II kreseczki czy jednak nie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
dzisiaj zrobiłam z ciekawości swój pierwszy test, wynik wyszedł niby pozytywny, napisałam tak ponieważ kreska na teście jest baaardzo mało widoczna i wyszła myślę, że do 2-3 min, po godzinie zrobiłam jeszcze jeden aby się upewnić lecz nic nie pokazało, nie wiem czy miało to jakiś sens. Pytanie moje do was czy któraś z Was miała podobną sytuację?
P.S
I test: Pre-Test
II test:Vitam płytkowy -
drugi mógl nie wyjsc jesli byl o wyzszej czułosci i latego ze z drugiego mocz a jelsi to wcczesna ciaza to moga one nie wychodzic ( zalezy czy jestes po terminie@ czy przed)
-
Właściwie to nie wiem jaki jest pierwszy, drugi wykrywa obecność hCH przy stężeniu 25 mlU/ml, wydaje mi się, że taki sam , dodam też, że jestem 9 dni po miesiączce, wiem, że najlepiej zrobić test w pierwszym dniu, w którym nie wystąpiła miesiączka, lecz to wyszło bardzo spontanicznie i z różnych źródeł wyczytałam, że podobno można być w ciąży mając miesiączkę i nie wiedząc o tym. Myślicie żebym dała sobie jakiś czas żeby zrobić kolejny może jutro na czczo z samego rana czy po prostu dać sobie spokój ?
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Staramy się z mężem o fasoleczke zrobiłam dziś test (2dni przed spodziewaną miesiączką) druga kreseczka wyszła ledwo ledwo widoczna, ale jednak coś tam było widać, a po 2h od testu zaczęła lecieć krew, nie wiem co robić co o tym myśleć...Pomóżcie... -
Witam dziewczyny
Ostatnim razem kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia 11 dni temu. Zrobilam sobie wczoraj test i wyszla jedna gruba krecha a druga bardzo slabo widoczna, w sumie ciemniala z minuty na minute a na drugi dzien byla bardziej wyrazna, nie wiem czy to problem z testem czy ciaza? prosze ocence co o tym sadzicie podaje link
C:\Users\Adrianna\Desktop\test.jpg -
tylko u mnie jest o tyle dziwna sytuacja ze biore tabletki anty. mam juz dwójeczkę dzieci i póki co chcieliśmy sobie z mężem zrobić przerwe. brałam antybiotyk. mialam 7 dni po zakonczeniu kuracji przerwę.a kilka dni zamiast okresu dostalam dziwnego plamienia które trwało 2 dni. Byłam u ginekologa i poki co nic nie widać.jutro beta. nie wiem o myslec.troche sie boje ze to biochemiczna jak przed drugą ciążą.
Dzisiaj miałam zacząć kolejne opakowanie i dlatego ten test zrobiłam a tu o .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 17:42
-
Gratuluje wszystkim drugiej kreseczki
Co myślicie o mojej http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fa8a7b7fc2ca0ec7.html
Test robiłam wczoraj po poludniu. Dzis byłam na krwi, jutro odbiorę wyniki.
Trzymajcie kciuki mocno!Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Aniołek 9tc [*] 07/10/2014 (ciąża pozamaciczna)
Aniołek 5tc [*] 13/05/2015 (ciąża biochemiczna)
Aniołek 7tc [*] 05/12/2016 (ciąża biochemiczna) -
Yooanna wrote:Natasza, ładna druga kreska. Gratuluję!
Dziekuje slicznie mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze.Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Jestem w drodze po wyniki, ale moja nadzieja chyba prysla ... jakies pól godziny temu dostałam różowego plemienia ;( ;( ;(Dlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Beta 134,2 ... Wiec co oznacza te plamienie? martwię sięDlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
Biorę luteinę od wczoraj, dziś idę do lekarza. Zobaczymy czy już uda się coś zobaczyć. Plamienie na szczęście ustałoDlaczego właściwie tęsknimy za tymi, którzy w gruncie rzeczy nie mogą za Nami tęsknić. ... ?
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny!
Mam do Was pytanie:
Czy zdarzyło się Wam, że test z moczu wychodzi pozytywny (u mnie 4 Check@go z Rossmanna i 2 x Facelle z Rossmanna robione na przestrzeni 4 dni zaczynając od 7dpo). Druga kreseczka super widoczna, pojawia się po minucie i odczyt zrobiony zgodnie z instrukcją nie później niż 10 minut po. A z bety test negatywny i zrobiony dzień po dniu w dwóch różnych laboratoriach.
Dodam, że piersi bolą jak w pierwszej ciąży.
Skołowana jestem mocno.
Jutro powtórzę betę a w pt idę do lekarza, ale chciałam Was podpytać, może ktoś miał podobną sytuację??
Pozdrawiam!
-