Jak mamy na imię i skąd ten nick :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyu mnie chyba wszystko jasne
na imię mam Agnieszka
a Andzia mówi na mnie mąż
i tu przy okazji powiem Wam małą anegdotkę, że większość sąsiadów mówi na mnie Wandzia - bo źle usłyszeli jak mnie mąż wołał i tak zostało
A skąd się mężulkowi Andzia wzięło - nie mam pojęcia.Konwalia, FeliceGatto, Miriam, mała_mi, inessa, Neyla lubią tę wiadomość
-
Hej ja jestem Monika nie miałam pomysłu na nicka wiec szukałam czegoś w necie..i tak na Pudelku natknełam sie na wpis o Selenie Gomez;) stad mój nick
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 11:03
FeliceGatto, Inga, Miriam, inessa, kierzynka, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juicca a na imię mam Aneta
nick skąd się wziął hmm , juice to sok , chciałam coś z tym , no i tak jakoś wyszło:Pinessa, FeliceGatto, Selena, Miriam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też Agnieszka
a nick? to jeszcze z dawnych czasów.... kiedyś ktoś ze znajomych mnie tak nazwał bo stwierdził że ze mnie taka mała zołza No i tak mi już zostałoszpilka, inessa, FeliceGatto, Selena lubią tę wiadomość
-
Ja mam na imię Natalia. Dlaczego Alma? Bo to moje duchowe imię, pragnę zostać mamą i uwielbiam jabłka, a Alma w tłumaczeniu znaczy MATKA, DUSZA, JABŁKO jednym słowem ten nick zaspokaja wszystkie moje potrzeby
inessa, mała_mi, Strażaczka90, weronika86, FeliceGatto, Selena, Fasia lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Na imię mam Justyna, ale mąż mówi na mnie Myszo. Cyferki to mój rok urodzenia.
lubie twojego szczurka na zdjeciu pani Myszo86!
A ja jestem Kalitria-Magdalena. Kombinowałam i kombinowałam a ze mieszkam na Cyprze i po grecku dzien dobry Kalimera, dobry wieczór Kalispera a dobranoc Kalinihta no to początek już miałam Kali...
A tria chyba z greckiej cyfry 3, chyba bo nie pamietam... trija sie wymawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 11:31
mycha28, mała_mi, FeliceGatto, szpilka, Miriam, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny