Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Zozo może jakąś melisę pij na noc? Może pomoże Ci się zrelaksować.
Ja ostatnio też znowu gorzej śpię. Ciągle chce mi się a to pić a to siku,rano Mała kopie mnie po zebrach aż ciężko mi się oddycha.
A tu już dziś zaczynamy 8 miesiącWydepilować się bez lusterka już nie daję rady przez ten brzuchol.
-
Zozo no trochę słabo to wyszło. Mało ma empatii ta Twoja siostra ale z drugiej strony wątpię żeby zrobili sobie dziecko tylko po to by Tobie dopiec. Pewnie po prostu też chcieli i tak wyszło. Nie bierz sobie tego aż tak do siebie.
Teraz dopiero doczytałam resztę. Może ona ma jakis problem ze sobą i ciągle chce z Tobą rywalizować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 08:55
-
Zozo czy ty potrafisz zrobić porządną awanturę? Wydrzeć się i poryczeć na koniec? Bo czasami jak jesteś zawsze grzeczna, łagodna i miła to jest to jedyne co działa. Nie mówię o siostrze tylko matce i głupich tekstach o wyluzowaniu. Ja tak zrobiłam kiedyś w pracy cholera pomogło - odczepili się.
Co do siostry to nawet gdyby starała się długo to powinna wstrzymać się teraz z informowaniem. Ja wiedziałam o mojej że w styczniu zeszłego roku poroniła, w czerwcu byłam w ciąży ale powiedziałam jej dopiero we wrześniu i tylko dlatego że bałam się że dowie się od kogoś innego i będzie jej przykro. -
Wróbel wrote:Zozo siostrę masz taką jak moja czyli empatia na poziomie klocka drewna, ewentualnie płyty chodnikowej. Odseparuj się od niej chwiliwo, wyjedź gdzieś najlepiej jeśli możesz chociaż na weekend.
Lepiej że wie teraz, ma czas na przywyknięcie do sytuacji.
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
A ja uważam Zozo, że po prostu źle odbierasz tą całą sytuację. Przecież Twoja siostra nie miała pojęcia, że poronisz. A czasem tak jest że rozmawiamy z kimś i wtedy pojawiaja sie różne mysli. Moze postanowila, ze jak Ty będziesz w ciązy to i ona , zeby maluchy mogly się razem bawić? Będą w podobnym wieku. Tym bardziej musieli o tym gadac wcześniej z mężem / facetem. Nie wierze, ze ona tak nagle dzisiaj powiedziala "zrobmy se drugie dziecko" i ten stwierdzil ok i zrobili. Gdybyś nie poroniła to byś nei miała do siostry żadnej pretensji. Zapewniam CIę. A że sytuacja jest taka a nie inna... cóż
przykro mi
No ja Cię rozumiem, bo to samo niedawno przechodziłam. Ale starałam sobie to jakoś rozsądnymi argumentami tłumaczyć. Ze przecież to nie wina szwagierki, żeby jej nienawidzić i zazdrościć. Dobrze ze nie musiala przechodzic tego co ja itp. Troche pomogło. Ale swoje trzeba przeboleć. Już wiem, że na żadne chrzciny tam się nie pojawię :>
Multiwitamina lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Wróbel wrote:Czy ja wiem? Czas leczy rany, jakby się jeszcze 3 miesiące wstrzymała to byłoby lepiej.
Po prostu Zozo musi sie wypłakać i jakoś odreagować. Innej rady nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 09:47
Zozo lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱