Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
I zamówiłam wagon pasków z węglem aktywnym z ali express. Kiedys, kiedyś zamówiłam i tak przeleżało... od nowego roku wzięłam się porządnie za facjende i czyszczę nochal z wągrów. Szkoda gadać ile tego miałam, po 4 użyciu widzę zadziwiającą poprawę
Szkoda, że nie można tego codziennie używać, bo niesamowicie mnie kręci ile tego wychodzi
hahaha, gorąco polecam
-
Hahaha pokarz Adry te paski co zamowilas, wlasnie sie wkurzam ze mi tez tego wyskakuje dziadostwa
Ja jestem jak najbardziej za zebys sprzedwala swoje „zabawki” jestem pierwsza w kolejceAdry lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Zozo wrote:Hahaha pokarz Adry te paski co zamowilas, wlasnie sie wkurzam ze mi tez tego wyskakuje dziadostwa
Ja jestem jak najbardziej za zebys sprzedwala swoje „zabawki” jestem pierwsza w kolejceAdry lubi tę wiadomość
25.11.2019 pozytywny test:)
26.11.2019 - Bhcg 87,88;)
28.11.2019 - Bhcg 295,92;)
03.12.2019 - Bhcg 2924,65;D
12.12.2019 - 💓
27.01.2020 - USG prenatalne, Orzeszek ma 7cm2mm;)
26.02.2020 - synek😊 18cm "wzrostu", waga 200g ❤️
24.04.2020- 34cm i 1kg wagi❤️
07.08.2020- Synku witamy na świecie! 3850g i 54cm🥰
24.10.2022 pozytywny test, Bhcg 66,78;)
28.10.2022 Bhcg 739,46;)
23.01.2023 17cm i 190g pięknego chłopaczka🥰
24.02.2022 27cm i 500g 🥰
-
Multiwitamina wrote:A jak się ogarniacie? Mała dużo śpi mało? Jest aktywna ? Pelza co już? Z dzieckiem jest męczące ale może być fajnie . Ja się już przyzwyczaiłam
Pelza cały czas, dziś położyłam ją na macie a po chwili była już w połowie pod kanapą 🤣 Na razie do tyłu zasuwa. I ładnie już się podpiera na prostych rękach i na kolanach.
Nie jest źle ale czasem brakuje pogadać z kims bo ile można gaworzyc i śpiewać jakieś glupotyMultiwitamina, Adry lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Multiwitamina wrote:To najgorsze właśnie . Ja często mojego molestuje że się stęskniłam, ale wiadomo z kolegą jest , nie wypada dupy zawracać A czasem jak dziś wogle nie mamy kontaktu bo ma tak ciulowo zaplanowane. Młody też od wstecznego zaczynał, długo dość. O dziś też pierwsza drzemka spał 40 min sam A 20 dosypiał wtulony . Jak się budzi z płaczem to znaczy że jakiś sen i jeszcze by pospał .
Też mało czasu mamy dla siebie.
Moja właśnie też taka przytulasna do spania, ostatnio jak ten skok chyba jej się zaczął to większość nocy śpi przy mnie i budzi się nawet jak wstaje do łazienki... Śpi na początku w łóżeczku ale potem jak juz sie budzi to ją biorę do siebie. Musi się tulić albo wisieć na cycu, wtedy jest szczęśliwa. A ja wolę już spać niewygodnie ale chociaż spać niż ciagle ja odkladac i brać znowu. Na szczęście już poza spaniem może chwilę sama się pobawić to wtedy mogę coś porobić, ugotować czy ogarnąć z grubsza, oczywiście nie za długo.Multiwitamina, Adry lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ja też jestem za!!
Multi no właśnie chyba musimy się przenieść do innego pokoju. Większość czasu spędzałyśmy u niej na macie, w pokoju gdzie jest kanapa ja zawsze siedziałam jak młodej jeszcze nie było. Ale chyba przeniosę dywan i zabawki bo to faktycznie jedyne miejsce. A mnie już ręce bolą, bo najpierw się wspina a później chce na rączki po czym się wygina na wszystkie strony i weź ja utrzymaj. Jutro idę ja zwazyc i mierzyć, już dawno nie byłyśmy, bardzo jestem ciekawa.
Frida dlatego ja chodzę często do rodziców, z siostrą i babcia się widuje bo faktycznie idzie oszaleć. Gdyby nie nasze cholerne państwo to miałabym bombowy pomysł na biznes. Nie ma czegoś takiego w naszej okolicy. Coś ala klub malucha ale nie ze się dziecko zapisuję na cały rok, tylko masz akurat czas i ochotę i wpadasz na dwie godzinki. Są mamy z innymi bomblami więc możesz pogadać a dzieci się bawia. Te małpie Gaje są dla starszych dzieci, place zabaw w lato też. Więc myślę że popyt by było. No ale sanepid, przepisy itdFrida91, Adry lubią tę wiadomość
-
Ma taką duża drewniana kostkę manipulacyjna która jest też pchaczem ale t9 faktycznie nie ten etap. No i w ogóle ma teraz moment że tylko ja, nie wiem jak funkcjonują te toksyczne matki które specjalnie uniezależniają od siebie dziecko. Muszą być w ch*j zmęczone.
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Też sie dziwię ze ktos lubi tak się alienować. Ja to jak w weekend ktoś do nas wpada do małą wciskam mężowi żeby wreszcie w spokoju sobie popitolić z koleżanką i to najchętniej na inne tematy niż dzieciowe. Najlepiej to mieć jakieś bliskie sąsiadki w podobnej sytuacji
Ogólnie to i tak planuje 2 lata być z małą w domu ale mam nadzieję że poznam kogoś i już nie będziemy tak siedzieć same tylko a to na plac zabaw a to do teściowej itp.itd.malutka_mycha, Multiwitamina, Adry lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida91 wrote:Też sie dziwię ze ktos lubi tak się alienować. Ja to jak w weekend ktoś do nas wpada do małą wciskam mężowi żeby wreszcie w spokoju sobie popitolić z koleżanką i to najchętniej na inne tematy niż dzieciowe. Najlepiej to mieć jakieś bliskie sąsiadki w podobnej sytuacji
Ogólnie to i tak planuje 2 lata być z małą w domu ale mam nadzieję że poznam kogoś i już nie będziemy tak siedzieć same tylko a to na plac zabaw a to do teściowej itp.itd.więc jeszcze tylko z 3 /4 miesiące
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Zozo wrote:Hahaha pokarz Adry te paski co zamowilas, wlasnie sie wkurzam ze mi tez tego wyskakuje dziadostwa
Ja jestem jak najbardziej za zebys sprzedwala swoje „zabawki” jestem pierwsza w kolejce
https://pl.aliexpress.com/item/32811638377.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.19c55c0fRrYZDj -
Multiwitamina wrote:😂 właśnie ja dziś sobie zrobiłam maskę z tego .
Kurczę nie pamiętam żebym miała bale w przedszkolu;) ale były choinki z coś pracy i mega paka słodyczy od Mikołaja
u mnie co roku były balemam masę zdjęć, zawsze byłam księżniczką i zawsze strój szyła mi mama
-
Mycha pomysł naprawdę super. Powinnaś się bardziej zagłębić w temacie, może nie jest aż tak ciężko. Klubiki malucha nie mają aż takich obostrzeń jak żłobki, może serio dałoby się coś takiego otworzyć, chętnie wybiorę się z moim kolejnym hipotetycznym dzieciątkiem :PP
ja Was bardzo rozumiem, jak siedziałam w domu to też myślałam, że oszaleję, w ogóle jak sobie przypomne tamten czas to byłam taka spięta i bałam się cokolwiek robić dłużej bez dzieckana szczęście wyleczyłam się z takiego czegoś i jak mi się trafi drugi raz to będę się częściej puszczać tu i tam
hahaha
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Frida, możesz dzwonić do mnie
tylko, że ja zazwyczaj coś jeszcze robię w trakcie rozmów, to może być wesoło, za to jak chce spokojnie z kimś porozmawiać, to jak mała zaśnie schodzę do samochodu na parking (jak jest ciepło to spacer, ale ostatnio pizdzi, wiec siedze w aucie) i dzwonie po ludziach.
Na bank przynajmniej jeden sąsiad, który mnie widział, zastanawiał się co tam robie siedząc i nigdzie nie jadąc a potem wysiadam i wracam do domuProwadzę wtedy różne obserwacje np. jeden sąsiad chyba jakiś lewy interesik prowadzi, bo klientela podjeżdża po towar
.
Uprzedając pytania.... nie umiem po cichu prowadzić rozmów życia... w aucie hulaj duszaFrida91 lubi tę wiadomość