Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeju kochana Arienko bardzo mi przykro,przytulam Ćię i jestem z tobą myślami,ja miałąm podobnie mi też nie rosło już pod koniec i beta drastycznie mi spadłą także już miałam 75 będzie dobrze odpoczywaj następnym razem nam się uda wierzę :*
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Arienkas83 wrote:Na USG nie ma postępu, powinno rosnąć 1mm na dobę a nie na tydzień. Lekarz nie ma wątpliwości.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
Właśnie wyszlam od ginki. Na wyniki powiedziała ze ogólnie dobre. Pytała się czy mój pali to powiedziałam ze tak. To jakby przestał by się ruchliwość polepszyla. Zrobilam tez posiew. Powiedziałam ze chce zrobić hsg. Ale to badanie akurat jest w moim mieście rodzinnym w klinice. Za 7 dni mam odebrać wynik. Jak dobry wyjdzie to mam napisać jej smsa. Jak zły to ma mi dać lek. Dala mi też receptę na maść.
-
nick nieaktualny
-
Arienkas trzymaj się Przesyłam uściski. Ciężko napisać cokolwiek pocieszajacego w takim momencie
Mnie dziś prawie złapał dół, ale zajęłam się robota i jakoś daję radę. Stwierdziłam, że muszę się czymś zająć bo zwariuję więc kupiłam trochę kwiatów na targu i posadziłam na balkonie (wiem, dziwna jestem, ale to mi pomogło). Sprzątałam też i gotowałam... Wszystko żeby nie myśleć. Mam zamiar trochę podrasować wystrój mieszkania i coś trochę pozmieniać - lubię takie rzeczy. Muszę skupić się na innych rzeczach, nie na prokreacji bo już mam dość. Czas przed okresem jest najgorszy. Nie mogę odgonić myśli, że to na nic i nigdy się nie uda. Tak... Taki słabszy dzień. -
Multi wczoraj mój powiedział sam z siebie ze chce rzucić palenie ale nie całkiem. Chce spróbować z elektrykiem. Gdzieś czytałam ze przed hsg robi się posiew. Gince tylko wspomniałam o hsg a ona to zrobimy posiew. Ale mam obawy co do wyniku. Ma być za tydzień. Przepisała mi też maść po okresie żebym stosowala.
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
a u mnie taka dziwna sytuacja:
wczoraj zaczęły mnie boleć te cycki (przypomniało im się ), zrobiłam dzisiaj rano test znowu (mam obsesję, to już 3 w tym cyklu!), wiadomo co wyszło brzuch mnie nie boli, czasem lekko coś tam da o sobie znać. Dziś zaczęłam leciuteńko plamić - już myślałam, że po całej mojej nadziei, ale... nie rozchulało się jak na razie. Majtki czyste jakby taki śluz lekko ciemniejszy tylko. Zobaczymy co jutro. Najgorsze jest to, że źle spojrzałam w kalendarzyk. Miesiączka mi wypada w środę, a nie dzisiaj dobra jestem to chyba przez ten remont jeszcze w tym tygodniu idziemy na wesele :>
Multi, trzymam kciuki za Ciebie, żeby ten pęcherzyk zaskoczył!!!!!!Multiwitamina lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
KoniczynkaNaSzczęście wrote:https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/laparoskopia-z-chromotubacja,16199.html
.....
I czy to powód, żeby tego nie wykonywać? Zawsze trzeba próbować. Ja bym rozumiała, jeśli szansa na uzyskanie drożności wynosiłoby 3%, że nie ma sensu wykonywać. Ale 20% to jest dużo.Beatrix_, Multiwitamina lubią tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Zachcianek brak, mdlosci brak. Objawów brak Troche pobolewaja piersi przy dotyku i swedza. Poza tym nic. Czasem zaboli brzuch. Bety nie powtarzalam wiec w sumie nie wiem nic. Czekam cierpliwie na usg.
Nawet nie wiem czy tam sie cos dzieje
Mialam mocne bole brzucha na początku i trzy dni brazowych plamien... ZobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 09:27
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość