Jak Długo staracie się o dzidzie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:My od maja 2012 na luzie, a piąty cykl z mierzeniem temp / obserwacją śluzu / badaniem szyjki / testami owu. Z góry dałam sobie 6 cykli "cierpliwości", potem może się zbadam.
O to my podobnie:) Już powoli trace cierpliwośc i chyba zapiszę się do lekarza żeby się upewnic czy wszystko ok -
Ja uwazam ze lepiej sie przebadac po jakims pol roku, u mnie 10 cykl staran, po pol roku zrobilam badania prolaktyny i tsh i wyszli tsh troche za duze 3,75, od wrzesnia biore leki i narazie nie moge tego tsh unormowac , pozim skacze teraz mam znow 3,78. ludze sie ze wlasnie tsh jest powodem tego ze nie moge zajsc, gdybym czekala do roku o tarczycy dowiedzialabym sie pewnei dopiero w marcu a tak juz te pol roku cos tam robie w tym kierunku ale i tak nie jest powiedziane ze to jest wlasnie przyczyna braku ciazy
-
nick nieaktualny
-
ja się staram od maja 2011 i mam już serdecznie dość, chciałabym wrzucić na luz, ale ciężko... ja zanim starałam się o dzidzie się dowiedziałam, że mam za niski progesteron i przez to będzie ciężko zajść, ale, że aż tak ciężko będzie, tego się niespodziewałam
-
My zaczynamy nasz 10 cykl starań. Raz bardziej się przykładamy raz mniej. Raz obserwuje śluz raz nie. Powoli dostaję na głowę, a wiem, że stres tylko pogarsza sprawę. Pytanko. Czy jeśli robicie testy owulacyjne staracie się od razu kiedy ukażą się 2 kreski, czyli owu się zbliża czy może lepiej dzień po?wiara, nadzieja, miłość
-
hej ja pierwszy cykl zaczynam tez mam problemy z tsh pierwszy wynik 3,6 czyli niby norma ale troche za wysoko trafilam na dobrego endokrynologa z poznania zapisal mi letrox 50 biore jakies 4 miesiace i tsh spadlo do 1,47 czyli idealne na zajscie w ciaze bo najlepsze jest podobno ponizej 2 wiec licze ze wkoncu bedzie ok najwazniejsze to znalezc przyczyne i dobrze dobrane leki a wiem ze wiele kobiet ma z tym problem bo maja zle leki i zle diagnozy ja mialam szczesci i trafilam na dobrego endokrynologa czego wam tez zycze