaje mi się, aby choroba mogła wpłynąć na prog. Przynajmniej w moim przypadku nigdy nie Wpływała -
Namisa tak bardzo Ci gratuluję, cudownie 🥰🥰
Panijulietta nie chce dopytywać, ale ślę dużo siły i wsparcia, przytulam mocno ❤️
Paulina666 co dwie Pauliny to nie jedna, damy radę. Też momentami mam już dość, ale trzeba wierzyć mimo wszystko 😊 😀. U mnie okres też się rozkręcił na dobre także trzymajmy kciuki za kolejny cykl, oby nam się udało !! 🤞🤞✊
Namisa, A-6 lubią tę wiadomość