Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
A-6 wrote:Dziewczyny teraz zajrzałam, dostałam również wskazanie na ibuprofen, ale teraz czytam, że absolutnie gonnie brać w ciąży. Wiem że nie jestem, ale kurczę, co jeśli? Myślicie że mogę zamienić na paracetamol, czy w ogóle zrezygnować?
Trafiło mi się chorobsko w tak niekorzystnym czasie, szkoda, że ⏸️ tak mi się nie trafiają 😅
Jeżeli na zbicie gorączki to możesz zastąpić paracetamolem, bezpieczniejszy, ale ja np. zapaleniu ucha musiałam wziąć ibuprofen, bo tylko on działa przeciwzapalnieA-6 lubi tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
A-6 wrote:Dziewczyny teraz zajrzałam, dostałam również wskazanie na ibuprofen, ale teraz czytam, że absolutnie gonnie brać w ciąży. Wiem że nie jestem, ale kurczę, co jeśli? Myślicie że mogę zamienić na paracetamol, czy w ogóle zrezygnować?
Trafiło mi się chorobsko w tak niekorzystnym czasie, szkoda, że ⏸️ tak mi się nie trafiają 😅
Choco w diagnostyce wiem ale o alab mi chodzi czy teżWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2022, 09:29
A-6 lubi tę wiadomość
05.2019r- 7tc💔
06.2020r- Nasze szczęście Synuś💙
19.11- ⏸️cień cienia 10dpo🍀
21.11- beta 56.1mIU/ml 12dpo🙏 prg 32,3ng/ml
07.12- mamy ❤6+1
21.12- 1,69cm kropka ❤8+1
19.01- prenatalne 🙏 niskie ryzyka , 6,27cm szczęścia ❤12+2
24.03- połówkowe🙏wszystko prawidłowo/455g🩷21+3
23.05- usg III trym- Mamy już 1730g panienki 🩷30+0
25.07- Nasze drugie szczęście Córeczka 🩷 39+0
⏰️13:07
⚖️3000g
🪈54cm
-
Longanimity wrote:W ślaskich laboratoriach analitycznych też pobierają 9zł ale chyba jednorazowo... muszę to sprawdzić, tak samo jak to czy przez neta jak zamówię to nie będzie tej opłaty 🤔
-
Trafiło mi się chorobsko w tak niekorzystnym czasie, szkoda, że ⏸️ tak mi się nie trafiają 😅A-6 lubi tę wiadomość
-
MalaEw wrote:Kochane. U mnie z porannego sika na facelle wygląda to tak w 10dpo:
https://iv.pl/image/d7c26380-cdc1-4ba9-a451-c2b3e28bd4e9.GIW4V1o
Super! Tu już chyba nie ma wątpliwości
U mnie taka kreska była w 12dpo, a w 13dpo beta juz 100. 😊
Gratulacje.MalaEw, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ten miesiąc jest naprawdę magiczny
Super, oby dobra passa trwała aż do końca miesiąca
Ewelina dużo zdrówka dla mamy i ogromne brawa za sprawną logistykę
Julietta w kwestii uzależnień.. to bardzo podstępna i niszczycielska bestia. Wyobrażam sobie jak musi być trudno przyglądać się wszystkiemu nie mając tak naprawdę znacznego wpływu na sytuacje.
Niestety, jeśli osoba uzależniona sama nie chce wyjść z nałogu to ciężko zrobić coś w tym kierunku.
A czy rozważałaś terapię dla osób współuzależnionych? Dla siebie, pozostałych członków rodziny..?
Mojego chłopa zabrali na poligon, więc nie wiem jak to z tym cyklem będzie chociaż pamiętam o "przepustkach owulacyjnych" najgorzej, że owulka ma być gdzieś niedziela-wtorek, a w domu będzie tylko w weekendy ale może wstrzelimy się coś mówi, że postara się wracać też w tygodniu na noc do domu ale to zależy już od harmonogramu
Nie nastawiam się na nic - czekam cierpliwie na wizytę w klinice i termin badania drożności.
Wtedy zależnie od sytuacji będę mogła planować dalsze działania
Póki co zaczęłam badać temperaturę i za groma nie wiem jak udostępnić tu wykres (to tylko w wersji premium?)
A oceną wątku nie ma co przejmować się - ktoś robi to po złości po prostu
Madziq6, siesiepy, Beezi lubią tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Dziewczyny ten miesiąc jest naprawdę magiczny
Super, oby dobra passa trwała aż do końca miesiąca
Ewelina dużo zdrówka dla mamy i ogromne brawa za sprawną logistykę
Julietta w kwestii uzależnień.. to bardzo podstępna i niszczycielska bestia. Wyobrażam sobie jak musi być trudno przyglądać się wszystkiemu nie mając tak naprawdę znacznego wpływu na sytuacje.
Niestety, jeśli osoba uzależniona sama nie chce wyjść z nałogu to ciężko zrobić coś w tym kierunku.
A czy rozważałaś terapię dla osób współuzależnionych? Dla siebie, pozostałych członków rodziny..?
Mojego chłopa zabrali na poligon, więc nie wiem jak to z tym cyklem będzie chociaż pamiętam o "przepustkach owulacyjnych" najgorzej, że owulka ma być gdzieś niedziela-wtorek, a w domu będzie tylko w weekendy ale może wstrzelimy się coś mówi, że postara się wracać też w tygodniu na noc do domu ale to zależy już od harmonogramu
Nie nastawiam się na nic - czekam cierpliwie na wizytę w klinice i termin badania drożności.
Wtedy zależnie od sytuacji będę mogła planować dalsze działania
Póki co zaczęłam badać temperaturę i za groma nie wiem jak udostępnić tu wykres (to tylko w wersji premium?)
A oceną wątku nie ma co przejmować się - ktoś robi to po złości po prostu
A widzisz w moim związku to ja jestem mundurowa 😉
Mam nadzieję, że dzisiejsze strzelanie nie wpłynie w żaden sposób na to "coś" co się być może rozwija 😻Lipcowa, Paprota9418 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja nadal umieram dziś idę do lekarza bo nic niedziala a mam dosyć męczenia się 😔😥
MalaEw Gratuluję dwóch kreseczek wyraźne jak ta lala 😍😍
Chocko nadal trzymam kciuki🤞🍀MalaEw lubi tę wiadomość
-
Pobierałam krew we Wrocławiu i Gdyni w obu płaciłam dodatkowo za usługę pobrania.
Mała 🥳🥳 widzisz jak pięknie ciemnieje, tak czułam, że ty będzie kreseczka wyraźniejsza. Nadal nie puszczam kciuków za kropka 🤞🏻🤞🏻
Dziewczyny co to się podziało z oceną na tym wątku ? 😱 jedna gwiazdka, kto tak brzydko głosuje 🤔 raz raz dawać same piątki kto jeszcze może, bo jeszcze pomyślą ludzie, że tu kogoś się linczuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2022, 09:47
MalaEw, siesiepy lubią tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton) -
SandraH.97 wrote:A co się podziało nagle z oceną wątku...?komuś chyba ból dupy się uruchomił i zaczął źle oceniać...masakra jakaś
ChocoMonster, siesiepy, Niaha, Niaha, paprotka17, Atram30, Beezi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja Was podziwiam za te testy tak wcześnie. Ja dzisiaj 12 dpo i nadal... Nie mam odwagi siknąć na ten test. 😅 Kurcze, no, boję się zobaczyć tę biel vizira... Tak bardzo chciałabym zobaczyć ⏸...
-
Zosis wrote:Dziewczyny, ja Was podziwiam za te testy tak wcześnie. Ja dzisiaj 12 dpo i nadal... Nie mam odwagi siknąć na ten test. 😅 Kurcze, no, boję się zobaczyć tę biel vizira... Tak bardzo chciałabym zobaczyć ⏸...
Sikaj! Co ma być to będzie 🤞Zosis lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem tu nowa Śledze Wasz wątek już od jakiegoś czasu jednak się nie udzielałam w piątek robiłam test i wyszedł pozytywny beta 266, wczoraj robiłam ponownie i beta 667. Natomiast mam pytanie ponieważ chwilę po owulacji zaczęło brać mnie przeziębienie ale wykurowałam się i było ok, niestety teraz znowu mnie dopadło i za bardzo nie wiem czym się leczyć. Byłam u lekarki ale ona nie widzi żadnych zmian w płucach, oskrzelach itp a ja jednak troszkę kaszle, trochę się o to martwię, nic mi nie przepisała no bo ciąża.. Czy macie jakieś sposoby na kaszel na początku ciązy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2022, 09:48
siesiepy lubi tę wiadomość
01.12 👫
06.22 💒
11.22 poronienie samoistne 8/9 tydz. 💔
03.23 rozpoczęcie starań o 🌈 dzidzię
04.23 cb 💔
06.23 ⏸💙
👩30 👨32 -
Zosis wrote:Dziewczyny, ja Was podziwiam za te testy tak wcześnie. Ja dzisiaj 12 dpo i nadal... Nie mam odwagi siknąć na ten test. 😅 Kurcze, no, boję się zobaczyć tę biel vizira... Tak bardzo chciałabym zobaczyć ⏸...✨ 08.23 Stasieńko 🩵
-
Madziq6 wrote:Hej dziewczyny ja nadal umieram dziś idę do lekarza bo nic niedziala a mam dosyć męczenia się 😔😥
MalaEw Gratuluję dwóch kreseczek wyraźne jak ta lala 😍😍
Chocko nadal trzymam kciuki🤞🍀
Idź idź, nie ma sensu się męczyć tyle czasu. 😔Madziq6 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
jo_ana wrote:
Dziewczyny co to się podziało z oceną na tym wątku ? 😱 jedna gwiazdka, kto tak brzydko głosuje 🤔 raz raz dawać same piątki kto jeszcze może, bo jeszcze pomyślą ludzie, że tu kogoś się linczuje.Madziq6, jo_ana, Zosis lubią tę wiadomość
♀️29
mała tarczyca;
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
ChocoMonster wrote:Ja niestety z tych niecierpliwych jestem… i w tym cyklu naprawdę miałam wrażenie, ze się udało 🥺
Ale kochana, jeszcze nic straconego. 🤗Madziq6 lubi tę wiadomość
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
Zosis wrote:Dziewczyny, ja Was podziwiam za te testy tak wcześnie. Ja dzisiaj 12 dpo i nadal... Nie mam odwagi siknąć na ten test. 😅 Kurcze, no, boję się zobaczyć tę biel vizira... Tak bardzo chciałabym zobaczyć ⏸...
siesiepy, Zosis lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Zarządzam w takim razie masową akcję klikania 5 gwiazdek dla tego wątku! 📢
siesiepy, edka85 lubią tę wiadomość