Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMulti a ten probiotyk to jak się stosuje ? Musze iść do apteki,nosz kurwa nie wiem czemu teraz non stop te infekcje mam kiedyś to wg nie miałam z tym żadnych problemów . A wiecie zauważyłam że po tym poronieniu to mam bardziej wilgotno w pochwie co nigdy mi się nie żdażyło zwłaszcza jak nie miałam tej owulki i sluz nawet zauważyłam rano jak wstałam to aż majtki miałam mokre trochę wiec nie wiem co to czy z infekcji?? Laski przepraszam ze tak z rana pisze tu tak .Nie wiem może powinnam iść do giną albo zrobić pośiew?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj kicia. Dieta to najlepsza o niskim indeksie glikemicznym. A co do braku owulacji, to próbowałaś stymulacji?
Werni może spróbuj zrobić teściora jeszcze raz za 2 dni, albo beta jeśli jesteś ciekawa01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny. Poczekam jeszcze chwile. Kilka dni. I znów powtórzę test. Myślę że może przez bromka lub upały mam wysokie tempki. Hm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJest gorzej niż myślałam że jest.
Siedze i rycze.
Nie mam sensu robic hsg, dal mi skierowanie na laparo...i nic poza tym..na @ do 6tyg po histero sie czeka i mam czekać..
W ciaze nie mialam szans zajsc przy takich cyrkach i zrostach...i jest duze prawdopodobieństwo ze jajowody sa niedrozne..szczególnie ten prawy.
Takze dupa pizda chuj...przepraszam ale ja wysiadam mam dosc!!!!! -
Koniczynka nie zalamuj sie. Wiem, ze to zle brzmi zrosty, niedrozne jajowody itd u mnie jeszcze endometrioza. Tez bylam podlamana ale za dwa tygodnie mam laparoskopie i pomimo ze boje sie strasznie narkozy a jeszcze bardziej wynikow to mam nadzieję ze jesli sa ogniska endo to je zalecza jesli zrosty to usuna a jesli niedrozne jajowody to udroznia. Patrze na ten zabieg z nadzieja ze cos to pomoze. Sciskam Cie i glowa do góry chociaz wiem ze smutno i ciezko.
czekamynadzidzie, werni lubią tę wiadomość
-
IssaMelissa wrote:Hej dziewczyny witam się z samego rana. Miłego dnia wam życzę
Koniczynko wszystkiego najlepszego z okazji twoich urodzin. Mało stresów, dużo uśmiechu i spełnienia twoich marzeń, tych małych i tych dużych :-* Kochana tatą się nie przejmuj, może on po prostu ma tak ciężki charakter i zwyczajnie w świecie nie rozumie że cię krzywdzi tymi słowami.
Multi to ja pisałam o dhea. Kortyzol bada się gdy poziom dhea jest za wysoki,żeby sprawdzić czy nadnercza dobrze funkcjonują. Jeśli dhea jest zbyt wysokie, a kortyzol zbyt niski to dochodzi do wypalania nadnerczy. Ja kortyzol miałam ok, więc u mnie zbyt wysokie dhea jest innego pochodzenia.
Adry czuję że wypoczniesz dzięki wysłaniu małej do żłobka. Miło się czyta że ci dobrze. Tak trzymać
Werni ciąża z zaskoczenia to częsty przypadek Ponoć żadna się na ciążę nie czuła, a tempka u ciebie też całkiem spoko. Kciukam za pozytyw &&&&
Dziewczyny mam wrażenie że utknęłam w jednym punkcie ze staraniami. Jak was czytam to wy co chwilę lecicie do gina to na monitoring, to po stymulację, to po badania, a ja stoję w miejscu. Mam się starać bo mi właśnie zbili poziom hormonów i tyle,a efektów niestety brak. Mam nadzieję że kolejny gin coś mi poradzi, ale do sierpnia tak daleko, a ja chyba już nie mam siły czekać. Utknęłam i nie wiem jak ruszyć do przoduPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Multiwitamina wrote:LH 16 normy lab/:
2.4 - 12.6 f. folikularna
14 - 95.6 f. owulacyjna
1 - 11.4 f. lutealna
7.7 - 58.5 postmenop.
FSH 7.8
3.5 - 12.5 f. folikularna
4.7 - 21.5 f. owulacyjna
1.7 - 7.7 f. lutealna
25.8 - 134.8 menopauza
Estradiol 33.07
12.5 - 166 f. folikularna
85.8 - 498 f. owulacyjna
43.8 - 211 f. lutealna
0 - 54.7 meno
Kortyzol jutro
YMm...PCOS? bo się nie znam na tym?
TSH mU/l 1.910
0.25 - 5 Eutyreoza
do 0.15 Nadczynność
od 7 Niedoczynność
FT3 pmol/l 4.82 4.00 - 8.30
FT4 pmol/l 14.08 10.60 - 19.40
Koniczynka, nie martw się, idź na laparo, pousuwają CI te różne syfy które tam masz i się wreszcie uda!!! Odetkają Cię i zaczniesz starania z nową nadzieją! zobaczysz nie ma się co martwić! Ważne, że idziesz do przodu, a nie tak jak niektóre z nas stoją w miejscu póki co!Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱