Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Hej dziewczyny, jeszcze w Waszym wątku się nie udzielałam, ale mam pytanie do Was: czy któraś z Was walczyła z wysoką prolaktyną?? Dzisiaj dostałam wynik 3dc 749 a norma = 102 - 496...
Cześć.
Tak. Ja. Idz do gina dostaniesz leki i po klopocie - bardzo łatwo sie to leczy i szybko. -
nick nieaktualnyABI90 wrote:Koniczynka dzięki za odpowiedź mam taką nadzieję że uda się szybko zbić... A leki już trzeba brać cały czas czy odstawione później miałaś?
Po odstawieniu u mnie znow rosła wiec biore caly czas tylko teraz juz mniejsze dawki. Jak zajdziesz w ciaxe to Ci odstawią. -
Czy poziom kortyzolu jest ważny? Żaden lekarz mi o tym nie wspominał a kiedyś miałam bardzo wysoki. Endokrynolog wtedy twierdził że nic z tym nie da się zrobić... To znaczy stwierdził że mam się przestać stresować bo umrę przedwcześnie) matka w szpitalu z podejrzeniem raka płuc i przeżutów) a ty się przestań stresować....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 15:36
-
Sto lat sto lat Koniczynka niech wszystkie twoje troski znikną marzenia wszystkie niechbsie spełnia :*
Dokładnie nie przejmuj się inni co gadają
Multi a to Peszek heh
Właśnie ogarnelam mieszkanie, drugie pranie się pierze. Mój ogląda mecz. Ja odpoczywam aa jeszcze wieczorem idę z moja znajoma na ćwiczenia do parku na sprzetach za oknem upal nie ma czym oddychacKoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
Jedna dziewczyna z wątku czekam na owulacje dokładnie napisała o hormonach Ania chyba wiesz która bo widziałam ze tez tam pisałaś. Ona na tym wykresie napisała ze estradiol i lh robi się na początku cyklu a później w wypowiedzi napisała ze najlepiej robić przy owulacji te dwa to już sama nie wiem.
-
Właśnie te hormony tez musze sobie powtórzyć. Stare nie biorę juz pod uwagę. Powtórzę tez androstedion bo kiedyś miałam wysoki.
-
nick nieaktualnyDziękuję kochane wszystkie za życzenia.
Wy jedne wszystko potraficie zrozumieć.
Peklam przy obiedzie i sie poryczalam...
Mój karmi mnie winem.. Pozalilam sie co uslyszalam od ojca...i ze nic mi dzis nie wychodzi...na allegro sie oszukalam...i sie wkurwilam...od rana byle co to rycze. Oby to PMS...oby to PMS i @ za rogiem.
Wasze zdrówko !❤werni, Adry lubią tę wiadomość
-
Paula tak mi przykro cały weekend trzymałam kciuki żeby się udało wreszcie komuś a tu taki cios ale nie martw się, ważne że coś już drgnęło! Oby następnym razem się udało! My zaczynamy dzisiaj 12 cykl starań także mija rok i nic z tego nie wynika. Chce iść na hsg. Dziewczyny jak wygląda przygotowanie do hsg? Co trzeba zrobić przed? Bo chciałabym pójść i zrobić zanim dostanę się do tej kliniki (do października jeszcze daleko) a tak to już by było o kolejne badanie więcej.
Paula83 lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyHsg wykonuje sie tuz po @ i przed owu.
Co szpital to inne zasady...
Jedni chca posiew..cytologie..ob..crp..a inni np tylko branie antybiotyku 5dni przed badaniem ( unidox, summamed)
Dowiedz sie w miejscu gdzie chcesz robic badanie co potrzebuja.
Najlepiej po @ do badania nie ❤ ale to różnie mówią..glownie chodzi o infekcje.czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Koniczynka ale ten antybiotyk to tak profilaktycznie trzeba brać??Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱