Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
oloska wrote:Czy Wy wiecie, że ja nie lubię grzybobrań? 🙈 mam dużo wspomnień z dzieciństwa, gdzie chodzę w niewygodnych kaloszkach po lesie, wszędzie są pajęczyny, w dodatku nie potrafię nic znaleźć 😁 no nie, nie, to nie dla mnie 😉
Planszówki za to wybieram takie bardziej ogólne, gdzie nie spoczywa na mnie cała presja zrobienia czegoś najlepiej. Te kotki wyglądają sympatycznie 😉😁
Namisa, trzymam mocno kciuki za ten cykl ❤️🤗oloska lubi tę wiadomość
-
Oloska my jakiś czas temu odkryliśmy Wsiąść do pociągu - Europa. Rany jaka to fajna gra! I się marzy o tym żeby z własnymi dziećmi kiedyś w to pograć 🤣
U mnie chyba już po owulacji. W tym cyklu jeszcze szliśmy na żywioł bez testów i wczoraj śluz był cudny a dzisiaj już wodnisty. Jeszcze zbałamucę Męża wieczorem dla własnego spokoju i będę czekać testowania. Chociaż jakoś mam mieszane uczucia co do tego czy się mogło udać.Paprota9418, siesiepy, Niaha, Lionsgirl, oloska lubią tę wiadomość
-
Niaha wrote:Tak się zastanawiam, jak urozmaicacie Wam te dni owulacyjne? Tak, żeby nie było to tylko staranie się o bobo. Wiecie u mnie te starania już strasznie długo trwają, chciałabym jakoś podkręcić atmosferę, ale nie mam pomysłu. Może macie jakąś super bieliznę do polecenia? Albo jakiś gadżet? Cokolwiek?
Ja mam 2 koszulki koronkowe w kolorze czerwonym na specjalne okazje z esotiq, pierwsza to był prezent na pierwszy dzień chłopaka 🤪 i mówi że to jego ulubiona i stanowczo za rzadko ją wkładam 😆 (ale pewnie dlatego zawsze działa)
Przy ostatnim owu zrobiłam niespodziankę i wyszłam wcześniej w pracy żeby zobaczyć się popołudniu a nie tylko "odbębnić" w nocy po pracy męża.👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Longanimity wrote:Ja mam 2 koszulki koronkowe w kolorze czerwonym na specjalne okazje z esotiq, pierwsza to był prezent na pierwszy dzień chłopaka 🤪 i mówi że to jego ulubiona i stanowczo za rzadko ją wkładam 😆 (ale pewnie dlatego zawsze działa)
Przy ostatnim owu zrobiłam niespodziankę i wyszłam wcześniej w pracy żeby zobaczyć się popołudniu a nie tylko "odbębnić" w nocy po pracy męża.oloska, A-6 lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Nie było mnie jeden wieczór… jeden… a tu x stron do nadrobienia.
Mój Mąż (tak ChocoMonster tez jakoś dziwnie mi to brzmi) robi zakupy, gotuje ( wysyłałam go do jakiegoś MasterChefa ale nie chce iść )
Wczoraj posprzątał całe mieszkanie. Jedynie nie pierze bo mówi ze pralka to narzędzie szatana
A-6 do taty mówię po imieniu bo tak chciał a do mamy na Pani ale mam z nimi bardzo dobre relacje wiec myśle ze to kwestia czasu. Zawsze mówią o nas nasze dzieci a moi już dawno powiedzieli żeby mówił do nich po imieniu.
Madziq trzymam mocno kciuki za betę 🤞🤞
I niezmiennie za cała resztę trzymam 🤞🤞🤞
Siesiepy Legacy ta niebieska graliśmy w nią już i była mega ! ❤️
Oloska mnie nie kupiły te kotki.. jakoś nie wiem nie mój target
Nr jeden jest terraformacja Marsa ! ❤️
I teraz druga chyba będzie Pandemia
Wspomniane wsiąść do pociągu jest mega fajna gra ale u nas w pewnym momencie było jej już za dużo i się znudziła. Chociaż wracamy do niej często.
U nas uwielbiają planszówki rodzice Małża jego siostry i my wiec mamy problem jak chcemy zagrać wszyscy razem bo większość tych gier jest do 5 osób 😭
Ja się potykam o grzyby i ich nie widzę 😮 ale do lasu lubię chodzić
Udało mi się nadrobić ale dziś znowu maraton planszowkowy ale z inna ekipa
siesiepy, Madziq6, RudaMaruda, oloska, A-6 lubią tę wiadomość
-
Aneta2506 wrote:Dobrze powiedział lekarz bo 4 dni to nie duża różnica ☺️ a kiedy kolejna wizyta?
Może ten jego sprzęt też nie jest jakiś super, zdjęcie nie za ciekawe mi zrobił.😅 Mógł się bardziej postarać 😅. Miał dość spore opóźnienie. No ale dobra najważniejsze było dla mnie, że jest serduszko ❤️. Jutro do niego napisze, bo miałam we wtorek plamienie i ma zapisać mnie po 4 czwartym (mam nadzieję, że to będzie jak najszybciej 5, 6października. A tak miałam mieć 12stego.
siesiepy tak wiem, że niestety nie warto... Przekonałam się na własnej skórze rok temu. 😔siesiepy, oloska lubią tę wiadomość
-
Madziq6 wrote:Ja tym chciała iść na wizytę i mieć serduszko wtedy już odetchnę😔😇
Jeszcze chwilka i zobaczysz pięknie bijące serduszko ❤️❤️🤞siesiepy, Madziq6, oloska lubią tę wiadomość
-
Z gier pandemia fajna, ale mi się już znudziła, za dużo chyba...
Ale z karcianek to sabotażyste polecam, w to mogę grać i grać 😆 tylko we dwoje to kiepskie cokolwiek, ale jak jedziemy do teściów (rodziców, ja tam mówię mamo, tato) i młodsze todzeństwo męża jeszcze tam mieszka, jego rodzice też lubią grać więc jest nas już 6-8 wtedy można się bawić😆 dlatego lubię spędzać tam wieczorki jesienno-zimowesiesiepy, oloska lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Nie wiem, czy któraś mnie jeszcze pamięta, bo widze dużo nowych ludzi 😬 Ale może ktoś jednak skojarzy z wątków miesięcznych od lutego 😃
Jeśli pamiętacie - zniknęłam w sierpniu, bo wrześniowego cyklu nawet nie brałam pod uwagę, mąż w rozjazdach, w dodatku w trakcie cyklu okazało się, ze oprócz niedoczynnosci mam jeszcze hashimoto, zmieniłam dawkę euthyroxu, owulacja z 19dc przesunęła mi się grubo na 29dc, później byłam przeziębiona, wiec nic nie pozwoliłoby mi myśleć, ze mogłoby się udać.
No i wczoraj zrobiłam test, tak dla picu, żeby bylo, ze siknelam, bo miałam w domu tylko jeden test. No i proszę, jak zobaczyłam to co zobaczyłam, to myślałam, ze oszaleje 😂 Wszystkie możliwe objawy wskazywały na okres, bardziej okresowo się nie czułam nigdy, w żadnym cyklu. Pobiegłam na bete do jedynego otwartego wczoraj labu, ale żeby było jeszcze lepiej - muszę na jej wynik czekać do jutra, a jutro rano idę również na przyrost, wiec dostanę pewnie dwa wyniki jednocześnie 🤣
13dpo. ❤️ Proszę o delikatne kciuki, bo jestem pełna obaw i strachu.
Emka06, Karo1234, ChocoMonster, siesiepy, Kofii, wellwellwell, dracaena, natkurka, kropka27, Paprota9418, Mart768, Madziq6, ELka, Aneta2506, SandraH.97, okejka, czarneniebo, Livka, RudaMaruda, Victoria006, Cotakoza, Namisa, NaszCud, Kaja1234, Smerfetka_1988, oloska, AgulaM, Kluska95, verliebtindich, Meduza, Niaha, Beezi, Andelulla, oli23, Agn1000, Bambi92, Nicole123, ANGELIKA, Nowa staraczka, PaniJulietta, Atram30, Vivico, Lipcowa, Wiara Nadzieja Miłość, Lionsgirl, Poziomka9204, Anett93, Paulina666, Kasiooola, Kasia95, Tabaluska , Amunicja lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Babova wrote:Hej dziewczyny! Nie wiem, czy któraś mnie jeszcze pamięta, bo widze dużo nowych ludzi 😬 Ale może ktoś jednak skojarzy z wątków miesięcznych od lutego 😃
Jeśli pamiętacie - zniknęłam w sierpniu, bo wrześniowego cyklu nawet nie brałam pod uwagę, mąż w rozjazdach, w dodatku w trakcie cyklu okazało się, ze oprócz niedoczynnosci mam jeszcze hashimoto, zmieniłam dawkę euthyroxu, owulacja z 19dc przesunęła mi się grubo na 29dc, później byłam przeziębiona, wiec nic nie pozwoliłoby mi myśleć, ze mogłoby się udać.
No i wczoraj zrobiłam test, tak dla picu, żeby bylo, ze siknelam, bo miałam w domu tylko jeden test. No i proszę, jak zobaczyłam to co zobaczyłam, to myślałam, ze oszaleje 😂 Wszystkie możliwe objawy wskazywały na okres, bardziej okresowo się nie czułam nigdy, w żadnym cyklu. Pobiegłam na bete do jedynego otwartego wczoraj labu, ale żeby było jeszcze lepiej - muszę na jej wynik czekać do jutra, a jutro rano idę również na przyrost, wiec dostanę pewnie dwa wyniki jednocześnie 🤣
Babova lubi tę wiadomość
👱♀️30l 👱♂️29l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
11.04 6w4d CRL 0,49cm z ❤️
25.04 2,21cm tęczowego cudu 8w6d
08.05 3,95cm Skarba ❤️ 166bmp❤️ 10w6d
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
31.05 guz jajnika 7cm -wszystkie markery w normie
19.06 Lilianka 175 g 17w0d 🩷
22.06 laparoskopia
4.07 19w2d 276g cukiereczka 😍
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki
11.08 700g bąbelka 🥰
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
09.10 33w1d 2,050kg 🩷
03.11 2,7kg 💗
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
Babova wrote:Hej dziewczyny! Nie wiem, czy któraś mnie jeszcze pamięta, bo widze dużo nowych ludzi 😬 Ale może ktoś jednak skojarzy z wątków miesięcznych od lutego 😃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2022, 15:21
Babova lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Babova i ja Cię kojarzę a od sierpnia dopiero jestem.
Super wiadomości! Kochana, mogę Cię wpisać? 😎Babova lubi tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
siesiepy wrote:Babova i ja Cię kojarzę a od sierpnia dopiero jestem.
Super wiadomości! Kochana, mogę Cię wpisać? 😎
Oczywiście ❤️siesiepy lubi tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Babova wrote:Oczywiście ❤️
I teraz trzymam kciuki za betę i przyrosty! 🤞Babova lubi tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Aaaa!!! Kochana jaka piękna wiadomość ❤❤❤❤
Kciuki za betę i od razu przyrost. 😁🤞🤞🤞Babova, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Babova suuuuper!!!! Piekna wyrazna krecha wiec i beta będzie piękna!
Dziewczyny chyba po raz kolejny mozna powiedziec ze jak glowa odpuszcza to nagle coś zaskakuje.. mamy przyklad u Babovej czy Pocahontas. Sama zrobilam swoj test ciązwy tylko i wylacznie ze wzgledu ze musialam potwierdzic w szpitalu a raczej wykluczyć ciąże i bęc! Tak czułam Babova że będzie i u ciebie!
GRATULACJE
PS. Beta pewnie bedzie ladna bo ja na facellku tym ktory ty masz to 15dpo mialam duzo jasniejszaBabova, siesiepy, Madziq6, oloska, Poziomka9204, Anett93 lubią tę wiadomość
❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
natkurka wrote:Babova suuuuper!!!! Piekna wyrazna krecha wiec i beta będzie piękna!
Dziewczyny chyba po raz kolejny mozna powiedziec ze jak glowa odpuszcza to nagle coś zaskakuje.. mamy przyklad u Babovej czy Pocahontas. Sama zrobilam swoj test ciązwy tylko i wylacznie ze wzgledu ze musialam potwierdzic w szpitalu a raczej wykluczyć ciąże i bęc! Tak czułam Babova że będzie i u ciebie!
GRATULACJE
PS. Beta pewnie bedzie ladna bo ja na facellku tym ktory ty masz to 15dpo mialam duzo jasniejsza
Jak głową odpuszcza to i stres się zmniejsza, więc na pewno to może być sposób na lepsze efekty. 😁natkurka lubi tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎