Jak mamy na imię i skąd ten nick :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia a nick to baaardzo długa historia ;p ( w skrócie od mojego uwielbienia fishburgerów ;p) i tak zostało wszyscy znajomi mówią do mnie Ryba Ja też 88
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 11:24
FeliceGatto lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 13:31
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 13:31
kasiatoja lubi tę wiadomość
-
aaaa ja witam się, Justyna mam na imię Zauważyłam, że sporo nas tu jest o tym imieniu
a jaskółka, bo od zawsze tego nicku używam, mój ukochany ptaszek którego kiedyś uratowałam jak miał skrzydełko złamane i piosenka "Jaskółka uwięziona" która jest moim numerem jeden, a jeszcze śpiewana przez młodego Cugowskiego...... Mmmm
89 to oczywiście roczniksylwiaśta159, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Witam Dziewczyny
Mam na imię Ewelina-a Ewcia każdy na mnie mówi od zawsze
a 21 samo się jakoś tak wzięło,k-pierwsza literka nazwiska:)
Ja jestem 87 rocznikFeliceGatto lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki, podoba mi się temat więc dołączam. R- mam na imię Renata, P-imię męża. Kiedy byliśmy jeszcze narzeczeństwem moja siostra śmiała się z nas, że Renata i Piotr daje skrót RIP, czyli rest in peace (napis na nagrobkach ). Traf chciał że imię naszego synka to Igor (5 lat), więc skrót nadal aktualny, a +?, bo nadal czekamy na rodzeństwo i kto wie jaka literka zburzy nasz skrót Jestem rocznik 84, o dziecko staramy się 2,5 roku.
PozdrawiamEklerka, Foto_Anna lubią tę wiadomość
It make's me fighter... -
Another - Natalia, a nick? Stąd: Michael Jackson - Another Part Of Me
Sue, FeliceGatto lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."