Jak dlugo tu jestescie?i w koncu sie udalo?:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymika1987 wrote:Dziewczyny jestem tu od niedawna..ale zastanawia mnie to kiedy wy bylscie na moim miejsscu..pisalyscie o staraniach, wymienialyscie info z kolezankami..az tu w koncu dwie kreseczki:)
ja jeszcze 2 kresek co prawda nie zobaczylam ale na OVU jestem 3 cykl..
juz niedlugo bedzie termin @ wiec sie przekonam czy beda 2 krechy..rybka lubi tę wiadomość
-
Siedem cykli, w ósmym usunęłam z fochem i przytupem pierwsze konto, olewając wszystko i wszystkich i bawiąc się na całego, żeby dowiedzieć się, że właśnie ten był udany Dlatego wróciłam, ale już nie sama
Ania_84, mika1987, rybka, szpilka, kierzynka, Czarnula87, mała_mi, Ladybird:), KotkaPsotka, Sylvka, Fidelissa lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
6 cykl na ovu jeszcze nie ujrzałam II - no chyba ze na tescie owulacyjnym ten cykl troche odpuszczamy - nie obserwuje si tak bardzo ale kto wie moze własnie bedzie szczesliwy
misiaczk25, Eweloka84, rybka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam ,dziś mija dokładnie 12 miesięcy od kiedy z mężem się staramy o dzidzię....szlag mnie trafia, wszystkie wkoło zachodzą po max 4-5 mscach, a my nadal nic
NAJGORSZE JEST TO,ŻE PODDAŁAM SIĘ,,,,MIALAM WIZYTY U GINEKOLOGA ALE NIE POSZŁAM,BO DOSTALAM @,,,POTEM KOLEJNĄ @,,,,I JESZCZE KOLEJNĄ...
BRAK SIŁ NA TO WSZYSTKO
pozdrawiam serdecznie wszystkie kobietki starające się o dzidzięvanessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPOWINNAM WYLUZOWAĆ pfff łatwo mówić ,mam pracę, ślub, studia, zdrowie, ogromny dom, pomoc teściów, ale oczywiście kurwa do pełni szczęścia ukochane dziecko .....którego nie ma,chyba któreś z nas musi stacić pracę lub coś gorszego,a wtedy dziecko by się pojawiło....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 19:22
-
Dziewczynki 3 mam za Was kciuki:)ja tez sie staram, ale co ma byc to bedzie..jak zaczelam wypelniac ten kalendarz to zastanowilam sie czy ma to sens?na zasadzie ze moze warto dzialac spontanicznie?ale bez wsparcia w postaci Was to chyba byloby ciezko..bo fajnie jest moc zadac komus pytanie, otrzymac na nie odpowiedz i poczuc ze nadaje sie na tej samej fali:)))
Bergo, weronika86, vanessa lubią tę wiadomość