Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem jak inne staraczki, ale ja cieszę się z waszego powodzenia po to tu wszystkie jesteśmy, na każdą z nas przyjdzie kolej mnie podtrzymujecie na duchu tymbardziej że każda z nas ma/miała jakieś problemy z zajściem niekiedy takie same. Później my będziemy się chwalić
Multiwitamina, czekamynadzidzie, Lorella lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Multi To musi być piękne uczucie zobaczyć takiego małego groszka.
Multiwitamina, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
01.2019 udało się
02.2019 serduszko bije jak dzwon♥️
05.2019 będzie córeczka
09.10.2019 Ola-nasz mały cud jest już z nami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróbel wrote:Ja się trochę obawiałam czy dziewczyny z wątku które jeszcze się starają nie będą smutne widząc nasze suwaczki. Koniczynka kiedyś pisała że jej smutno jak widzi ciężarówki a ja nie chcę nikogo ranić. Koniczynka odeszła z forum ale nie wiem jak inne...
czekamynadzidzie, Paula83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróbel wrote:Idę dopiero jutro do lekarza ale moja przyjaciółka też tak miała, to znaczy o wiele gorzej bo rzygała niemal bez przerwy ale ciążę donosiła obie i nic poza tym że schudła zamiast tyć nie wynikło.
Nie mniej jedzenie kiślu bardzo pomogło.
Może organizm tak reaguje na zmiany bo w ciąży się wszystko zmieni, ale może warto zapytać lekarza. U mnie pojawiły się plamy na plecach w ciąży jakieś dziwne przebarwienia, musiałam to potem długo leczyć. -
nick nieaktualny
-
Multiwitamina wrote:Myszka no to extra! To teraz mało stresu i nudnych miesięcy!
Evell hormony? Albo polip. Albo owulacjia.
Beatrix jak tam?
Ktora teraz nastepna w kolejce dziewczynki? Ladnie nam idzie wiec nie mozna przerywać dobrej passyczekamynadzidzie, Paula83 lubią tę wiadomość