Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPumka odpoczywaj bez kitu w tym roku raz jadlam truskawki
Ja tez sie zgadzam i z Czekamy i Janka
Tak madry Polak po szkodzie ale jeszcze nie mam menopauzy i na przyklad jesli uda sie jakims zajsc to zachowam to w tajemnicy w naszym M3. Tak samo sprawa z in vitro nikt sie nie dowie jesli sie zdecydujemy jesli bedzie taka koniecznosc po co mi potem teksty w stylu wydaliscie na marne pieniadze albo cos innego nie raz uslyszalam tego co nie chcialam i megaaa zaluje osoby obce sa wiekszym wsparciem.
pumka, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry pozwolę sobie się z wami przywitać kiedyś korzystałam z tego forum później przestałam. Staramy się z mężem o drugie maleństwo już bardzo długo około 8 lat między czasie udało się dwa razy Ale niestety ciążę straciłam mamy już 14 letnia córkę z którą udało się za pierwszym razem wyniki ok niby wszystko w pożądku A dzidziusia nie ma...01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
nick nieaktualnypumka wrote:Dla mnie też obce osoby okazały więcej wsparcia niż ci po których się tego spodziewałam. Ale nigdy nie usłyszałam że wydałam kasę na marne. Pewnie bym się wściekła i powiedziała tej osobie co myślę.
Narazie tego nie uslyszalam od rodziny ale juz chyba nie uslysze bo z nikim o naszych staraniach teraz nie rozmawiamy czujemy sid z tym zdecydowanie lepiej bo ciagle slyszelismy ze nie jestemy wyluzowani albo ze jak zdecyfujemy sie na adopcje to sie uda no takie rady ... Dziekuje za te rady
-
Multiwitamina wrote:Hej witaj, zostan na dłużej.
Jakieś leczenie wprowadzone macie ? Wiesz jaki jest powód strat ? Musisz brać hepatynealbo coś w ten deseń?01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
nick nieaktualnyAngela 1108 to chyba ulubiony teskt ostatnio na czasie wez wyluzuj no raczej gdzies jest problem moze zacznij od hsg mialas cesarke jakiz zabieg? Moze jakies zrosty sie porobily.
Multi oczywiscie chcialabym miec relacje dobre z rodzina zawsze uwazalam.ze rodzina jest najwazniejsza. Kontakt sie mimo wszystko zmienil.
Uciekam montowac kuchnie ostatnio ogladalam na tvn style kosmetyczne rewolucje mozna duzo sie nauczyc a jakie salony piekne gdybym nie zostala pielegniarka to mysle ze taka kosmetyczka jest fajnym zawodemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 16:21
-
Multiwitamina wrote:Tu bym nie chciała Ci w głowie namieszać, ale luteine ja np. Brałam żeby wywołać okres w cyklu bezowilacyjnym. Jeśli masz owulacje później może Ci ją zablokować. Czy lekarka o tym wie? Był jakiś monitoring albo coś? Czy to zaufant lekarz? Ja nie jestem i nie znam się , ale wiem że się bierze luteine po owulacji
-
Multiwitamina wrote:No mogłabyś tak spróbować. Nie nie zaszkodzi zaplodnionemu jajeeczku, wręcz pomoże. Plamienia mogą być od wysokiej prl. Polipa albo niedomogi lutainarnej
-
Multiwitamina wrote:Tu to chyba musisz na wyczucie niestety
Ja np. Miałam brać od 18 do25dc . Tylko ja miałam potwierdzony brak owulacji wtedy.
Ilubdniowe masz te cykle ? Może dostaniesz w trakcie brania ... ona nie jest polka , ta lekarka ?