Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
A-6 wrote:Madziq, a ty nie miałaś mieć testu na covida od lekarza?
Zosis, ja już zachwalałam twój wykres, teraz czekamy na tesciki 🤞🤞A-6, siesiepy, oli23 lubią tę wiadomość
-
Ja dziewczyny dzisiaj nie mam jak zatestować, testy zostały u mnie w mieszkaniu, więc jutro będzie wiadomo. Ale niestety czuje się lekko przed okresowo, więc jakoś nie widzę tego pozytywa. Wmawiam sobie niektóre rzeczy, typu że dziwne rzeczy czuje, tzn jakoś tak bardziej, wszystko mi śmierdzi. Do tego nadal mam lekki ból piersi, głównie sutków. No ale uczucie brzucha nie kłamie, okres idzie.
Cieszą mnie wasze testy 😍 podziałałyście na grubo z chłopami 🤭😅29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
Suple 👱♀️: inozytol, olej z wiesiołka, zioła ojca sroki, pregnastart
Suple 👨🦱: kwasy omega 3, wit D
🍀✊ -
Cześć wszystkim! Jestem tu nowa chociaż już od jakiegoś czasu śledzę wątek i postanowiłam się ujawnić 😀
Staramy się z mężem dość krótko bo od maja tego roku ale póki co bez skutku nie pomaga moja lekka hipochondria i doszukiwanie się problemów mimo że jeszcze nie robiliśmy żadnej diagnostyki 😅
Myślę że wsparcie z waszej strony dobrze mi zrobi, bo raczej nie dzieliłam się z nikim informacja o staraniu żeby uniknąć pytań jak nam idzie i się nie frustrować.
Wczoraj byłam u ginekologa na wizycie kontrolnej i akurat wstrzeliłam się w okres okoloowulacyjny, pęcherzyk był na 21 mm więc spodziewana owulacja wczoraj lub dziś także działamy i dołączam do testowania pewnie 22.10 😁
Gratulacje dla wszystkich pozytywnych testów i trzymam kciuki za te testujące! 💜A-6, dominikawa, Madziq6, MalaEw, Longanimity, siesiepy, ChocoMonster, Ancalime, oli23, 2+3, Niaha, Niaha, Niaha, Niaha, Atram30, Putka2022, ELka, Beezi, Anett93 lubią tę wiadomość
-
izzy91 wrote:Cześć wszystkim! Jestem tu nowa chociaż już od jakiegoś czasu śledzę wątek i postanowiłam się ujawnić 😀
Staramy się z mężem dość krótko bo od maja tego roku ale póki co bez skutku nie pomaga moja lekka hipochondria i doszukiwanie się problemów mimo że jeszcze nie robiliśmy żadnej diagnostyki 😅
Myślę że wsparcie z waszej strony dobrze mi zrobi, bo raczej nie dzieliłam się z nikim informacja o staraniu żeby uniknąć pytań jak nam idzie i się nie frustrować.
Wczoraj byłam u ginekologa na wizycie kontrolnej i akurat wstrzeliłam się w okres okoloowulacyjny, pęcherzyk był na 21 mm więc spodziewana owulacja wczoraj lub dziś także działamy i dołączam do testowania pewnie 22.10 😁
Gratulacje dla wszystkich pozytywnych testów i trzymam kciuki za te testujące! 💜izzy91 lubi tę wiadomość
-
Madziq to dobrze, daj znać co ci lekarz powiedział ☺️
Izzy91, witamy, trzymam kciuki za ten cykl 🤞😊izzy91, Madziq6 lubią tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
izzy91 wrote:Cześć wszystkim! Jestem tu nowa chociaż już od jakiegoś czasu śledzę wątek i postanowiłam się ujawnić 😀
Gratulacje dla wszystkich pozytywnych testów i trzymam kciuki za te testujące! 💜29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
🍀✊ -
ChocoMonster wrote:Ja niestety z tych niecierpliwych jestem… i w tym cyklu naprawdę miałam wrażenie, ze się udało 🥺
ChocoMonster lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam!
Wracam po krótkiej przerwie, nie dam rady Was nadrobić 😥 proszę o wybaczenie!
Gratuluję kolejnych 🤰 i tulę za każdą biel i 🐒.
Wpadam z porcją świeżych 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠...🦠. Łapcie w dużych ilościach i czekam na kolejne ⏸️.
Dobrego dnia 🌞oloska, PaniJulietta, Mart768, Namisa, Emka06, siesiepy, ChocoMonster, Claire, Ancalime, Madziq6, Paprota9418, Victoria006, SandraH.97, Beezi, Anett93 lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Emka06 wrote:To niesamowite, że kiedyś bezskutecznie starałaś się zajść w ciążę, a za chwilę będziesz mamą czwórki ❤️
oloska, Longanimity, Emka06, siesiepy, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Namisa wrote:Zgadza się! Oto moja kolekcja testów z tego cyklu:
Pierwszy od góry 10dpo, drugi 11dpo, trzeci 12dpo. Dopiero czwarty zrobiony wieczorem 12dpo zaczął pokazywać cień. Piąty chyba zrobiłam po godzinie żeby porównać czy przypadkiem ten strumieniowy nie oszukuje. A potem już coraz wyraźniejsze kreski. Wiec na spokojnie 😍 Nic nie jest jeszcze przekreślone Choco! 🤞siesiepy, Poziomka9204, Namisa, ELka, Beezi lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
PaniJulietta wrote:Hej! Zrób sobie na początek pakiet tarczycowy jeśli nie robiłaś powodzenia ☺️
Dziekuje! Robiłam tylko TSH zawsze było w normie. Teraz mam do powtórzenia to plus prolaktyna, amh, FSH, lh, estradiol i testosteron więc zobaczymy 😉 moja gin powiedziała że na początek tylko to bo w wywiadzie nie wyszło nic niepokojącego. Ogólnie podniosła mnie dość mocno na duchu, więc pokładam duże nadzieje w tym cyklu 😅siesiepy, oli23 lubią tę wiadomość
-
oloska wrote:U mnie dziś 12dpo i biel na facellaku aż razi. Jest mi niesamowicie smutno, przykro, źle, wszystko naraz. Muszę trochę ochłonąć.
Przykro mi. Ale może warto jeszcze powtórzyć za dzień czy dwa?siesiepy, oloska lubią tę wiadomość
-
izzy91 wrote:Dziekuje! Robiłam tylko TSH zawsze było w normie. Teraz mam do powtórzenia to plus prolaktyna, amh, FSH, lh, estradiol i testosteron więc zobaczymy 😉 moja gin powiedziała że na początek tylko to bo w wywiadzie nie wyszło nic niepokojącego. Ogólnie podniosła mnie dość mocno na duchu, więc pokładam duże nadzieje w tym cyklu 😅
izzy91 lubi tę wiadomość
29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
🍀✊ -
oloska wrote:U mnie dziś 12dpo i biel na facellaku aż razi. Jest mi niesamowicie smutno, przykro, źle, wszystko naraz. Muszę trochę ochłonąć.
Oloska powtórz za dwa dni. 🥺oloska lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
oloska lubi tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Słońce, przestań się już bać,
Wysuń się zza chmur i świeć.” -
A ogólnie, znajoma mi opowiadała, że jej kuzynka przez pierwsze 2 miesiące ciąży miała normalnie plamienie okresowe w czasie okresu. Nie wiedziała że jest w ciąży nawet. Ciąża zdrowa, donoszona, urodziła zdrowe dziecko. Słyszałyście kiedyś o takich przypadkach?
Ja też ją dopytałam, czy to faktycznie było lekkie plamienie czy jak standardowy okres. No i mówiła że jak okres...29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
🍀✊ -
PaniJulietta wrote:A ogólnie, znajoma mi opowiadała, że jej kuzynka przez pierwsze 2 miesiące ciąży miała normalnie plamienie okresowe w czasie okresu. Nie wiedziała że jest w ciąży nawet. Ciąża zdrowa, donoszona, urodziła zdrowe dziecko. Słyszałyście kiedyś o takich przypadkach?
Ja też ją dopytałam, czy to faktycznie było lekkie plamienie czy jak standardowy okres. No i mówiła że jak okres...
Słyszałam o takich przypadkach ale nigdy w swoim otoczeniu.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?"