II kreseczki czy jednak nie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki,
od około miesiąca śledzę wasze poczynania na ovu i trzymam kciuki za każdą z was i zielone kropeczki
w końcu zdecydowałam się napisać bo potrzebuję spojrzenia "trzeźwego" oka...
czy widać bladą kreseczkę na moim teście czy to tylko moje "pragnienie tej kreseczki", podaję linka http://alletanie.pl/obrazki/test.jpg
nie wiem czy tak to tu działa, dodam iż test robiłam kilka godzin temu bo już nie mogłam wytrzymać
będę wdzięczna za opinie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyten sam dzis robilam (PINK test?) mi wyszła troszke bledsza ale centralnie na srodku, bys moze wada testu tzn. kreska ciazowa mogla byc przesunieta:)
Jeszcze napisz prosz po jakim czasie sie pokazała:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 22:44
coffee lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za odpowiedzi
faktycznie jest przesunięta ale tak samo jest przesunięta ta widoczna więc miałam nadzieje, dzisiaj był 9dpo, wczoraj mogło być zagnieżdżenie zarodka bo bolał mnie brzuch i plecy, dziś już mniej a nigdy przed @ nie miałam takich objawów.
Test nazywał się check&go i po kilku minutkach było ją widać jak cały róż zniknął, mam nadzieję, że to nie wina felernego testu, jutro rano spróbuję jeszcze raz... a nóż widelec się uda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzeczywiscie linia kontrolna tez jest troche przeusnieta... moze poprostu zle wsadzili jak na 9dpo to wszybko wyszedl.. jakiej jest czulosci?
poczekaj moze jeszcze ze dwa dni wtedy powinna byc upser krecha:)
jesli jednak jutro sikniesz to daj fotke
trzymam kciuki -
dzięki śliczne,
test o czułości 25mlU/ml, sama się zdziwiłam jak ją zobaczyłam - chciałam poczekać do jutra no ale wyszło jak wyszło
na pewno jutro spróbuję ponownie z rana może będzie coś lepiej widać ale już na innym teście, niestety ciężko dorwać testy o czułości 10mlU/ml może poza bobo-test a on podobno często oszukuje więc dobrze, że go nie kupiłam
może macie jakieś sprawdzone testy dostępne od ręki w aptekach?
-
nick nieaktualny
-
ok dziękuję Puszysta próbuję go poszukać,
póki co z rannego moczu kreseczkę widać nawet chyba troszkę lepiej niż wczoraj, proszę same oceńcie: http://alletanie.pl/obrazki/test2.jpg
mam nadzieję, że w dniu spodziewanej @ będzie lepiej widoczna a to około 5.8.
kiedy warto iść na bete i jakie wyniki potwierdzają ciążę?Gośśśka lubi tę wiadomość
-
Tak jest!
II Kreseczki:) dla pewności w poniedziałek zrób betę.
Gratuluję i spokojnych 9 miesięcy życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2013, 10:53
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
dziękuję,
dzisiaj zrobiłam betę i z niecierpliwością czekam na wynik,
rano robiłam jeszcze test i druga kreseczka nadal była blada chociaż chyba bardziej widoczna niż poprzednie...
czy już powinna być dużo bardziej widoczna? w zasadzie to dopiero 12dpo... ale i tak się martwię... -
ja też swój test zrobiłam w 12 dc i była bledziutka kreseczka, na drugi dzień była już trochę bardziej widoczna, ale poszłam zrobić bete i wynik 108, teraz czekam na drugi wynik bo dzisiaj robiłam.
-
nick nieaktualny