Ile testów ciążowych macie w domu? :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hahah nie mam nic od kilku cyklów. Za każdym razem gdy se na niego siknę na drugi dzień mam @
Teraz staram sie byc cierpliwsza i zwyczajnie sobie czekam i powiem wam,z e ta metoda jest najwłaściwsza bo zawsze jest ta nie proszona wredota... -
lussy wrote:hahah nie mam nic od kilku cyklów. Za każdym razem gdy se na niego siknę na drugi dzień mam @
Teraz staram sie byc cierpliwsza i zwyczajnie sobie czekam i powiem wam,z e ta metoda jest najwłaściwsza bo zawsze jest ta nie proszona wredota...
Ja miałam to samo - i teraz już nie kupiłam, żeby nie zapeszać , dopiero jak @ sie spóźni, to pójde do apteki, aptek teraz wszędzie pełno i zawsze można kupić jak będzie potrzebny...
"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same."... -
Nona wrote:Takie tam pytanko z ciekawości i nudów.
Ja przyznam mam 2 takie droższe AMIL płytkowe za 10zł. Ale chyba kupię sobie komplet zwykłych strumieniowych pasków z Allegro
Podpasek i tamponów nie dokupuję na zapas-bo myślę że niedługo już nie będą potrzebne
A podpasek... Zostala mi nowiuska paczkaAnia1986 lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam żadnego i powiedziałam, że nie kupię dopóki mi się @ nie spóźni, a że mam regularną to jak kilka dni będzie się spóźniać będę wiedzieć o co biega i polecę po test Przypomina mi się jak przed dwudziestką chyba ze dwa razy w życiu robiłam test ciążowy z takim wielkim strachem, żeby tylko nie zobaczyć drugiej kreski Ehh, dawne czasy...
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Życie za życie Będzie dobrze, nie wiem jak Wy, ale ja czasem jak zamknę oczy widzę moje dziecko. Już na mnie czeka A wracając do tematu testów- nie wiedziałam, że w ogóle można je kupić na allegro. I to po fajnej cenie Na pewno skorzystam.
-
ja mam 10 bobo-testów... i w sumie zastanawiam się czy to dobrze, bo będzie mnie kusiło...[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
hej dziewczyny. A ja mam 1 w łazience i na 8 czekam, mają przyjść z allegro. Ale jak tak czytam, to może też nie bedę robić dopóki się nie spóźni... Tym bardziej, ze łatwo się nakręcam i niestety wygląda to tak, że jak tlyko poczuję się gorzej kilka dni przed okresem to biegnę zrobić, bez względu na porę i czs od możłiwego zapłodnienia. Szaleństwo Trochę to tak, jakbym próbowała testem wywołać ciażę[/url]
-