Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
NowaJaaa wrote:Lavende w grudniu na poczatku w tym roku juz chyba ogarnę a potem dołożę tylko choinkę i bedzie ładnie 🙂
A woski z yankee candle to u mnie hit. Są tam takie świąteczne zapachy. Robią klimat w domu. Mój ulubiony zapach na święta od nich to Red Apple Wreath. Pachnie obłędnie. -
Lavende uwielbiam woski z Yankee!!! Na święta u mnie króluje Christmas eve! Lubię tez angel wings, a latem Pink sand!
Lavende86 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Lavende może i wkrecamy sobie 😆 u mnie to nie jest co chwilę, dlatego teraz właśnie tak narzekam bo już dawno nie było tak że Mała mi płakała a ja nie wiedziałam jak ją uspokoić. Ale w sumie co to za różnica jaki jest powód tych gorszych dni Może dziś będzie już lepiej.. Póki co czekam w poczekalni u dentysty
Ja powoli myślę o prezentach. Jak zwykle nie mam pomysłu co kupić mężowi... A wy macie już pomysły?Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
W sumie nigdy się nie zastanawiałam z jakiej firmy kupuje świeczkę, muszę obczaić te co polecacie. Ja bym chciała ogarnąć trochę bardziej mieszkanie, może do końca listopada by mi się udało i wtedy też już bym coś wyciągnęła. A choinkę daje tak tydzień przed wigilia już.
A o prezentach nawet nie mówcie, jak ja nie cierpię na siłę wymyślać. Są osoby którym od razy wiem co kupić, no ale teść i teściowa to słabo. A w tym roku idziemy na wigilię do jego rodziny gdzie jest cała ferajna. Mam nadzieję że uda nam się dołożyć do prezentów i nie będę musiała wymyślać. -
NowaJaaa wrote:Lavende uwielbiam woski z Yankee!!! Na święta u mnie króluje Christmas eve! Lubię tez angel wings, a latem Pink sand!
A z zimowych to jeszcze Season of Peace - pachnie jak mroźny poranek 😁 Ach, chyba dziś coś zapalę bo mam w szafie jeszcze kilka.
-
My z Mężem po slubie zrezygnowaliśmy z prezentów, zbieramy na wyjazdy/wakacje, a i tak największym szczęściem i prezentem jestesmy my sami dla siebie! Ale to nasza filozofia 😉Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Maz ok
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Frida91 wrote:Lavende może i wkrecamy sobie 😆 u mnie to nie jest co chwilę, dlatego teraz właśnie tak narzekam bo już dawno nie było tak że Mała mi płakała a ja nie wiedziałam jak ją uspokoić. Ale w sumie co to za różnica jaki jest powód tych gorszych dni Może dziś będzie już lepiej.. Póki co czekam w poczekalni u dentysty
Ja powoli myślę o prezentach. Jak zwykle nie mam pomysłu co kupić mężowi... A wy macie już pomysły?Frida91 lubi tę wiadomość
-
Mycha - ze świecami trzeba uważać. Ja nie byłam świadoma tego, ale te tanie świece ponoć jak się palą to emitują bardzo szkodliwe dla dróg oddechowych substancje. Coś jak spaliny czy smog. W Tv kiedyś o tym mówili i potem poczytałam o tym więcej bo jak mówię, u mnie świece był czas że codziennie były palone. Przy tych sztucznych powinno się mieć okno uchylone i nie są wskazane przy dzieciach. Szkoda że te naturalne są drogie 🙄 No ale...
Kumpela sama kupuje wosk i robi świece sojowe zapachowe w słoikach. Bardzo fajne i naturalne. A roztopiony wosk można używać nawet do masażu 😉malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Mycha ale my nie robimy w rodzinie prezentów, wiec luzik.
Lavende jak masz jeszcze ładne woski z Yankee to daj znać!
Potwierdzam masaż świecą tzn gorącym woskiem jest boski! Robimy sobie z Mężem 😁malutka_mycha, Lavende86 lubią tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Maz ok
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Lavende86 wrote:Mycha - ze świecami trzeba uważać. Ja nie byłam świadoma tego, ale te tanie świece ponoć jak się palą to emitują bardzo szkodliwe dla dróg oddechowych substancje. Coś jak spaliny czy smog. W Tv kiedyś o tym mówili i potem poczytałam o tym więcej bo jak mówię, u mnie świece był czas że codziennie były palone. Przy tych sztucznych powinno się mieć okno uchylone i nie są wskazane przy dzieciach. Szkoda że te naturalne są drogie 🙄 No ale...
Kumpela sama kupuje wosk i robi świece sojowe zapachowe w słoikach. Bardzo fajne i naturalne. A roztopiony wosk można używać nawet do masażu 😉Lavende86 lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:A jak to później zmywac?Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Maz ok
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Ja też nie zwracałam aż tak uwagi na te świece. Kupowalam pierwsze lepsze. Chociaż lubię naturalne z pszczelego wosku bo pięknie pachną. Lubię też kominek zapachowy, z naturalnymi olejkami eterycznymi
Nie miałam tych świec o których piszecie, ale ceny są kosmiczne Mój mąż by mnie chyba wysmial jakbym kupiła świeczkę za stówę! A na dlugo to chociaż starcza?Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
My też jedziemy do teściów i też nie mamy pomysłu... Też wolalabym nie kupować i sama nie dostawać bo też nie lubię nietrafionych prezentów które potem leżą nieużywane.
Ogólnie lubię robić prezenty ale jak wiem czego ktoś potrzebuje albo o czym marzy. I lubię kupować na spontanie a tak to nigdy nie mam pomysłu.malutka_mycha lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Lavende season of prace tez chyba miałam i lubiłam. Tez cherry blosom, generalnie jak cos kupie i mi sie podoba, to kupuje ponownie. Chodzę wąchać do sklepu stacjonarnego a zamawiam przez internet bo jest dużo taniej.
U nas Mycha luz, było juz i jedzienie przed 😁 staramy sie bawić koncertowaniem zeby nie było cały czas tak samo, ale to my, jak komuś pasuje inaczej to szanuje 🙂 nie namawiam, bo to trzeba czuć 😉Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Maz ok
Czekamy na Dziewczynke 😍