Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też ścielo, po 9 spałam. Temperatura baaardzo spadła, nie wiem dlaczego. Do tego śluz jest zabarwiona mini ilością plamienia tak się zastanawiam czy nie zrobić sobie dzisiaj jeszcze raz proga, może to niedomoga
Multi ja nawet tego zyganka Ci zazdroszczę
Multi na innym wątku o soku z aronii pisałaś, możesz przybliżyć temat? Mamy wielki krzak ale babcia nic nie mówiła że będzie to mrozic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 08:23
-
malutka_mycha wrote:Mnie też ścielo, po 9 spałam. Temperatura baaardzo spadła, nie wiem dlaczego. Do tego szyjka się podniosła i delikatnie otwarta a śluz jest zabarwiona mini ilością plamienia tak się zastanawiam czy nie zrobić sobie dzisiaj jeszcze raz proga, może to niedomoga
Multi ja nawet tego zyganka Ci zazdroszczę
Multi na innym wątku o soku z aronii pisałaś, możesz przybliżyć temat? Mamy wielki krzak ale babcia nic nie mówiła że będzie to mrozic.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
czekamynadzidzie wrote:ja też od razu przy takiej tarczycy dostałam Letrox 50. Wiesz co Beatrix miała chyba podobny wynik co Ty i też dostała jod, który nic nie pomógł. A potem zmieniła endokrynologa i dostała od razu Eutyrox, bez zabawy z jodem.
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
-
Beatrix_ wrote:Tak bylo. Samym jodem to sobie mozna Szkoda czasu naprawdę. Mi tylko tsh podskoczylo...Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
czekamynadzidzie wrote:Beatrix czy mi się wydaje czy Ty po tym Eutyroxie za chwile zaszłaś?
-
Beatrix_ wrote:Nie wiem czy to mialo wplyw ale rzeczywiście bylo tak ze w maju mi zeszlo do 1.6 i w czerwcu sie udalo. Chociaz czasem sie zastanawiam czy to nie to ze i tak mialam termin laparo i bylam przekona ze sie nie udaPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Adry wrote:no co zrobić, nawet w nocy mi się śniło jak mi mówili, że jestem bardzo otyła sama się do siebie smiałam.
U mnie dzisiaj burzowo, nie chce padać na zewnątrz to sobie ze starym piorunami w siebie porzucaliśmy i od razu atmosfera mroźniejsza.
Pewnie jeszcze ze 20 razy zmieni mi się avatar, ale tak to jest jak człowiek do zdjęć siądzie i wszystkie mu się podobająPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Multiwitamina wrote:Scieło mnie wczoraj. No niezły wieczór. Trzeba się przyzwyczaić.
Ponoć moja matka że mną żygała jak kot tolerowała tylko bułki z serem i ogórki. Pierwszego nie tkne do dziś, drugie uwielbiam ;p -
Jeszcze powiem Wam ciekawostkę. Gdy kuzynka była w ciąży (jeszcze nie wiedziała co będzie) miałam sen, że będzie miała syna. Powiedziałam to mojej mamie. Po kilku tyg. kuzynka zadzwoniła, że będzie syn Nie mówiłam jej o tym śnie bo stwierdziłam, że to głupota. Potem jakiś czas później gdy jeszcze nawet nie planowałam ciąży kyzynka mówi mi, że śniło jej się, że urodziłam śliczną dziewczynkę i że była jak aniołek. Śmiałam się z tego bo do dzieci mi się nie spieszyło. No i po roku zaszłam w ciążę u urodziłam córkę. Żeby było śmieszniej często ludzie mówili że mała wygląda jak cherubinek bo miała potem burzę blond loczków jak sprężynki i niebieskoszare oczęta. Teraz się śmieje, że rodzina czarownic.
2 lata po tym wszystkim mówie siostrze, że będzie laska bo mdłości itd, a ona na to, że chciałaby, ale wątpi bo śniło jej się, że urodziła chłopca. No i urodziła chłopca
Masakra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 19:02
-
Cześć dziewczyny, chwilę mnie tu nie było. Kiepsko reaguje na te upały i jakoś nic mi się nie chciało - tylko leżeć pod wiatraczkiem i myśleć o zimie. Nie tylko ja wymiotuję na wieczór? Bo ja od tygodnia i właśnie jem kisiel - podobno w obie strony smakuje tak samo.
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Beatrix_ wrote:Dziewczyny robilam dzis proga i wyszedl 37. Czy to nie za nisko na koniec 9 tyg?
4 tydz - 22
6 tydz - 27
8 tydz - 28
10 tydz - 30
12 tydz - 35
14 tydz - 40
16 tydz - 48
18 tydz - 53
20 tydz - 55
z innego wątku dziewczyna napisała, że dostała karteczkę od ginekologa i sobie zapisałam z myślą, że mam nadzieję, że kiedyś i mnie się one przydadzaPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Hej Dziewczyny.
Lawendo, bardziej by wszyscy chcieli chłopaka, ale biorę co Boźia da nie wybrzydzam. Z córeczki też będę się cieszyć. Na razie cieszę się z samych wymiotow, bo znak że rośnie.
Adry to fajna gratka mając tyle brzdąców , gorzej z ich pilnowaniem haha a mąż jak zareagował?
Wróbel to aż tak? Spróbuj z herbatą z imbirem i ja mam teraz zapas kukurydzianych pałek, bo ponoć nie można głodnym być, bo jest gorzej.
Beatrix napisz SMS do giną, ale nie wydaje mi się że coś złego się dzieje. Ja sprawdzałam raz i nawet się nie denerwuje
Czekamy właśnie jak tam nic się nie zwolniło?
Mnie wczoraj zmiotło o 19. Obudziłam się raz po 20 umyć zęby, zapytać czy mąż nie chce pifikac - nie chciał to poszłam spać i przespałam do 6 dziś. Wczoraj byliśmy w Rzeszowie cały dzień może temu. Ale dostałam od męża buciki hihi. Teściowa antybiotyk i od razu metronidazol, bo jeszcze dobre 4 tyg będzie. Bardziej ja te antybiotyki osłabia niż coś..
Dziś jedziemy na urodziny do chrzesniaka męża. Młody coś już z 5 /6 lat kończy. Nawpierdzielam się tortu haha kupiliśmy mu samolot. On lubi takie gadżety. To czołg to jakaś ciastoline to coś. Nic drogiego nigdy nie bierzemy, ale staramy się żeby było takie spoko do zabawy pod jego gust
Dziś weszłam w 7 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 07:02
czekamynadzidzie lubi tę wiadomość
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Beatrix_ wrote:O dziękuję. Moze jest ok
Czekamynadzidzie udalo Ci sie z ta klinika?
Dzwoniłam przez tydzień co drugi dzień, nie było nic wolnego i później dopadły mnie wątpliwości czy to nie za wcześnie. No stwierdziłam że daje sobie spokój i poczekam do tego października. W październiku będzie to koniec 7 cyklu więc
już coś więcej no i zobaczymy
Przeglądałam mój kalendarzyk i zauważyłam że co miesiąc trafiamy w owulacje, zawsze jest co 2 dni od 11dc (ja mam owu między 12 a 14) więc na pewno to nie jest kwestia ominiecia jak u niektórych par bywa. No nic zobaczymy. Może coś z tymi jajowodami nie tak? Cholera wie idę na posiewy w środę. Na to czego nie mogłam się doprosić od poprzedniego doktorka. Chlamydia, mycoplazma, ureaplazma. Wiecie że na to się czeka prawie miesiąc?!Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱