Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo i obudzilam sie i myslalam ze fsktycznir mam bo tak dziwnie mokro i w nocy tak na @ bolało - głównie krzyż i teraz tez czuje sie obolała..nie wiem czy yo macica, czy jajniki..chyba wszystko...
Tak sobie mysle ze moze już Bromek pomógł, obnizyl prl i chop siupwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMialam to gowno i wiem co to znaczy..petla na szyje i do dzis jeszcze chyba ponosze skutki..
Zaczelam miec nadzieje ze laparo pomoze...albo ze zdarzy sie cud... Nie wiadomo czy sa niedrozne..sie okaze...a poki co zyc jakos trzeba.
Na @ poczekam..potem na kolejna owu i sie okaze czy histero pomogla..z jednym droznym tez sie moze udać..
werni, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Haha, mi się dzisiaj śniło że poszłam do tej kliniki, na tą wyczekiwana wizytę. Pani w recepcji bardzo miła mówi mi że nie mogą mnie przyjąć bo mam @. A ja jej mówię że nie, że dopiero wczoraj owulacje miałam (nałożył mi się z wczoraj bo prawdopodobnie miałam). I powiedziałam że pójdę do łazienki, wrócę z szystymi majyltkami i jej udowodni. A tam faktycznie krew była. I skąd ta babka to wiedziala?! Ona tylko na mnie spojrzała. Masakra jakaś
Tylko nie wiem czy to prorocze nie będzie bo jeżeli w pt/sob miałam owu to 6/7 powinnam dostać @. A 5 mam wizytę. Szlag. I nie wiem czy już przekładać czy liczyć na cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie tak jak tempka wysoko.
Multi na pms to jestem drazliwa mam ochotę na słodkości i bolą mnie wtedy piersi a teraz nic nawet cycki mnie nie bola.Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hm może faktycznie ze przez bromka mnie nie bola ale biorę go od niedawna i w małych częściach. Hm w tym cyklu nie bylam na monitoringu to nie wiem dokładnie kiedy mógł być ovu. Ale cykle mam regularne malpa przychodzi w 28-30dc.
-
Ja dziś zdycham. @ rozkręciła sie na maxa.
Leżę pod kocem i nic mi sie nie chce. Zdążyłam juz zjeść ciastko i żelki haribo:D Musialam odpuścić sobie siłownię
Jeszcze ta pogoda jest taka nijaka. Rano warczałam na mojego biednego faceta, który pojechał po świeże bułeczki na śniadanie. Co te hormony wyprawiają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 12:49
mkwia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KoniczynkaNaSzczęście wrote:Rodzina reki by nie przylozyla...sa przeciwnikami ivf...
Jedyne co bym pewnie uslyszala to to, ze moga sie pomodlic...
Tez jestem wierzaca...ale wkurza mnie takie podejście..
Laparo pokaze mi wszystko...mam nadzieje ze chociaż jeden bedzie drozny...
Nie wykluczam zupełnie ivf...ale znam nasze możliwości.
to trzymam mocno kciuki, żeby laparo rozwiązała problem :*Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Wierni jutro testujesz?
A ja mam mega problem żeby coś ugotować. Endo zapisał mi glucophage i od tego czasu mój apetyt poleciał na łeb na szyję. A oprócz tego powinnam stosować dietę o niskim Ig. I jak sobie policzyłam ile jem dziennie kalorii i jaki mam podział tłuszczu, wegli i białka to wyszlo na to że jem tylko połowę tego co powinnam. A przy niedoczynności tarczycy to niedobrze Cały dzisiejszy dzień siedzę w przepisach i próbuje to rozpisać. Masakrawerni lubi tę wiadomość