Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Samosiowa usunęła konto. O_oPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyHej tu Samosiowa myslalam ze nikt nie zauwazy mojego znikniecia z konta zdziwilam sie troszke na plus
Wiec wpadlam na sekunde aby dac o sobie znac i jak wrocimy z mezem do staran to wracam tutaj ponownie dlatego nie chcialam sie zegnac bo pozegnan nie lubie
Dziekuje za Wasze cenne rady jestescie kochane wszystkie :*** madre babeczki
Dalam rade dzisiaj z samochodem w samym centrum Katowic
Apropo Wrobel nie wiem skad jestes ale moja kolezanka poszukuje asystentki stomatologicznej krakow jesli to Twoje okolice to odezwij sie na priv
Czekamy jak wroce to mam nadzieje ze bedziesz juz na innej liscieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2019, 11:20
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Samosiowa - wszystkiego dobrego. Żeby się ułożyło i z mężem i z ojcem
No i wpadaj tu czasem.
U nas już jest upał. Wyszłam z mamą tylko na małe zakupy i musiałam wrócić bo mało nie zasłabłam. Robi mi się słabo na tym słońcu, tlenu brakuje, serce mi zaczyna jakoś dziwnie bić, tak jakoś kołacze. Nie daję rady. Brzuch mam pod cyckami i chyba uciska mi płucaJestem zła bo jest lato, a ja jestem zmuszona siedzieć pod wiatrakiem jak jakaś huba. Nic z tego życia już nie będę mieć przez najbliższy miesiąc. Dobrze, że mała pojechała bo super się bawi, a tutaj by gniła w domu. Sorki za marudzenie, ale mi się ulało dziś
Zbieram cycki w górę, zagryzam zęby, zapodaję wiatrak i biorę się za książkę
Miłego dnia wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2019, 11:45
-
Lavende, mam to samo. Też mam brzuch wysoko pod cyckami i też nie wychodzę dużo
Dopiero pod wieczór mogę. Też nie mam siły siedzieć na tym słońcu. A tu dopiero lato przed nami, jeszcze cały lipiec. Ale damy radę
Lavende86 lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Oo czekamy nie wiedziałam że są takie zagestniki, ja zawsze mam problem z sosem żeby właśnie zagescic, bawię się z tą mąka a efekty marne. A to jest w formie sypkiej?
o tutaj podaję linka
https://www.agamasmaka.pl/2017/01/czym-sa-platki-drozdzowe-nieaktywne.html
ponoć zdrowe więc może i do naleśników by się nadało, ale tego nie wiem, trzeba by w google wpisać i sprawdzićmalutka_mycha lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Samosiek wrote:Hej tu Samosiowa myslalam ze nikt nie zauwazy mojego znikniecia z konta zdziwilam sie troszke na plus
Wiec wpadlam na sekunde aby dac o sobie znac i jak wrocimy z mezem do staran to wracam tutaj ponownie dlatego nie chcialam sie zegnac bo pozegnan nie lubie
Dziekuje za Wasze cenne rady jestescie kochane wszystkie :*** madre babeczki
Dalam rade dzisiaj z samochodem w samym centrum Katowic
Apropo Wrobel nie wiem skad jestes ale moja kolezanka poszukuje asystentki stomatologicznej krakow jesli to Twoje okolice to odezwij sie na priv
Czekamy jak wroce to mam nadzieje ze bedziesz juz na innej lisciepowodzenia!
bardzo bym chciała, ale sama dobrze wiesz jak to jest
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Zozo wrote:Lavende nie ma sie co dziwic doskonale was rozumiem ja rodzilam na samiutki koniec spierpnia i tez grzalo jak na zlosc, ale albo nie pamietam albo fakt ze bylam duzo mlodsza czulam sie dobrze w ciazy. Teraz jestem bez brzucha ciazowego i ledwo dycham, odkurzylam i umylam podlogi a ze mnie sie leje ze juz nic mi sie nie chce, jak stara babcia musialam robic przerwy miedzy odkurzaniem a myciem. Jeszcze zakupy mnie czekaja bo jutro wolne ale za cholere nie chce mi sie isc.
W ogole dzisiaj na tym zakonczeniu stoje i sie poce buzia cala sie swieci co chwile wycieram a stoja kolo mnie nawet starsze mamy na luzie a ja jak zwykle jakbym maraton przebieglateż ledwo się zebrałam i gdyby nie to, że jutro wolne a u nas pusta lodówka, to dzisiaj bym do sklepu nie poszła tylko jutro
Ojej Mycha... ale wierze ze w szpitalu się dobrze wami zajmą. Często tylko straszą. A Ninka ma jakieś objawy? jakieś bezdechy zauważyłaś u niej? Czemu od razu taka diagnoza??Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱