Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
Babova wrote:A i jeszcze ktoś pytał wcześniej o objawy przed testem - ja, jak juz pisałam, nie miałam żadnych. Byłam przekonana, ze dostanę okres, bo bolał mnie brzuch totalnie okresowo, krzyże tez i czułam się po prostu na maksa jak na okres. Przysięgam, ze w większości moich cykli czułam się bardziej ciążowo, niż w tym szczęśliwym 😂
Wniosek - luz w d... i do przodu. 💪
Justysa, to fazę lutealną miałaś w normie, po dupku Ci się wydłużyła. Szukałabym innego ginka jednak.Babova lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Siesiepy ale narobiłaś smaka na te żeberka, aż sprawdzałam przepis ale nie dorobiłam się jeszcze osłony noża🤷♀️
🤞🤞za dzisiejsze godzenie się 💗siesiepy, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
Longanimity wrote:Siesiepy ale narobiłaś smaka na te żeberka, aż sprawdzałam przepis ale nie dorobiłam się jeszcze osłony noża🤷♀️
🤞🤞za dzisiejsze godzenie się 💗Longanimity lubi tę wiadomość
♀️29
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔); 7 ⌛ ; 8 🔜
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
Claire wrote:Też czytam o tych żeberkach i sama nabrałam ochoty chociaż jestem wege 😂
Jeszcze takie w marynacie miodowo musztardowej, achhhh
Ja mam barbecue. 😈 A z wege frykasów zaciekawiła mnie szarpana... Bananina. Kiedyś zrobię. 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2022, 14:42
A-6 lubi tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
Czy też macie tak jak ja? Zainstalowałam sobie aplikacje stricte ciążowa i co miesiąc tylko zmieniam datę miesiączki 😅 macie jakąś ulubioną taką apkę w której jest sporo fajnych ciekawostek ale też jest łatwa w obsłudze?
-
Madziq6 wrote:Dziewczyny mam wyniki bety 469.80mlU/ml tylko coś mnie martwi bo pierwszy przyrost był 231% a teraz zaledwie 95% czy tak ma być czy to za mało?🥺🥺🥺
Madziq6, oloska, Babova, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Niaha wrote:Czy też macie tak jak ja? Zainstalowałam sobie aplikacje stricte ciążowa i co miesiąc tylko zmieniam datę miesiączki 😅 macie jakąś ulubioną taką apkę w której jest sporo fajnych ciekawostek ale też jest łatwa w obsłudze?
A jakej Ty używasz?Niaha lubi tę wiadomość
-
Claire wrote:Ja mam zainstalowane od miesięcy trzy apki ciążowe i czekają na swój czas 🤣
A jakej Ty używasz?Niaha lubi tę wiadomość
-
O, Blondyna, pamiętam Cię z wątku kwietniowego na fiolecie. WIdzę u ciebie 31 tc, super
Madziq, przy pierwszym synu miałam jakoś na początku któraś betę 94% i było ok. Zresztą weź wrzuć do kalkulatora wynik z pierwszej i trzeciej i zobacz jaki fajny przyrost ci wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2022, 15:07
Madziq6, Blondyna.B lubią tę wiadomość
-
Pisałyśmy o objawach ciąży.... a ja chyba jakoś to wyparłam bo sobie wmawiałam ze to niemożliwe ale miałam plamienie implantacyjne 7 dni po owu bardzo delikatne najpierw bardziej czerwonawe potem brązowe, gdyby nie biała bielizna pewnie bym nie zauważyła nawet 🤷♀️
Hanek, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👩34l 👦32l
Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
mutacja heterozygota:
czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮💨)
23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g
-
edka85 wrote:O, Blondyna, pamiętam Cię z wątku kwietniowego na fiolecie. WIdzę u ciebie 31 tc, super
Madziq, przy pierwszym synu miałam jakoś na początku któraś betę 94% i było ok. Zresztą weź wrzuć do kalkulatora wynik z pierwszej i trzeciej i zobacz jaki fajny przyrost ci wyjdzie -
Longanimity wrote:Pisałyśmy o objawach ciąży.... a ja chyba jakoś to wyparłam bo sobie wmawiałam ze to niemożliwe ale miałam plamienie implantacyjne 7 dni po owu bardzo delikatne najpierw bardziej czerwonawe potem brązowe, gdyby nie biała bielizna pewnie bym nie zauważyła nawet 🤷♀️
-
Niaha wrote:Czy też macie tak jak ja? Zainstalowałam sobie aplikacje stricte ciążowa i co miesiąc tylko zmieniam datę miesiączki 😅 macie jakąś ulubioną taką apkę w której jest sporo fajnych ciekawostek ale też jest łatwa w obsłudze?
A-6 lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
W ramach ciekawostki.
Wyczailam na wrześniowym że któraś z dziewczyn bierze PrenaCare. Obczailam skład i porównałam z obecnie branymi tabsami. Rozpisalam sobie wszystko i chyba zmienię ogrom tabletek na konkretne kompleksy. 🙈 Ogólnie co myślicie.
Tak, aktualnie jem dużo witaminy D, w planach jest też zmniejszenie właśnie jej dawki.
PS sorki za zdjęcie ekranu, ale ze służbowego kompa nie mam dostępu do imgbb, więc poszło z telefonu :pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2022, 15:31
Ewiwi, ANGELIKA lubią tę wiadomość
♀️29
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
siesiepy wrote:W ramach ciekawostki.
Wyczailam na wrześniowym że któraś z dziewczyn bierze PrenaCare. Obczailam skład i porównałam z obecnie branymi tabsami. Rozpisalam sobie wszystko i chyba zmienię ogrom tabletek na konkretne kompleksy. 🙈 Ogólnie co myślicie.
Tak, aktualnie jem dużo witaminy D, w planach jest też zmniejszenie właśnie jej dawki.
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ja na początku starań tak liczyłam potencjalny termin porodu i chyba ze 2 razy miałam taką ciążowa apke, ale nawet nie pamiętam jaką. Wywalałam ją jak dostawałam okres i potem wyleczyłam się z tego, nic dobrego mi to nie dawało że się nakręcam.
We wrześniu jak zobaczyłam ten nieszczęsny test to zainstalowałam 🙈 teraz to już chyba zaczekam z tym do ewentualnej wizyty u gina, jeśli kiedyś się uda.
W ogóle to dziewczyny radziłam się was o te seksy przy infekcji niedawno. Nie potrafiłam odpuścić owulacji i faktycznie było ❤️ ale no nie było to najprzyjemniejsze doznanie :p czuje ze to mało odpowiedzialne, ale kwestia czekania kolejny miesiąc na nową szanse nie dała mi zdecydować inaczej. Teraz już jestem w trakcie leczenia, mam nadzieję że szybko się z dziadostwem uporam.
A czytając niektóre historie to jakże wielkie są moje szanse w tym cyklu: infekcja, seks tylko raz, miesiąc po oszukanym teście który był niewiadomo czym przy becie 1.94 😂😂😂 wszystko się skleja, idę jeść ananasa 😂Longanimity, Beezi, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 09.2021
📅 08.2023 IVF
Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2
25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚♀️
29.10 ⏸️✨
31.10 Beta 36🧚♀️
02.11 Beta 112 😍
06.11 Beta 950 🚀
14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵
-
Madziq6 wrote:Dziewczyny mam wyniki bety 469.80mlU/ml tylko coś mnie martwi bo pierwszy przyrost był 231% a teraz zaledwie 95% czy tak ma być czy to za mało?🥺🥺🥺
Wczoraj byłam na wizycie. Póki co jest ok. Kropek ma już rączki i nóżki. W pierwszym tyg listopada prenatlane, których boję się jak jasna cholera
A to mój mały człowiek ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2022, 15:49
Longanimity, Babova, ANGELIKA, kropka27, oloska, siesiepy, A-6, Emka06, Namisa, Cotakoza, Ona11, EwelinaNowa 😊, SandraH.97, Beezi, pluto_nova, ChocoMonster, Paulina666, ELka, Lionsgirl, Victoria006, Poziomka9204, Lipcowa, Paprota9418, 2+3, Vivico, Anett93 lubią tę wiadomość
38 lat
02.2019 👧🏼 cc i 10.2020 👦 cc
30.08 Beta-HCG 4,81 🙈 Prog 19,8 ( 9dpo)
31.08 Beta-HCG 8,10 ( 10dpo)
01.09 Beta-HCG 16,59 Prog 31,78 ( 11dpo)
03.09 Beta-HCG 30,5 prog 29,57(13dpo)przyrost87,5%🙏🏼🥺
05.09 Beta-HCG 44,34 prog 28,99, (15 dpo) przyrost 47,6%
07.09 Beta-HCG 89,08 prog 31,70 (17dpo) przyrost 102%
09.09 Beta-HCG 230,70 prog 29,89 (19dpo) przyrost 158%
10.09 Beta-HCG 341 (20 dpo) przyrost 120%
12.09 Beta-HCG 883,60 ( 22dpo) przyrost 158,9%
16.09 Beta- HCG 3871 przyrost 109,4%
13.09 pęcherzyk ciążowy 4mm ❤️🥹
24.09 Kropek 0,59mm z bijącym serduszkiem ❤️❤️❤️❤️
27.09 Kropek ma już 1 cm/ krwiak w macicy
04.10 Mały człowiek ma już 16,6 mm i ❤️ bije 172/m
31.10 Badania prenatalne. Ryzyka niskie ❤️❤️❤️❤️