Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Owa kot teściów też mi się kładł na brzuchu jsk jezzcze brzucha nie było widać.
Multi biedna, czujesz u siebie katar też? Bo chaotycznie napisałaś.
Ja prdl jeszcze ani pół godziny nie spałam. Mały zjadł 200 o 23ciej a od północy już się ruszał. Przed 2gą obudził się i zaczął dadować machać rękami nogami. Dostał czopka w tyłek i mleko 170. Może w końcu łaskawie zaśnie. Nie ma to jak iść spać o 3ciej bądź 4rtej. 😭 Co on tak mało śpi, przecież ta jego drzemka wieczorna to było tylko pół godziny. Jest jakby był na dopalaczach. Nie pozwole mu spać w dzień dłużej niż godzina i ostatnia drzemka przed 18 maks 20 minut. 🤷♀️
W następnym tygodniu zaczne dawać warzywa i kaszki mimo że "nie wykazuje gotowości do rozszerzania diety" tj nie siedzi z podparciem,wypycha językiem łyżeczkę. No nie wiem jak to będzie ale moje mleko już mu nie starcza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2019, 02:18
-
Mycha też masz przerąbane biedna A Nina się nie zaraziła?
Pospałam ale jeszcze się budził, już nie wiem ile razy Szumisia włączałam żeby spał, chyba dwa. Teraz się wierci ja boję się ruszyć ale muszę iść odciągnąć. On każdy szmer słyszy i się budzi. Niemożliwe żeby był wyspany po takiej nocy. Jakieś 4h spałam z przerwami od tej 3ciej. Mam nadzieję że jeszcze pośpi i odeśpię.
-
Owa tylko podejdź do tematu tej Bratowej z głowa... nie tak jak nasi „Przyjaciele” którzy udają, ze nie ma ciąży... po prostu Im powiedz, ja sie zawsze ciesze z ciąży innych!!! Najgorzej jakbym wiedziała, ze ktoś boi sie mi powiedzieć albo ukrywa... heh
Multi nie, ten tydzien jest pod tym katem zły... od niedzieli nic... i do niedzieli raczej tez nic... takze cieżko widac nam idzie robienie dziecka 😂😂😂 zdrówka dla Was Dziewczyny i Rodziny.
OwaOrzeszkowa lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Arienka to ona zaraził nas. Tylko jej luźne kupy zwalalam na zęby. Ale po niej nic nie widać, już dzisiaj nawet normalne kupy ma. Ja już też się w miarę czuje a mąż do teraz biega
Właśnie polozylam Nine na drzemke i sama się kładę, muszę odespac noc. -
Zozo współczuke ospy.
Multi on już wcale duzo nie śpi w dzień. Śpi tak koło 11, 12 do 13. Potem na spacerze jak odbieram Bartka to jakieś pół godziny. Potem koło 18 też tak 40 minut.
Teraz mi tylko 100 wypił, ja jestem nieprzytomna. On po takiej nocy wyspany a spał z przerwami może z 5h.
-
Promyk też taką miałam i też panikowałam na ten temat sle żaden lekarz nic nie stwierdził.
Orzeszkowa u mnie koty też wiedziały. Jeden na brzuch się pakował a drugi bardzo ostrożnie do mnie się zaczą zbliżać. Fretki też wiedziały - jedna na pewno bo bardzo dokładnie mu brzuch obwąchiwała. Myślę że słyszała bicie serduszka.OwaOrzeszkowa lubi tę wiadomość
-
Zozo wrote:Ja mialam ospę w dziecinstwie jakos tez w wieku tak jak moja. Ale chyba mozna zalapac drugi raz cos mi sie tak kojarzy ale pewnie zadko sie to zdarza .
-
Nastusia spała mi w ramionach, ja siedziałam na fotelu i klikałam forum. Nagle w polu widzenia pojawiła się mała stupka w czerwonej skarpetce i zrobiła pac w tablet. Odwracam głowę i widzę że ktoś się obudził i z psotnym wyrazem pysia zaczą broić. Mówię: hej kochanie, wyspałaś się? A ona patrzy na mnie i się śmieje
Lavende86, Zozo, Multiwitamina, OwaOrzeszkowa, Promyk89, czekamynadzidzie, Beatrix_ lubią tę wiadomość
-
Zozo wrote:U nas chyba ospa ajć kiedys to musialo nastapic. Jade mała zajestrowac
-
Owa - może uprzedź brata jakoś trochę wcześniej żeby przygotował bratową na wieści. Niech może jej wyjaśni, że Ci przykro, że wiesz jak się czuje itd. Nie musi nic mówić rodzicom. Ja na miejscu tej bratowej byłabym pewnie zdołowana mimo, że wiadomo, że to też radość.
-
Lavende ale stataczka stataczce nie jest równa.. ja bym wolała dowieziec sie ze wszystkim bez takiej „bariery ochronnej” i stygmatyzowania.. ale to ja...Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Kurczę, mam mieszane uczucia. Dzwoniłam do apteki. Debridat w całości wycofany 🤦♀️ Nie wiadomo kiedy w ogóle będzie. Boję się dawać ten co mam. Niby powiadomili tylko że "ryzyko ciała obcego". Co to do ..uja pana oznacza? No nie dam mu. A teraz każde jego marudzenie to wydaje mi się, że przez brak syropu. Mam wrażenie że mu gorzej. Więcej mu się cofa kwas i jest bardziej marudny. Ech... trochę mnie to martwi. No ale co zrobić... Jakoś musimy dać radę. Ten refluks to jest straszna dolegliwość.
Najlepsze, że w nocy coś mi się powalilo i dwa razy pod rząd, godzina po godzinie go nakarmiłam. I on zjadł wszystko 🤦♀️ Oszukał mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2019, 10:15
Multiwitamina, Beatrix_ lubią tę wiadomość